Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לתכנן את ההתקה שלי שתיהיה כמה שיותר צנועה מוסתרת וכנגד גניבות(למרות שאין יותר מידי מה לעשות) המגבר הוא JBL GTO 4000,

מה שחשבתי זה להתקין אותו כפי שרואים בתמונה אם פלטת עץ שתחובר מאחורי המושבים מתחת לריפוד השחור ועל הפח של המושבים עליה ישאר הריפוד המקורי של האוטו ועל הפלטה והריפוד להתקין את המגבר, בשלב שני רצית להוסיף מעין מסגרת שתחובר לפלטה הראשונה ותכסה כ3 ס"מ מהקצוות של המגבר

עכשיו אני לא בטוח אם זה כזה יוסיף(השלב השני) אז חשוב לי לדעת מה אתם אומרים אולי יש לכם רעיונות אחרים?

ואם איזה ברגים לחבר הכל בין הפלטה לפח של המושב שהוא די דק, ובין המגבר לפלטה?

1.jpg

פורסם

נו חברה 86 צפיות ואף אחד לא הגיב תגידואולי לא כתבתי ברור או משהו...?

***להבא כשתקפיץ לאחר פחות מ24 שעות, בין אם כתבת ברור ובין אם לא, הנושא ינעל.

פורסם

אם אתה רוצה לעשות משהו נגד גניבות..

הצעה שלי תעשה פלטה תרפד אותה בצבע שחור או בצבע כמו של האוטו

ואת שם את המגבר בין המושבים לפלטה ככה שאם אתה פותח את הבגאז אתה לא רואה כלום

החסרון זה שאין גישה טובה לכוון , לפרק , וכו..

פורסם

עוד אפשרות זה להרכיב אותו מתחת לרצפת תא המטען, במידה ויש מקום לצד הגלגל ספייר או במקומו (יש חומר שבמקרה של תקר ממלא את הצמיג וזה במקום הגלגל החליפי)

בכל מקרה כדאי לציין באיזה רכב מדובר

אריק.

בשיפוצים

פורסם

מדובר בפורד מונדיאו שנת 95

עכשיו הקטע שהסאב ישב מאיפה שהמגבר יותקן בגב של הכיסא אז לא יראו אותו ממש ובקשר לשים אותו בין פלטה לגב המושבים אך זה הולך לא יהיה איורור ואיך עושים אתץ זה צריך פלטה בגודל של תא המושב האחורי או...?

פורסם

רעיון נחמד אבל לדעתי יותר מידי מסובך אני לא רוצה להתחיל להתעסק אם אורור וגם מצד שני המגבר יש רק אל החלק הקטן של הכסא והסאב יסתיר אותו בתכלס, אבל מצד שלישי חשוב לי לעשות משהו בקשר לענין... קיצר הסתבכתי מא אתם אומרים?

למישהו יש עוד רעיון?

פורסם

זה באמת חשוב לך ? .. תתאמץ קצת.

אני גם יסביר לך איך לעשות את זה בצורה פשוטה שתבין שזה לא כזה מסובך כמו שעשיתה את זה

קח חתיכת קרטון (גדולה) תכניס אותה לבגאג' כאילו שהיא הקרש עץ שעליו אתה הולך להתקין תמגברים

תחתוך את החתיכה לגודל הרצוי עם סכין יפני, מספריים .. מה שנוח, וזהו סגור עניין

לך לנגר תבקש עץ mdf 20 מ"מ בגודל של הקרטון

עדיף שתקנה לפני שתי מאוורים, וגם להם תעשה חורים בקרטון ושהנגר ישבור תראש.

לא מסובך ואתה בכלל לא מתאמץ !

לאסטתתיות תעטוף את החתיכת עץ ב-לבד כמו הצבע שבו הבגאג'

(אתה מדביק את הלבד עם דבק מגע, יש ספרי דבק בהום סנטר, עושה עבודה טובה)

פורסם

אני הבנתי בערך איך זה אמור להיות אבל למה עץ בעובי כזה(20 מ"מ) והאם חיב MDF?

והרי המגבר ישב רק בחלק קטן בצד הימיני אז חיב פלטה של כל הבגאג'?

פורסם

ובקשר ללא יגנבו למרות שזה מקשה ומסתיר הפתיחה של הכיבאות הם מתוך הבגאג' אז הם פשוט יכולים לפתוח אם הם חכמים ויודעים איך...

עכשיו הסתכלתי בתוך הבגאג' אין לי שם ממש מקום "מוכן" לתפוס את הפלטה

והאם אני יכול לעשות את הפלטה בצורת מדרגה כאילו המקום של המגבר חלל גדול יותר ובמקום שאין בו כלום לעשות כמה שיותר צמוד למושב כדי לא לגנוב מקום מהבגאג'...?

פורסם

כן אבל אתה צריך להבין שזה יסתיר את היות המגבר שם בערך כמו שעציץ יסתיר שרירן

אתה צריך לגרום לזה להראות כמה שיותר אורגינל.

כל גנב עם טיפה שכל מבין שאין לו יותר מכמה דקות עם בכלל

לרוב אפילו פחות

במבט חטוף מחליטים מה לקחת אם בכלל

אם הקיר שלך נראה מקורי אז הוא יציל את המגבר שלך מטיול לשווקי התחנה המרכזית

שיהיה בהצלחה

ואל תחפש פתרונות קלים

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

טוב למרות שלא אמרתם לי איזה סוג עץ חלה התקדמות בבניה והיא בעצם נבנתה מעץ סנדויץ(לצערי זה מה שהיה)

בניתי פלטה בגודל המתאים וקצת יותר ככה שהיא תישב בלחץ ואת התוצאות ניתן לראות בתמונות מה שנישאר לי לעשות זה לרפד את הפלטה לקבע אותה וכמובן להתקין את כל המערכת...

עכשיו סתכלו בתמונות ותגידו לי מה אני צריך לעשות בקשר לאורור איפה לעשות פתח לזרימת אויר אם צריך) ואיפה להתקין מאוררים כמה איזה סוג וכמה הם עולים?

ואם אתם רואים איפה וכיצד אני יכול לקבע את הבניה לרכב? אני חששבתי לחבר אותה אם שני פלחים בצדדים אך רק בצד הנהג כי בצד השני יושב המיכל דלק וזה קצת מפחיד אותי...

ואם איזה ברגים לעשות זאת?

IMG_2848.jpg

IMG_2846.jpg

IMG_2845.jpg

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...