Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יותר כח בסל"ד נמוך ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בעיקרון אני הייתי משאיר את המנוע כמו שהוא

אבל יש את האופציה של קאמפשטים קרים שיעזור למנוע בטורים נמוכים ויפגע בגבוהים

לא ממש מומלץ אני מאמין שאתה לא רוצה להפסיד כוח בטורים גבוהים

מה שאני כן ממליץ זה כל ציפ גם יוסיף בטורים הנמוכים וגם בגבוהים קצת

אל תצפה למומנט של V8 אמריקאי אבל בהחלט יכול להיות שיפור קטן

המלצה שלי תלך לפרילינג לפי מה שהבנתי הוא נותן לך לבדוק את האוטו ואם אתה לא מרוצה

להחזיר את המצב הישן (ואת הכסף לכיס) תרגיש את ההבדל אם תרצה תשאיר אם לא תחזיר

נ.ב או שפשוט אל תתעצל ותוריד הילוך :lol:

אוי , כמה שהתשובה הזו הייתה צפויה , פשוט חיכיתי לה ... :lol: תודה , אבל לא נראה לי שבסיטואציה של נסיעה בהילוך שני במהירות של כ-35-40 קמ"ש (נגיד שיש גוש מכוניות שנוסעות לאט ויש פירצה שניתן לנצל כדי לעקוף אותן...) אני אוריד לראשון ...

...*106GTI*...

!!! That's The Way I Like It

פורסם
עידו, אני לא יודע איך להגיד לך את זה, אבל שיפור מומנט לא יגיע ע"י דברים כאלה קטנים.

אם אתה רוצה לשפר 0.2 קג"מ, אז אולי אפשר ככה.

אבל אם אתה רוצה עוד 1-2 קג"מ (משהו מורגש ב-א-מ-ת) אז תתחיל לעבוד (פתיחת מנוע/תוספות), כי חברות רכב עובדות מאוד קשה בשביל זה.

זה בסדר רועי , אתה לא צריך להגיד לי את זה ... :)

ברור לי שזה לא יושג ע"י שינוי דברים מיניאטורים כגון אביזרי פליטה,פלאגים וכדומה (גם לא חשבתי שהדוד והצינור יעזרו , רציתי לדעת אם הם יגרעו עוד...) , לכן שאלתי אם יש משהו יחסית פשוט לשנות מבלי להכנס לפרויקט של עבודה , עלויות ואחזקה ושעדיין יניב תוצאה , אמנם לא קג"מים שופעים , אבל משהו ...

...*106GTI*...

פורסם

אוי , כמה שהתשובה הזו הייתה צפויה , פשוט חיכיתי לה ... :lol: תודה , אבל לא נראה לי שבסיטואציה של נסיעה בהילוך שני במהירות של כ-35-40 קמ"ש (נגיד שיש גוש מכוניות שנוסעות לאט ויש פירצה שניתן לנצל כדי לעקוף אותן...) אני אוריד לראשון ...

ב-40 קמ"ש בשני יש מספיק כוח. בכלל ההילוך השני ממש מעולה ברכב הזה. ההילוך הכי כיפי. אני הכי אוהב לתת פול גז בשני ב-40 קמ"ש בערך. הסל"ד בין 3000 ל-4000 ויש המון כוח בהילוך הזה. (בשלישי ב-3000 כבר אין כוח).

גם אני מרגיש פגיעה קטנטנה במומנט באזור הזה אחרי הראם איר, אבל חפיף, אני שלא כמוך - לא מתעצל להוריד הילוך :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הכל ברוח טובה ... :lol::lol::lol:

אז אני מבין שאין יותר מדי מה לעשות בנושא ...

טוב , נו ...

...*106GTI*...

• תוכן חדש...