Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים.

קניתי שעון גדישה חמוד,לא מהיקרים,צינורות ואקום,מפצל וצמצם חד כיווני כדי למנוע "קפיצות" במחט כאשר יש ואקום.התחברתי לצינור ואקום שיוצא מהבוסטר חיברתי מפצל והעברתי את הצנרת לתוך הקוקפיט,שהיה סיפור מהתחת:shock: .

עד פה הכל טוב ויפה השעון מוקם אחר כבוד באחלה מקום.בהתלהבות והרגשה של מקגיוור התנעתי ונסעתי לכביש פתוח לראות תוצאות ולצערי אין שום קריאה מהשעון,המחט נחה לה על אפס כל הזמן.שיחקתי אם הצמצם ,הפכתי אותו ואין שום שינוי לא רואים גדישה.

משהו יכול להצביע לי על הבעיה?,האם פיספסתי משהו בהתקנה.

תודה לעוזרים.

רועי.

אגב תצוגת השעון היא 0-2 באר כולל תצוגה עשרונית כלומר בין המספרים השלמים כך שהוא יכול להראות נניח 0.2 או 0.9 באר

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

1. הוצא את הצינורית של השעון מהצינור בוסטר, יצר וואקום עם הפה, ובדוק את תגובת השעון.במידה והשעון זז משהו בחיבור של המפצל שלך סתום.

2. במידה והשעון לא זז, יצר וואקום ובדוק אם הווקום מחזיק, הבדיקה היא על ידי חסימת הצינורית עם הלשון, ולשון צריכה "להידבק" לצינורית.

אם מחזיק וואקום, יש סתימה בצינור או בשעון, לא מחזיק וואקום יש דליפה בצינור או בשעון.

3. בצע את בדיקה 2 בשעון עצמו כדי לבודד את הצינור מהבעייה.

• ספונסר פורום
פורסם

יעזור אם תציין איזה רכב זה..בעקרון אתה צריך לוודא שהצינור אינו מקופף או לחוץ באיזשהו מקום..

ותנסה לחבר ליצאת וואקום אחרת, בדרך כלל לבוסטר יש שסתום חד כיווני שלא מאפשר לגדישה להכנס,רק לתת לחץ.

פורסם
1. הוצא את הצינורית של השעון מהצינור בוסטר, יצר וואקום עם הפה, ובדוק את תגובת השעון.במידה והשעון זז משהו בחיבור של המפצל שלך סתום.

2. במידה והשעון לא זז, יצר וואקום ובדוק אם הווקום מחזיק, הבדיקה היא על ידי חסימת הצינורית עם הלשון, ולשון צריכה "להידבק" לצינורית.

אם מחזיק וואקום, יש סתימה בצינור או בשעון, לא מחזיק וואקום יש דליפה בצינור או בשעון.

3. בצע את בדיקה 2 בשעון עצמו כדי לבודד את הצינור מהבעייה.

1.השעון הוא שעון גדישה,לפי הבנתי הוא לא יזוז מילימטר בואקום.אולי לא הסברתי את עצמי טוב,לשעון תצוגה של לחץ חיובי בלבד.

2.אני אנסה אבל לא נראה לי שיש סתימה בצינור מכוון שכאשר פירקתי את הצינור מהשעון בזמן שהמנוע פעל היה ואקום.בקשר לשעון עצמו זו שאלה טובה אני אבדוק זאת.אבל לא הבנתי למה במצב ומחזיק ואקום אזי יש דליפה,כפי שהסברת?

3.אני אנסה,רק כדי להיות בטוח.אני אחבר צינור קצר לשעון.

esi turbo מדובר בפיאט קופה.איזה עוד צינור אתה מציע?

אגב שאלת תם.כאשר ניתקתי את המפצל בתא המנוע,בזמן שהמנוע פעל היה ואקום,אך כאשר מתחתי את כבל המצערת לא הרגשתי גדישה יוצאת ממנו.האם אמורה בכלל להיות גדישה מהצינור?.במצב זה פשוט לא היתה לא יניקה ולא פליטה.

תודה

MH53 תודה על הקישור אני מכיר אותו.שם הם התחברו לואקום שונה.

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

קניתי שעון גדישה חמוד,לא מהיקרים,צינורות ואקום,מפצל וצמצם חד כיווני כדי למנוע "קפיצות" במחט כאשר יש ואקום.התחברתי לצינור ואקום שיוצא מהבוסטר

שמע, קראתי הרבה פעמים וואקום :wink: .

על פי תאור דבריך, נראה שבאמת התקנת את המפצל אחרי השסתום האל-חוזר של מגבר הבלם, כפי שציין זאת לפני ESI TURBO.

בכל אופן, נפח עם הפה, לתוך הצינורית וראה את תגובת השעון. מגיב? יופי! מצא מקום אחר להתחבר אליו.

פורסם
שמע, קראתי הרבה פעמים וואקום :wink: .

על פי תאור דבריך, נראה שבאמת התקנת את המפצל אחרי השסתום האל-חוזר של מגבר הבלם, כפי שציין זאת לפני ESI TURBO.

בכל אופן, נפח עם הפה, לתוך הצינורית וראה את תגובת השעון. מגיב? יופי! מצא מקום אחר להתחבר אליו.

SHITT בדקתי וכאשר אני מנפח השעון עולה ל0.2 באר וזה אחרי שעוד שניה העניים שלי יוצאות החוצה:wink:

כנראה באמת חיברתי אחרי השסתום,טוב נו לומדים מטעויות,גם כך הצינור היה יבש,יש עכשיו תירוץ להחליף.תודה לכולכם

אני אעדכן בעתיד אם עדיין יהיו בעיות

רועי

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

פורסם

טוב עברתי על כל החיבורים ומצאתי חיבור דולף,חיזקתי אותו והשתמשתי במסקינטייפ איטום על ההברגה ועכשיו השעון עובד מצויין.הבעיה שבדרך אם כל המשחקים והניתוקים והחיבורים שעשיתי נשברה אחת היציאות של השסתום.כנראה הפלסטיק היה יבש.לא לקחתי קשה והתקשרתי לספק חלפים לברר מחיר,והשטות הקטנה הזאת עולה 750 ש"ח! לפני מע"מ:shock: .פשוט בלי פרופרציות.זו חתיכת פלסטיק אם דיאפרגמה בפנים לא צריך לעלות יותר מ-100 ש"ח גג.אני שם תמונות(Set234_04,Set234_05) כדי שתבינו כמה השסתום הזה פשוט.ואם למשהו יש אחד כזה ורוצה למכור שיפנה אלי.

תודה

רועיhttp://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=06483872380143B980C6038279CA5CDD&alid=118036

coupe turbo 16v

ibiza turbo 20v

• תוכן חדש...