Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב בסביבות ה800 ש"ח לא כולל hu. בתכנון להתקין רק רמקולים\קומפוננטים ללא מגבר או משהו כזה.

יש אפשרות להתקין 3.5 אינצ' על הדאשבורד ועוד שתי רמקולים על המגש האחורי (אני חושב לוותר על התקנה בדלתות), או רק רמקולים על המגש אחורי אבל אני חושב שזה ישמע מוזר.

פורסם

תרכוש סט קומפוננט 4 אינטש ותסגור את הסיפור, אין צורך להתעסק עם כל נושא של בניות בהיעדר תקציב וכנ"ל גם בהיעדר הגברה.

אם מדובר אכן על 800 ש"ח כולל התקנה + הגברה על המגבר הפנימי של הHU אז כל סט קומפוננט יעשה את העבודה.

ולגבי הקשקושים ששמעתי פה על "הפסקת עבודה" של הרמקולים המקוריים, וכל מיני רעיונות של בידודים וכו' .

את הרמקול מוציאים, אין לו סיבה להיות שם אם הוא לא בשימוש, ואת הכבלים חותכים ומבודדים בחיבור למערכת הראש ולא ע"י ניתוק נעל כבל אחד ובידודו.

under construction..

פורסם

DANI למה אתה אומר דברים שאתה לא מבין בהם? לא חארם להטעות בן אדם? אם אני אומר שיש לי פונטו (והפונטו 2000 זהה לפונטו 96 מבחינת מבנה אין מה להתווכח בכלל) והכנסתי בה רמקולים 6.5 עם הגבהה אז למה להתווכח ומה 400 שקל איפה אתה חי?? עלה לי 250 שקל ההתקנה של הקומפוננט עם הגבהה. אבל אל תצפה להתקנה מדהימה ועם איטום או משו. התקנה נטו שזה אומר- חיתוך של הדלתות והתקנה של הקומפ'..

בקיצר די להטעות.. לא יודעים לא להגיב. למה סתם??

רותם

פורסם

אתה צריך להבין שאצלך זה חלונות חשמל ואצלו זה חלונות עם ידיות אין שם מקום פיזי להכניס 6.5 תבדוק ותגיד לי אח"כ, אני ראיתי 2 התקנות זהות בעיקרון ב 2 מכוניות פונטו שנת95-96 אין פה שום כוונה של לבלבל את הבן אדם, כדי להכניס 5.25 בהתקנה הראשונה היה צורך לחתוך בפח של הדלת בהתקנה השניה הוחלט לעשות הגבהה גבוהה יותר וכך נמנע הצורך בחיתוך של הפח בשני המקרים יותר מ 5.25 לא יכנס, אז בוא תגיד לי מי מטעה את מי, אבל עזוב את זה לגבי ההתקנה אם אתה רוצה משהו נורמאלי שיראה אסטטי עם גימור נורמאלי אז כן זה יעלה 400, יש לך פה מקודם תגובה שבן אדם שילם 250 ויצאה לו התקנה לא משהו, שהיה צריך לחזור למתקין כמה פעמים כדי לסדר את כל הבעיות אז תסיק את המסקנות בעצמך, אז פעם הבאה תגיב רק אם אתה באמת אתה יודע שמשהו אחר טועה, לגבי המקרה פה באמת אם התקציב הוא 800 אז בהחלט כמו שניר אמר צריך רק להתקין קומפוננט בדש

פורסם

מהפה שלך לקב"ה.. הלוואי והיו לי חלונות חשמל, אבל אין לי. יש לי אוטו בדיוק כמו שלו וגם לי המתקין אמר וואי אולי תהיה בעיה עם העומק וזה ואולי נצטרך 2 הגבהות ובסוף הגבהה אחת ונכנס יפה וכמו שצריך.. ויודע מה שיכנעת אותי. בנושא של ההתקנה כן עדיף לשים 400 שקל ולא 250 ולסבול. כי גם לי לפני איזה שבוע 2 הברגים התחתונים של הרמקול בדלת השתחררו וישבתי איזה חצי שעה סידרתי את זה. אז עדיף באמת לשים 400 שקל ולהתפנק אולי..

יום טוב,

רותם

רותם

פורסם

יש את אלה

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=129402

שהם לא רעים ביחס לגודל

מה שכן מומלץ להתקין קבל של 100-200 מיקרו פארד

כדי שרמקול לא יתחיל להשתגע בבסים

בכל מקרה תיקח בחשבון שזה רמקול קטן ויש לו מגבלות.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

בתקציב הזה,עם המגבלות הקיימות,ללא הגברה,ניראה לי שהייתי הולך על 6X9 נצילים ללא הגברה,מרכיב זוג רמקולים יחסית איכותי במקום על הדש וסוגר את העניין.

לדעתי ייתן את התמורה הכי טובה לשקל...אני גם בעד קומפוננט מקדימה בלי אחוריים,אבל אי אפשר להוציא יש מאין.

פורסם

אני לא מבין למה ממשיכים לחרוש את הנושא. הרצל אמר "אם תרצו אין זו אגדה" וואלה יש הרבה מקרים שהמשפט הזה לא מתאים, אבל לפה הוא מתאים.. אז אם הוא ירצה להכניס 6.5 בדלת או פחות להתאמץ ולהכניס 5.25 בדלת ייכנס לו יפה עם קצת עבודה.. זה שווה את המאמץ.. אתם לא יודעים כמה אני מאושר מאז ששמתי את הקומפ' מקדימה.. כל האוטו מרגישים את הבאסים ממנו..

רותם

• תוכן חדש...