Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7270 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש לי סיאט איביזה שנת 94 מנוע 1600. לפני כמה ימים הלך האוטו התחיל להשתגע להוציא עשן לבן מים מהאגזוז מתניע מתי שבא לו בקיצור הלכתי למוסכניק שהוא כמו חבר הוא אמר לי שהלך לי ראש מנוע וגם הרינגים נדפקו קצת אז ככה שאם אני מתקן את הראש מנוע אז יכול להיות שהאוטו יוכל קצת שמן. הוא גם הציע לי להחליף מנוע כמו שלי אבל שנה יותר גבוהה 30000 קילומטר עבר עם הזרקה רב נקודתית ב 4000 עם עבודה בערך לי יש באוטו הזרקה חד נקודתית עכשו מה אתם אומרים מה יותר שווה לי מה יותר משתלם לטווח הרחוק ומה אתם היתם עושים במקרה שלי או מה עשיתם אם קרה לכם פעם דבר דומה תודה לעוזרים.

פורסם

מנוע רב נקדתי מצריך גם את החלפת מחשב נהול המנוע עם צמת חוטים וכו'.

אולי ניתן להעביר למנוע ה"חדש" את הסעפת עם מע' ההזרקה החד נקודתית.

יתכן ובכל זאת כדאי רק לשפץ את ראש המנוע וזה תלוי המצב הראש מנוע ובמצב המנוע עצמו.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אם הוא מוכן להתקין לך גם את המחשב(הוא צריך להיות פשוט גאון) וגם את המנוע החדש אז שווה לך!

שאני בספק!

צד שני ב4000 אתה יכול לשפץ את המנוע שלך כולל חלפים וכולל עבודה וישאר לך עוד כסף לביזבוזים!!!

DROZD

• תוכן חדש...