Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ברשותי רכב מסוג פיאט שנת 2004

דגם דינמיק 80כ"ס אוטומט(טיפטרוניק) ואני לא מוצא את המחירון שלו

חיפשתי בכל המדורים כולל במחירון הרכב של לוי יצחק באינטרנט ולא מצאתי את סוג הרכב

בנוסף חיפשתי במדורי מכירה של יד 2 ולא מצאתי את הרכב הנ"ל

הוא עדיין מפורסם באתר פיאט להלן הלינק:

http://www.fiat.co.il/modules.php?module=dynamic

DYNAMIC AUT. 16V סוג הרכב המדויק

אשמח לקבל פרטים הכיצד אוכל למצוא את המחיר של הרכב?

תודה מראש

יוסי

HU: Pioneer DEH-1650 Front: JBL GTO 6506

Amp: ORION 4004 Sub: Kenwood W3009

פורסם

kompy היקר,

הנתונים אכן נכונים הבעיה היא שהם לא נמצאים במחירות הרכב של לוי יצחק ובשום מכירון רכב

אשמח לקבל עוד אופציות ולא אתרים שונים ולא מעודכנים של מחירוני רכב שאף קונה ,לא יאמין להם

תודה

יוסי

פורסם

זה מופיע במחירון לוי יצחק בתור "S75" - עם שמות נלווים של של CLUB / ELX / 80 או כלום. קוד הדגם במחירון הוא 737236 אבל יתכן שהדגם לאחר מתיחת הפנים יש לו קוד דגם אחר - בכל מקרה יהיה לו בשם 75 או 80:

מחירון לוי יצחק ב- YNET בעלות שיחה סלולרית

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

חזרתי לבדוק בפעם השלישית את הדגם שנאמר לי פה S80 ואין כזה דגם במחירון לוי יצחק

אז בבקשה.....מי שיודע איכן אני יכול למצוא את המחיר שיכתוב ולא יזרוק דברים באוויר כי הם לא קיימים!

תודה יוסי

פורסם

נתתי לך את כל המידע!

קיבלת שמספר הדגם הספציפי שלך וזה נכון לפחות עד למתיחת הפנים ("גריל" מקדימה ופנסים גדולים) הוא 737236

במחירון הדגם הזה מכונה לרוב" S75", לשם הדפוק והלא נכון הזה יש לפעמים תוספת של 80 או ELX או CLUB או כלום! הרכב שלך בוודאות אינו ה- "60" שמופיע במחירון.

פשוט כנס למחירון באינטרנט, תקתק שם פיאט - פונטו - 2004 - אוטומטית ותראה מה המחיר שלו. בעיקרון זה אמור להיות הדגם הכי יקר חוץ מ- HGT.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

תקשיב.....

כאשר אני מטקטק פיאט פונטו שנת 2004 המערכת הדפוקה משאירה לי עדיין את כל סוגי הרכבים של פונטו מכל השנים....................

ושוב אני חוזר אין V16 1.2 s80 ועוד וחוץ מזה מה אכפת לי מה המחיר של הדגם עם הפנסים היותר קטנים אני רוצה לדעת מה המחיר של הרכב שלי ואני לא מוצא אותו...

פורסם

קשה אבל אל ייאוש

בשנת הדגם 2004 שווקו בתחילה הדגמים לפני מתיחת הפנים ובהמשך הדגמים אחרי מתיחת הפנים. תיכנס למחירון תקיש לפי הסדר: פיאט - פונטו - 2004. וזהו! בלי סוג התיבה.

תחפש את הדגם הכי יקר שמופיע שם חוץ מ- HGT - זה יהיה הדגם שלך!. ואני מתערב איתך על מה שאתה רוצה שאחת מהמילים שכתבתי למעלה יופיעו בשם הדגם עם דגש על 75 או 80.

אגב, לפי מחירון מוטוקאר החינמי, האוטו שלך שווה 64,500 ש"ח. בדרך כלל המחיר כאן שונה בכמה אלפים מזה של לוי.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

לפני חודשיים מכרנו פונטו זהה.

המחירון הוא באזור ה65 אש"ח, ואכן במחירון המודפס קשה מאוד להבין מי נגד מי.

אגב, היה קל במיוחד למכור את הרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...