Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7263 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי רוצה להתקין קומפוננטים בדלתות מקדימה אבל, אין שם חורים וגם לא בטוח שיש די מקום בגלל הידית שמסובבים כדי לפתוח את החלון. מישהו היה במצב כזה? איפה אני אמור אז להתקין את הקומפוננטים? ועוד דבר, אני ירצה אולי לבטל את הרמקולים על הדשבורד(שניים-אחד בכל צד) בגלל שרק אחד בצד הנוסע עובד והם גם די מעפנים. איך אני "מכבה" אותם?

תודה לעונים.

פורסם

גם אם יעשו חורים בדלת, נראה לי שתהיה בעיה עם העומק של הדלת.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אצלי יש גם סוג של בעיה כזאת במאזדה סדאן, וניראה לי שיש איזה פתרון, אם אתה יכול תעלה תמונות של הדלת כמו שהיא ואם אפשר גם מפורקת ואני ינסה לעזור לך

פורסם

אחי לי יש פונטו והכנסתי בדלתות פולס 6.5 של מורל.. אמרו לי תהיה בעיה עם העומק וזה.. וראסמי זה דיי קרוב לחלון אבל עם הגבהה אחת הסתדר הכל אחי..

ד"א איזה שנה הפונטו? שלי 2000.. רק שתדע..

רותם

פורסם

אין לי חלונות חשמל.. אני לא בר מזל אחי.. חח וגם שלי זה פונטו רגיל לא ספייס או משו.. למרות שיחסית חדשה.. ונכון יש תמגירות האלה בדלתות, בלמטה? פירקתי אותן (יותר נכון המתקין שאצלו התקנתי..) הוא פתח תדלת עשה חורים ושם אותם. בצד השני לא של הידית.. כי באמת הידית הייתה בעייתית.. ועלה לי 250 שקל.. למרות שהתקנה בין המעפנות אחי. הייתי אצלו איזה 4 שעות וחבר שלי התחיל לצעוק עליו הגיע שלב שהוא אמר לנו לכו ה250 שקל שלכם לא שוים את זה. אבל בשוב הגענו להבנה והוא סידר את הבעיות למרות שעדיין זה לא מושלם.. בעתיד אני אשפר תעניין..

רותם

פורסם

מנסיון לפונטו דור ראשון עם ידיות של חלונות ניתן להכניס רק 5.25" עם הגבהה ואם עושים את זה טוב אז יוצא יפה מאוד למרות ש 100% צריך יהיה לוותר על המדפים שיש על הדלת, ויש אפשרות עם בניית פיבר מורכבת להשאיר אותם

פורסם

תשמע אני לא יכול להגיד לך מחירים כי זה הכל תלוי במקום במקצועיות ובגימור, זה יכול להיות 300 וגם 900 ,אין דברים חד משמעיים כשמדובר בבניות עם סוגים שונים של גימורים, וכמובן הגורם החשוב סוגים שונים של "ידיים"

פורסם

אני לא בעניין של להוציא על כל עניין הסאונד הרבה כסף, אני פשוט רוצה רמקולים נורמלים שיתחברו לHu באוטו. לא חשבתי שאצטרף בניות ודברים נוספים:-o

יש אפשרויות אחרות בפונטו אולי יותר זולות? כמו שאתה רואה אני לא מבין גדול בעניין.

פורסם

האפשרות הכי זולה זה לכניס רמקולים למקומם המקורי על הדשבורד אבל נראה לי שאפילו 4" לא יכנסו שם, לפי דעתי תנסה למצוא מקום שיעשה לך את ההתקנה כולל החיווט במחיר סביבות ה 400-600 תלוי במקום ואת שאר הכסף תוציא על רכיבים בהנחה שזהו התקציב, אחרת תגדיר תקציב מראש לרכיבים כולל ההתקנה

פורסם

יש לי פונטו 96 GT והיה לה כבר חור בדלת אם רמקול בגודל 5.25 אינץ.

גודל יותר גדול אפשרי אם הגבהה..יש לשים לב לקורה שעוברת באיזור (כמו מסילה שתומכת בחלון הזכוכית כי היא מגבילה את הקוטר) .

אם עדיין אין לך חור הייתי ממליץ לך בנייה בקיק.

אגב בחלק העליון של הדש יש מקום ל3.5 אינץ יש אפשרות להתקין מיד מקום מעולה..(בהחלט שמתי שם..)

בהצלחה..

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם
ועוד דבר, אני ירצה אולי לבטל את הרמקולים על הדשבורד(שניים-אחד בכל צד) בגלל שרק אחד בצד הנוסע עובד והם גם די מעפנים. איך אני "מכבה" אותם?

פשוט תחתוך ת'כבלים שלהם...

• תוכן חדש...