Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין טעם להגיב ולכן בזה נסיים. את שלי כבר אמרתי אני לא חוזר במילה. תקרא שוב אולי תבין.וכרגיל הקישור שנתת לא נותן שום מידע באשר למערכת HU אלה רק לגבי חיבור למסכים קיימים.ובאשר אליך אביחי אני לא הראשון שלא סובל את ההתיחסות שלך החל ממשתמשים ועד למנהלים ואני מדבר על הפורום שלך עצמך! אני חושב שאין מה להוסיף ולכן אני פשוט יתעלם. מזל שבפורום הזה אין לך כך דעה מינהלתית. היה שלום. בקשר למחירים תפסיק כבר להתיחס לזה זה לא מעניין אותי ואם יש לך מחלוקת על העלויות תפנה ליבואנים המחיר שלי כבר עבר מזמן את הסכום שידברנו עליו(יש מספיק שמכירים מקרוב את המערכת) ואולי גם על זה נתווכח אולי זאת פשוט קנאה מוסבת אני לא יודע וזה לא מעניין אותי. אני לפחות לא בחור מתלהב ומי שמכיר יודע.הזמן שלי יקר מידי בשביל פוץ כמוך.

המשך החיים הזויים. בהחלט הודעה אחרונה.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אין טעם להגיב ולכן בזה נסיים. את שלי כבר אמרתי אני לא חוזר במילה. תקרא שוב אולי תבין.וכרגיל הקישור שנתת לא נותן שום מידע באשר למערכת HU אלה רק לגבי חיבור למסכים קיימים.

באטימות שכזו מעולם לא נתקלתי...היה סמוך ובטוח שיש עוד עשרות פורומים בנושאים שונים שבהם אני גולש ופעיל - אבל שוב, אטימות כזו מעולם לא ראיתי...

אבל מכיוון שמצידי, אני יכול חודשים על גבי חודשים להמשיך את הוויכוחים האלו (ולא בגלל שאני אוהב להתווכח, אלא בשביל להראות לך ש...וואלה! אתה לא יודע הכול! ואולי הגיע הזמן להפסיק להתנהג כך!)

אני מבטיח שאני עוד יקפיץ חזרה את הת'רד הזה - וכשזה יקרה, אני מבטיח שזה יבוא עם סרטון ווידאו שממחיש את התוכנה המדוברת על המכשיר המדובר - ואז אם עדיין חתיכות ה DAYNAMAT שאוטומות אותך לא יתפוררו מעט, תיהיה בטוח שעם הגישה שלך, אין לך הרבה מה לתרום פה.

ובאשר אליך אביחי אני לא הראשון שלא סובל את ההתיחסות שלך החל ממשתמשים ועד למנהלים ואני מדבר על הפורום שלך עצמך! אני חושב שאין מה להוסיף ולכן אני פשוט יתעלם.

בנאדם צריך להבין מתי הוא טועה, ולהודות בזה - אצלך המצב קשה מכיוון שגם מהיכרות שלי איתך כאן, וגם מהיכרות קודמת בפורום הקודם, אתה מסוג האנשים שלוקחים נורא קשה את העובדה שהם יכולים ללמוד משהו (קטן ככגדול) ממישהו אחר - וכרגע לא משנה מהו.

מסוג האנשים שברגע שמעמידים אותם על טעות שהם עשו (או במקרה שלך,כתבו) הם נכנסים למגננה שהיא בעצם התקפה, שברגע שהם מקבלים איזשהו סוג של ביקורת שלילית, הם מתעצבנים.

וכך גם היה בדיוק המקרה עם הנושא שפתחת אצלי בפורום - שאני ראיתי את מה שאתה עשית בתור טעות לא נורמלית, ואתה מיד נכנסת למגננה, והתחלת להשחיז כל מילה שלי עם איזו הקנטה...

בלי שום קשר לכול הנושא הזה שרץ פה - קח זאת לתשומת ליבך, זה דבר שאני בטוח שהשפיע/משפיע/ישפיע בחיים שלך.

מזל שבפורום הזה אין לך כך דעה מינהלתית. היה שלום. בקשר למחירים תפסיק כבר להתיחס לזה זה לא מעניין אותי ואם יש לך מחלוקת על העלויות תפנה ליבואנים המחיר שלי כבר עבר מזמן את הסכום שידברנו עליו(יש מספיק שמכירים מקרוב את המערכת) ואולי גם על זה נתווכח אולי זאת פשוט קנאה מוסבת אני לא יודע וזה לא מעניין אותי. אני לפחות לא בחור מתלהב ומי שמכיר יודע.הזמן שלי יקר מידי בשביל פוץ כמוך.

נפגע, מתעצבן, מקניט...אין ספק - כל תגובה שלך, תיהיה אשר תיהיה בפורום הזה, מיותרת...

אין לך שום דבר לתרום כאן לאף גולש בשום ת'רד מלבד איזשהו משהו, שיש בו מן הרע.

המשך החיים הזויים. בהחלט הודעה אחרונה.

סעיף ברזל שצריך להופיע בכללי הפורום...אולי אפילו בתור הכותרת של החוקים:

הפורום קיים בשביל ללמוד ולקבל תשובות במשהו שאינך בקיא בו, או שברצונך לעזור למישהו שבא לבקש עזרה.

במקרים שהם לא בתצורת ה: שאלה--->תשובה, יש דיון(!!) שבו כל הצדדים יכולים ללמוד משהו מהגולשים האחרים...

ההפנמה או אי ההפנמה שלך לדבר הבסיסי הזה, שעליו בנויים כל הפורומים בעולם - זה מה שמבדיל אותך בתור חבר ועזר לפורום, לבין נזק.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

• תוכן חדש...