Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7305 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

TREK10

אבי נוף, מישהו כבר בדרך אליו לשיחה נוקבת, אם אבי יעלם קצת לא לדאוג הוא יחזור עם זכרון חדש, זו לא הפעם הראשונה, הוא הרי נעלם כבר לתקופה מסויימת.....

לגביי תמונות של הרכב המושק, סבלנות, המשפחה צילמה ועורכת, אלא אם כן מישהו יואיל בטובו לפני???

אירית

פורסם

חן ידידי

מה עם מוסיקת הרקע????

אין תודות לבעלים של הדיסק?????

ירון

הארוע היה נחמד מאד,וכך גם הסקירה המקיפה של קובי על תולדות סימקה.

מערכת ההגברה החדשה משדרגת באופן משמעותי את ארועי ההשקה,והופכת אותם למכובדים בהרבה,וסוף סוף כולם זוכים לשמוע..

ובנוסף,מגיעה תודה ע-נ-ק-י-ת לאירית ולאבי פלג(AVIPEL),שגם הקים ופירק את דוכן המכירות, על איוש דוכן המכירות של המועדון שהניב הכנסה מכובדת,כמו גם היצטרפות של 4(!)חברים חדשים.

יישר כוח!

פורסם
כמה דברים :

1) תמיד ניתן לצלם רק את המכונית ללא בעליה

2) אבי - עברת על הוראות בטחון שדה ופרסמת בזאת שדני כהנא הוא איש שב"כ. מי ביקש את הפרט הזה בכלל?

היי trek10

אני מבין, שאתה מבין, שכל שכתבתי היה בבדיחות הדעת בלבד,

ועקב החום הכבד השורר באזורנו. הרי לכך בדיוק נועד הסמיילי שבהודעתי ...

אינני יודע מיהו דני ומי כהנא, ואל תחשוש, אינני מגלה לעולם הרחב שום סודות כמוסים.

לילה שקט ורגוע - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם

עידן, סחתיין על התמונות - אבל איפה הסטינגריי האדומה? 1956

*** עריכה ***

הנה כמה תמונות שלי...

mus 088.JPG

mus 089.JPG

mus 091.JPG

mus 094.JPG

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...