Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7343 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה הבחנתי כי כאשר הרכב חם (וולבו 940 GLE שנת 97 מנוע 2000 טורבו)

יוצא מהממיר הקטליטי המון המון עשן לבן או אולי אדים. זה נראה כאילו זה עוטף את הממיר ולא יוצא מתוכו.

יצויין כי הרכב מונע בגפ"מ ולכן עבר בדיקת 4 גזים לפני כשבועיים בהצלחה כך שנראה לי שהממיר עצמו בסדר.

נראה לי שמשהוא או נוזל ממנו או מטפטף עליו וזה מוזר ביותר.

החשש שלי הוא דלק או שמן שעלולים להתלקח למרות שייתכן שזה סתם מהמיים של המזגן שנוטפים עליו.

רציתי לשאול אם מישהוא נתקל בתופעה דומה ומה היו הממצאים וכם לשאול אם מישהוא מכיר מכון אגזוזים שעובד בשבת ביפו או באזור?

תודה מראש למומחים!

תודה,

גילעד.

פורסם

אולי האוטו שלך אוכל מים?

זה בדרך כלל הסימנים

(ראש מנוע)

שברולט קפריס קלאסיק 5000 V8

אחחח איזה אוטו יש לי:-D:-D

פורסם

בדקתי ועקבתי אחר המיים בשבועות האחרונים ולא חסר כך שאני מניח שלא.

הוא כן אוכל קצת שמן (למרות שהבנתי שזה טבעי ב940). מבחינת נזילות שמן הן תוקנו לאחרונה כך שלשמחתי הרכב יבש משמן ולא מותיר כתמים על המדרכה.

תודה,

גילעד.

פורסם

זה קורה שהוא פועל על בנזין או על גפ"מ או על שניהם?

האם צינורית ניקוז של המזגן לא מטפטפת עליו? שים לב להיכן הניקוז של המזגן שהוא בפעולה, תפעיל אותו ותראה שלא נוזל על הממיר.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האמת שכשהרכב חם אני תמיד על גפ"מ כך שלא ניסיתי עם בנזין.

לגבי המזגן - חשבתי על זה ואכן נראה לי שהניקוז באיזור הזה (מזחילה למטה) אך קשה לי לראות בדיוק איפה.

האם יש מקום כלשהוא במזגן (אולי במדחס?) שממנו מחוברת הצינורית ושאני יכול "לעקוב" משם אחריה לראות לאן היא הולכת?

תודה,

גילעד.

פורסם

מה הבעיה , תתן לנוזל שמטפטף לטפטף לך על היד ואז תריח אותו .. \ תנסה להציתו ותיראה איזה חומר זה...

פורסם

לא, אתה לא יכול לעקוב אחרי משהו למעט, שתניע את האוטו, תפעיל את המזגן ותראה מהיכן נוזל מתחת לאותו הטיפטוף.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...