Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר במוסך מנקזים אויר ממערכת הבלמים, אחד נכנס לרכב ומפמפם על דושת הברקס עד שנבנה לחץ במערכת . השני פותח ניפל, האויר במערכת אמור לצאת . ברגע שיוצא נוזל נקי, ללא אויר סוגרים ניפל.

השאלה:

איך גז(אויר )יורד בתוך נוזל מנקודות גבוהות בקו (יש פיתולים). עד לנקודה הנמוכה ביותר ניפל ניקוז??

זה פשוט לא הגיוני . גם אם אני בונה לחץ הגז נידחס, ותופס פחות מקום. כמות הנוזל גדלה(ממיכל נוזל הבלמים) כאשר אני בונה לחץ.

אך הוא נידחס במקומו . בנקודות הגבוהות.

גם ברדיאטור כשיש אויר במערכת. במצב בו הרכב כבוי , הגז מצטבר בנקודות גבוהות. לכן סדר הפעולות לניקוז אויר ממערכת הקירור הם כמו שהם.

כאשר מכבים רכב לאחר עבודה נורמלית, יש לחץ במערכת הקירור.

למרות זאת הגז מצטבר בנקודות גבוהות ולא בנקודה הנמוכה ביותר.

לא יאומן , אני פשוט לא מצליח להירדם בלי להבין איך הפיזיקה עובדת במקרה זה.

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

• ספונסר פורום
פורסם

כאשר פותחים את הניפל יוצא נוזל בלמים,והבועה מתקדמת מכוח הנוזל שדוחף מאחור,עד שהבועה מגיעה לניפל ויוצאת החוצה,פשוט משחררים נוזל עדד שהבועה מגיעה,אם האוויר נמצא ליד משאבת האופן אז הוא יוצא במהירות,אם קרוב יותר למשאבה המרכזית אז לאחר כמה "ניפוחים".

אורן

פורסם

נוזל הבלמים צמיג מאוד, והקוטר הפנימי של הצנרת קטן מאוד, ולכן הבועה כמעט ולא יכולה לדחוק נוזל בזמן תנועה כלפי מעלה, והיא תנוע ביחד עם הנוזל לכיוון הניפל.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...