Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי קורולה 2003 ..אצלי חודשיים

אחהצ" היום נדלקה נורית צהובה על תקלה מנוע ..ספר רכב מפנה ..לגשת למוסך מורשה

לא ברקסים

לא כריות אויר

לא מצבר.

לא שמן מנוע/ מים או חום ..זה אני בודק ומשגיח!

לאחר כחצי שעה..הרכב ברמזור דמם!!

לא עזר כלום!!

נורית צהובה דולקת קבוע!!

הרכב כרגע הובא בגרירה מתחת לבית לפני גרירה מחר בבוקר למוסך / סוכנות טויוטה כאן לידי.

כנראה שיחברו אותה למחשב המרכזי ואז יראו.

למישהו יש נסיון בתקלה דומה בקורולה?

אשמח לשמוע ולקבל הכוונה ועצות

תודה

גיא

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זאת תקלה כללית.

יכולות להיות אלף ואחת סיבות.

תחכה למחר בבוקר, ותגלה מה בדיוק התקלה. זה עדיף על פני ניחושים מעל דפי הפורום.

פורסם

בפעם האחרונה שאני ראיתי את הסימן הזה מהקורולה שלי לשעבר (שזו היתה למעשה הפעם האחרונה שנהגתי בה) - הלך לה המנוע, מזל שזה קרה חודש לפני תום האחריות.

אני מאמין שמכיון שב-2003 היא יוצרה בטורקיה, היא בעייתית, ולא רק לי אלא לעוד לא מעט אנשים שמעתי סיפורים די דומים אודות תקלות.

אני לא אומר שהלך לך המנוע חלילה, אבל תבדוק את זה ואל תזניח.

מאז עשיתי על הטויוטה טרייד אין במאזדה 3 אדומה (2006), ותודה לאל, רק הנאה נחת וכיף יש לי מהרכב.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

אני מאמין שמכיון שב-2003 היא יוצרה בטורקיה, היא בעייתית, ולא רק לי אלא לעוד לא מעט אנשים שמעתי סיפורים די דומים אודות תקלות.

הרבה רכבים מיוצרים בטורקיה ללא בעיות אמינות ככה שלא ניתן להגיד שאם הרכב יוצר שם הוא בעייתי.

הקיצר, אתה מדבר שטויות.

התקלות הן חלק בלתי נפרד "ממחלות ילדות" של דגם חדש.

Veni Vidi Vici

פורסם

יכול להיות שאני טועה יכול להיות שאני לא. מה שבטוח, רק בשנת 2003 דווחו הכי הרבה תקלות בקורולה החדשה (2003) בדגם החדש שגם נראה בחזות שונה וגם מבחינת המכלולים. עובדה שבשנתונים הלאה, הוחזר הייצור הסדרתי שלה ליפן (מעניין למה).

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם
בפעם האחרונה שאני ראיתי את הסימן הזה מהקורולה שלי לשעבר (שזו היתה למעשה הפעם האחרונה שנהגתי בה) - הלך לה המנוע, מזל שזה קרה חודש לפני תום האחריות.

אני לא אומר שהלך לך המנוע חלילה, אבל תבדוק את זה ואל תזניח.

מאז עשיתי על הטויוטה טרייד אין במאזדה 3 אדומה (2006), ותודה לאל, רק הנאה נחת וכיף יש לי מהרכב.

המנוע מיוצר ביפן...

לכותב המקורי:

אתה יכול להריץ חיפוש להודעות שלי בנושא קורולה...

הרכב מאוד רגיש לאיכות הדלק וגם להורים שלי הייתה תקלה וחיישן החמצן דפק את "העסק" כתוצאה מהדלק..

הפתרון היה החלפה כמחווה רצון טוב של החברה....

כמו כן הוחלף הממיר - אבל כל זה בא בעקבות לחץ על קשרי לקוחות של החברה.

כמו כן הוחלפה הסעפת יניקה שהייתה סדוקה....

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני חוזר בפעם המי-יודע-כמה:

הקורולה של שנת 2003 הינה בעייתית במס' תחומים:

סעפת יניקה

ממיר קטליטי

חיישן חמצן

רפידות בלם נשחקות מהר.

כל התקלות האלה אינו קיימות יותר משנת 2004 ואילך למרות שהיצור נמשך בטורקיה עד סוף 2005.

הסיבה שהקורולה אינה מגיעה יותר מטורקיה היא פינוי פסי הייצור לקורולה ורסו שאינה מיובאת לארץ הקודש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

היי,

מאז שטויוטה עם הרכבים האפרורים שלהם הכניסו לרכב מערכות משוכללות כמו ניהול מנוע,ABS,וכדומה כמו מערכות שנמצאות ברכבים יוקרתיים כמו גולף דור 5 אני רואה שגם להם יש המון בעיות.

איזה כייף לי :)

פורסם

הסיבה שהקורולה אינה מגיעה יותר מטורקיה היא פינוי פסי הייצור לקורולה ורסו שאינה מיובאת לארץ הקודש.

באמת? קפוץ חודש הבא לאולם טויוטה הקרוב לביתך...

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
היי,

מאז שטויוטה עם הרכבים האפרורים שלהם הכניסו לרכב מערכות משוכללות כמו ניהול מנוע,ABS,וכדומה כמו מערכות שנמצאות ברכבים יוקרתיים כמו גולף דור 5 אני רואה שגם להם יש המון בעיות.

הבעיה הייתה קיימת רק בשנה הראשונה להוצאה של הדגם...

וכיום טויוטה לא הרבה יותר "זולה" מVAG באיבזור.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם
היי,

כן, רק תקלות הטויוטה האלה, תאמין לי - על הפנים.
פורסם

להורים של אישתי יש אותו שנתון ולהם הלך המנוע בידיוק באותה צורה.

אני מאד מקווה שזה משהו פשוט והלוואי שאני טועה.

מה קורה לטויוטה?

פורסם

לא קרה כלום, פשוט אנשים מתחילים להתלונן על בעיות כמו בשאר היצרנים.

לוקח זמן להתפכח מהתדמית של האמינות המושלמת..

פורסם

היי

נו רבותי עדכון מהשטח

הרכב חובר למחשב ולאחר כמה בדיקות נמצא בוודאות כי

COIL על אחד הפלגים ..נדפק..!!

הייתי צמוד לבחור שהתמצא וממש הבין.

וגם הסביר לי (אני גם בתחום מכשור ובקרה)

כל זה בסניף טויוטה נס-ציונה

הרכב חודש וחצי לאחר תום אחריות

טויוטה ..היבואן..לא מוכנים להחליף יל את זה על חשבונם אלה בתשלום מלא

1000 שקל !!!! כולל מע"מ.

כרגע מנסים מכוון אחר להפעיל לחץ על טויוטה על מנת לקבל מחיר מופחת