Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן חברים שלי.

זה אחד הדברים הכי מעצבנים שיש!

שאלתי היא האם ישנה אפשרות לבטל את הקטע שהחלון אינו יורד עד הסוף ולגרום לו כן לרדת עד הסוף כמו בחלונות הקדמיים?

פורסם

לפי דעתי ,אינני מומחה,אך כנראה שיש איזה סטפר,או סוויץ' שעוצר את המנוע בנקודה מסויימת,כנראה שביטולו יאפשר פתיחה מלאה,אך אני בטוח שתקבל תשובות יותר מקצועיות מהמומחים בפורום.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

קח בחשבון שיש רכבים שבהם אין לחלון אפשרות לרדת עד הסוף וזה בשל מבנה הדלת.

לפני מחשבות על שינויים במערכת, תבדוק אם טכנית החלון יכול לרדת עד הסוף.

פורסם

זוהי האמת מה שאני חשבתיי שהחלון לא יכול טכנית לרדת עד הסוף.

אני לא מדבר על הרכב שלי. אצלי דווקא יורד 90% ואצלי גם לא ממש אכפת לי.

פשוט חזרתי עכשיו מהכנרת וישבתי מאחורה וזה היה מעצבן שהחלון לא יורד עד הסוף.

בכל מקרה... אני אחכה לשפיצים בחשמל לתגובות ותשובות מקצועיות.

פורסם

הבעיה בד"כ לא חשמלית.

בד"כ מיקום הגלגל האחורי משפיע על צורת הדלת האחורית, ומונע מהחלון מסלול עד למטה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ממש לא קשור למערכת שמורידה את החלון, לא מהחשמליות ולא מהידניות.

שים לב שמבנה הדלת האחרוית שונה מאוד מהדלת האחורית, מכיוון שהיא לא "שלמה", מיקום הגלגל האחורי ומבנה הדלת מונעים מהחלון לרדת עד הסוף, משהו שנכון חלקית.

המסילה שעליה עובר החלון ניתנת להארכה, מפירוק על מנת להשחיר חלונות של כתריסר מכוניות יצא לי לראות שיש מרווח של כ 5-15 ס"מ שבהם המסילה יכולה לרדת עוד למטה מבלי "לצאת" מהדלת.

ככה שזה אפשרי, כמובן שתצטרך גם להאריך את גומיות החלון שיתפסו את החלון כשהוא ירד למטה ולא יצא מהמסילה ויתכן גם את חוטי המנוע החשמלי, מכיוון שתצטרך לשנות את מיקומו.

בכ מקרה לא אמרת איזה רכב יש לך, אם תוכל צרך תמונה של הדלת מפורקת ללא הכיסוי פלסטיק ואוכל להגיד לך איך לעשות זאת, כמו כן באותו הזמן תוכל לעשות פרוייקט של העלמת הלחצנים לנעילת הדלת שיהיו ליד הידיות,קל ופשוט אם כבר הדלת מפורקת.

פורסם

יש לי לאנטיס מודל 2000

אצלי ברכב האמת שהחלון יורד ממש כמעט עד הסוף. וזה סבבה ואין לי רצון וצורך לגעת

אני מדבר כרגע על רכבים אחרים שנשאר לחלון עוד רבע דרך בשביל שיהיו למטה לגמרי.

בכל מקרה

תודה על התשובות. למדתי משהו.

• תוכן חדש...