Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אורן, אין לי בעיה לשלם על זה, אבל אני צריך בגודל שמתאים לספרה בלוחית של אופנוע, מה שכולם מוכרים זה לגודל ספרה בלוחית של רכב, אם יהיה להם לאופנוע, קניתי גם אם יעלה 300 ש"ח סט מספרים כזה...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אני מכיר עוד פטנט

ספריי דבק מגע מכירים ??? נקרא גם kiwo .

ריסוס שכבה דקה על לוחית והיא לא מחזירה אור

ים long time no

פורסם

אני הייתי מציע לך לקמבן לוחית רישוי ממתכת רק עם מספרים מפוברקים ולקמבן מתקן שתוכל פשוט בנגיעה לחבר על הלוחית הרגילה שלך את החדשה וזהו..

לבעלי המכוניות הייתי ממליץ על הסרט "THE TRANSPORTER"

:p

*כל זה נאמר כהלצה ואין בו משום כוונה לביצוע, אל תנסו את זה בבית*

;)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קל מאוד לביצוע, בעיקר בלאנצ'יה וסובארו , ששם המספר הוא "מוטבע" לתוך הבגאז, אצל חבר באימפרזה עשינו חתך דק לכל האורך, עם חתיכת פח שחור , ובזמן נסיעה במצלמות היינו משחררים את הכבל שהיה מוריד את החתיכת פח על מספר הרישוי , ולאחר מכן מושכים אותו ומגלגלים על הידית כדי להעלות אותו :)

אין לנו הרבה ידע טכני אז השתמשנו בחוט דייג וגלגלת , אבל אני בטוח שמי שיודע לעבוד עם הידיים ידע לארגן משהו הרבה יותר אקטיבי :) (כמו מנורה קטנה שנדלקת ברגע שהברזל נוגע בתחתית כדי לדעת שהוא כיסה בוודאות ולא נתקע..

• תוכן חדש...