Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישנה אפשרות להתקין ח"ח לא מקוריים,בקשר לעלות דני בטח ידע יתן תשובה,כמו כן מאיזה איזור אתה בארץ?

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אפשרות תמיד יש השאלה אם מוכנים להשקיע...

יש המון ערכות חלונות חשמל אבל מה שלוקחים בדרך כלל זה של SPAL שנחשבות הכי אמינות.

מחיר ערכה כזאת נעה בין 450 שקל ומעלה...

כמובן שאם אתה מתקין אצל מתקין מורשה מחיר ההתקנה יהיה גם כמה מאות שקלים כי זאת עבודה מסובכת יחסית ולוקחת זמן..

אני אישית כבר קניתי ערכה כזאת ומתכנן כבר מעל חודש להתקין אותה אבל אף פעם לא יוצא לי לפנות לזה זמן..

פורסם

אני לא יודע אם יש דגם כמו שלך עם ח"ח, אבל יש עוד אפשרות שלקחת את כל המנגנון מפרוקיה

ולתת למתקין שיתקין/להתקין לבד.

בהצלחה ושבת שלום

עידו.

Suzuki Jimny

פורסם
אני לא יודע אם יש דגם כמו שלך עם ח"ח, אבל יש עוד אפשרות שלקחת את כל המנגנון מפרוקיה

ולתת למתקין שיתקין/להתקין לבד.

בהצלחה ושבת שלום

עידו.

יש דגם זהה עם חלונות חשמל.

אז אתם אומרים שהספאל הזה מומלץ ולא נחשב בעייתי, ויותר זול מלהתקין ח"ח מקוריים ?

כמו שאמרתי קודם אני צריך רק ל2 חלונות קדמיים

אגב, זה שנתן את הלינק לחיפוש רשם "דובר על כמה שזה לא מומלץ"

ומשום מה לא ראיתי באף פוסט דיבורים לרעת המערכת, למה התכוונת?

תודה (:

פורסם

lithal acid החיפוש שלך לא עבד!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מערכת הסבת חלונות רגילים לחשמלים מתוצרת SPAL , הינה המומלצת ביותר.

היא אמינה ומחזיקה שנים רבות.

קיים הדגם הרגיל, אך קיים גם דגם חזק ומסיבי יותר (ויש לציין שהבסיסי בהחלט מספיק!!!!)

יש לוודא שהמנגנונים המכניים שקיימים כרגע ברכב במצב תקין, אז אין בעיה להתקין את הספאל, רצוי המחוזק.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...