Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי פנסים אחוריים מבחור מאנגליה עם פידבק מעולה ,לטענתו החבילה נשלחה לפני יותר מחודש ישר אחרי שקיבל את הכסף. אני נמצא איתו בקשר מתמיד ודי מאמין לו שהוא אכן שלח את החבילה. אבל היא לא הגיעה ולמוכר אין tracking number . האם במקרה כזה יש לי למי לפנות ?האם הביטוח של paypal או של ebay יכול לכסות מקרים כאלה?

אני קונה הרבה באיביי ואף פעם לא קרה לי דבר כזה.האם חבילה באמת יכולה להאבד/להגנב בדואר?

יכול להיות שהיא נתקעה במכס?הם לא אמורים לשלוח הודעה? למישהו היה מקרה דומה?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

נטל ההוכחה בעת פתיחת dispute ב-paypal מוטל על המוכר.

אתה שילמת, ויש לך הוכחה לכך (transcation id).

בעייה שלו שהוא לא השקיע עוד כמה סנטים במשלוח דואר רשום... ככה הוא מגן על עצמו מפני אנשים שעלולים לטעון שלא קיבלו את החבילה - באמצעות מעקב ניתן לדעת מי חתם ומתי חתמו עליה...

שלח לו מייל ותבקש tracking number

אם הוא אומר שאין לו, תודיע לו חגיגית שיש לו 4 ימי עסקים לשלוח לך 1. מהבאים:

א. זיכוי מלא

ב. tracking number של החבילה ששלח

ג. tracking number של חבילה חליפית ששלח במקום זו ש"אבדה" בדואר

אם הוא לא יעשה זאת, תפתח dispute ב-paypal ולאחר הסדרת העניינים תשאיר לו פידבק שלילי בזנ"טי

בכל מקרה... לפני שאתה עושה את הנ"ל, אתה צריך לתת לו לפחות 40-45 יום, אולי החבילה מתעכבת איפהשהו (יכול להיות שהמכס בישראל תקע אותה)

ושוב, אם היה tracking number היית יודע עכשיו בדיוק איפה היא נמצאת...

והצעה אישית שלי: תמיד תוסיפו את האקסטרה 2-3 דולר עבור משלוח מבוטח. רק לפני חודש וחצי הלכו לאיבוד באמת 2 חבילות שהזמנתי מהונג-קונג... המוכר היה אדיב, אמנם לא סיפק מספר מעקב, אבל שלח לי את אותן 2 חבילות שוב בדואר, האמת שבהתחלה הייתי סקפטי (אם שלח באמת או לא) אבל היום הוצאתי את 2 הפריטים מהדואר (ובאמת תאריך המשלוח היה 8/5)... טוב מאוחר מלעולם לא.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

אליק אתה קצת נסחף

תשאיר לו נגטיב פידבק, תפתח עליו דיספיוט....

כולה חבילה לא הגיעה

ולקונה המאושר - עם עברו 35 יום - שלח מייל לפייפאל, בלי קשר למוכר, ותבקש את הכסף חזרה כי לא קיבלת את החבילה.

הם כבר יפנו אל המוכר ויבררו איתו את הענין, אתה לא צריך לשבור את הראש עם זה.

כמו שאמרו פה לפני - אל תחכה יותר מ45 יום כי אחרת לא תוכל לפתוח פניה לפייפאל בנושא.

אגב, אני חיכיתי לחבילה 3 [שלושה!!!!] חודשים והיא לא הגיעה, כמובן שהיה מאוחר מידי לפנות לפייפאל, ופניות שלי גם לEBAY וגם לPAYPAL נענו ב"לא רלוונטי"

ואז פשוט פניתי לויזה - והם החזירו לי את הכסף למחרת.

כמובן שאחרי יומיים הגיעה גם מייל מפייפאל, ששאל למהלא פניתי אליהם - הסברתי והכל חזר למקומו בשלום.

רון.

והחבילה עצמה? הגיעה אחרי חצי שנה [לך תדע מה קורה בדואר ישראל הנפלא]

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

זה לא חדש

דואר ישראל לקוי.

בכל מקרה - זה לא אשמתו שאין TRACKING\

אתה אמור לשלם על זה אקסטרה

זה מה נקרא

SIGNED FOR AIRMAIL

ולא דואר אויר רגיל

אם למוכר קבלה הוא יכול לפקסס אותה לפאי פאל - כל מה שצריך זה שהשם שלך יהיה רשום עליה והוא מכוסה. אז לא תקבל את הכסף שלך בחזרה.

ברוב המקרים (90 אחוז) האנגלים לא שומרים קבלות. ככה שיש סיכוי שזה יעבוד

יש לך עד 45 יום לבקש את הכסף בחזרה.

זה לא DISPUTE

זה CLAIM

DISPUTE פותחים באיבאי עצמו ואתה תקבל את הכסף רק אם יש למוכר EBAY BUYER PROTECTION

אחרת אתה פותח CLAIM בפאיפאל.

גם אם יש קבלה אתה תקבל את הכסף אם יש BUYER PROTECTION

אם אין - אתה נתון לרחמי חברי הוועדה בפאיפאל.

פורסם

אתה לא נתון בשום ידים, פנה ללאומי קארד \כאל \ ישראכרט (חברת האשראי) , ויש לך שתי אופציות:

1.להכיש עסקה ( לא כדאי, כאב ראש)

2.להודיע שעבדו עליך , לא קיבלתה שום מוצר, יאדה יאדה יאדה, ויזכו אותך בסכום. ויעשו להם CHARGEBACK

פורסם
אתה לא נתון בשום ידים, פנה ללאומי קארד \כאל \ ישראכרט (חברת האשראי) , ויש לך שתי אופציות:

1.להכיש עסקה ( לא כדאי, כאב ראש)

2.להודיע שעבדו עליך , לא קיבלתה שום מוצר, יאדה יאדה יאדה, ויזכו אותך בסכום. ויעשו להם CHARGEBACK

להכיש עסקה? מה הוא ? נחש?

אם הוא יבטל עסקה של פאיפל בויזה שלו הוא יקבל מכתב תביעה. נוסה כבר בעבר. לא דבר חכם לעשות. (לא אני ניסיתי. אבל נתקלתי במישהו שניסה)

2: הוא לא יכול להודיע שעבדו עליו - אתה מהישראלים הנבלות - שמנסים לקנות משהו ואז לדפוק את המוכר ולקבל את הכסף בחזרה בטענה שהמוצר לא הגיע.

אם יש קבלה - הוא יכול לצרוח מגג של בניין - הוא לא יקבל את הכסף

אה - ופאיפאל... הם לא מגבים את הסכום - אם למוכר אין את הכסף בבאלאנס - הוא לא יראה שקל.

קרא את החוקים בפאיפאל.

פורסם

srack היקר, אני מהישראלים הנבלות? לחשבון שלי ב PAYPAL יש REPUATION מעולה, מעולם , אבל מעולם - לא הכחשתי\אמרתי שלא הגיע על מוצר שקיבלתי. מעולם. בכל מקום, אם זה באינטרנט או בחיים האמיתים.

אתה צריך להבין, שאתה עושה עסקה בכרטיס אשראי, אתה מוגן על ידי חברת האשראי שלך, (ברוב המקרים) אם רימו אותך \ עבדו עליך \ נפלתה על מוכר שהוא RIPPER , ו PAYPAL כבר לא יכולים לעזור והסכום גדול מאוד, לדוגמא - רכשתה איזשהו חלק לרכב שעולה מאות דולרים, אני לא רואה סיבה למה לא לבצע CHARGEBACK, באם PAYPAL לא מוכנים לעזור, אין שום סיבה לא לבצע החזר חיוב \ הכחשת עסקה \ או לדווח לחברת האשראי שרימו אותך.

בקשר לתביעה: קשקוש, אומנם קרה לי רק פעם אחת, אבל שהודעתי לחברת האשראי שרומתי ומעולם לא קיבלתי את המוצר, והם עשו CHARGEBACK, הדבר היחידי שקרה הוא ש PAYPAL השעו לי את החשבון, ואחרי דין ודברים איתם החשבון נפתח חזרה.

עומרי.

• תוכן חדש...