Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עישון מהמנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן החלפתי מנוע מאלפא 75 שלי לאחר 300 K לאותו מנוע 1.8 כבר בנסיעה ביום שהרכב יצא מהמוסך ראיתי שהוא מעשן. החזרתי והוחלפו גומיות שסטומים, הבעיה רק החריפה והוחלפו גומיות שוב כמות העשן ירדה פלאים אך ריח החריף של השמן ממשיך כמו כן לאחר 400 ק"מ ראיתי שחסר כמעט 2 ק"ג שמן. בקיצור לא ברור

אין נזילות שמן

המנוע שהורכב לי חיכה לי שנה במוסך ועוז זמן כל שהוא בחו"ל לפני שהגיע לארץ.

בקיצור מה עוד כדי לעשות?

פורסם

שלום.

מירב הסיכוים שהבעיה נובעת או מינימום רינגים תפוסים או לצערך קניתה מנוע בלוי.

כמו כן קים ספק קטן שהבעיה נובעת ממובלי שסטומים שחוקים.

תמשיך לנסוע כך תקופה מסוימת אם שמן מנוע 5W40 בתיקווה שאם הרנגים רק תפוסים אולי אתה והמזל שלך ישתחררו אם לא תעלץ לפתוח מנוע .

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

תפרט איזה מנוע שמו לך. היאם מנוע עבר אוברהול(רינגים,חריטה)? אם כן ,סע רגוע כ-2K,הבעיה אמורה להסתדר.אם לא ,סע למוסך שהירכיב לך את המנוע ותזדכה עליו.

Mazda Lantis 323F 99

פורסם
תפרט איזה מנוע שמו לך. היאם מנוע עבר אוברול(רינגים,חריטה)? אם כן ,סע רגוע כ-2K,הבעיה אמורה להסתדר.אם לא ,סע למוסך שהרכיב לך את המנוע ותזדכה עליו.
מנוע מיובא אינו עובר אוברול, ועל מנוע לא מזדכים, רק בצבא בבקום ובאפסנאות,ואצל ריבונו של עולם!

חג שמח וכשר

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
מנוע מיובא אינו עובר אוברול, ועל מנוע לא מזדכים, רק בצבא בבקום ובאפסנאות,ואצל ריבונו של עולם!

חג שמח וכשר

צביקה

קודם כל חג שמח ,צביקה.

כמו שהבנתי מנוע שכב שנה במוסך(קשה להאמין שמנוע של אלפה שוכב שנה).כדאי לבדוק מה עבר על המנוע(כמובן אם בכלל אפשרי).אם באמת הוא שכב שנה במוסך ללא ביקוש,ויש לו בעיה מיובאת,אני בטוח

שמי שהירכיב לו מנוע (מכר אותו), גם יטפל בו !

Mazda Lantis 323F 99

פורסם
קודם כל חג שמח ,צביקה.

כמו שהבנתי מנוע שכב שנה במוסך(קשה להאמין שמנוע של אלפה שוכב שנה).כדאי לבדוק מה עבר על המנוע(כמובן אם בכלל אפשרי).אם באמת הוא שכב שנה במוסך ללא ביקוש,ויש לו בעיה מיובאת,אני בטוח

שמי שהירכיב לו מנוע (מכר אותו), גם יטפל בו !

אשריי המאמין!!

חג שמח גם לך וויטלי

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...