Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שדים-כתבה


bmw ricer
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל מי שראה את הסרט "גירוש שדים של אמילי רוז" ראה בטח שבסוף כותבים שזה מבוסס על סיפור אמיתי. וזה באמת ככה. מי שמפחד מזה שלא ישמע את הקטע השלישי.

 

http://paranormal.about.com/od/demonsandexorcism/a/aa112105.htm

משהו מאודדדדדדד מעניין ושווה ליקרוא!

 

http://paranormal.about.com/od/demonsandexorcism/a/aa051605.htm

 

http://paranormal.about.com/od/demonsandexorcism/a/aa031405.htm

  • אחראי פורום
פורסם

בעסה, חשבתי שיש סיפור טוב על שדיים וברחה לך י' אחת.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

כל מי שראה את הסרט אלכס חולה אהבה, יודע שלא סתם פארוק צעק לגיברת קופרובסקי ששד בא לקחת אותו. מדובר בסיפור אמיתי ושד באמת בא לקחת אותו, ורק בסרט הכניסו תמונות של תרנגולת כדי לא להבהיל את הצופים. הגרסה האמיתית מסתובבת ברשת.

אז מי שמפחד, שלא יראה את הסרט.

 

או במילים אחרות - בסיידר... נכון... שמענו...

פורסם

אז מותר להגיד לך:

 

שהשד יקח אותך

 

לא תיכעס ?

 

עצה למי שמתחקרים אותו בבית ליפני יציאה:

ליפני שהייתי יוצא מהבית היו שואלים אותי "לאן אתה הולך" , אני : מעה שדים (בערבית...משפחה של עירקים...)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
×
×
  • תוכן חדש...