Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם,

מדובר במיצובישי שנת 91 קרבורטור ידני!

בסרק סיבובי מנוע יציבים על 800.

בנסיעה בין עירונית אחרי שסיבובי מנוע היה הרבה זמן סביבות 3000 סל"ד כשעוזבים את דוושת הגז במהירות (בלי ללחוץ על בלמים, כך שלא נראה לי בעית ואקום) , סיבובי מנוע נופלים ל 500 ואחרי כמה שניות עולה לערך הרגיל 800!

האם זה קשור לתערובת? אם כן, סימן לתערובת עשירה או עניה?

תודה לכל העונים!

דניאל

פורסם

לי הייתה בעיה דומה במיצובישי לנסר שהייתה לי, ואצלי זה היה בעיה בהצתה

לא נראה לי כל כך בכיוון של התערובת הכי הגיוני שזה מכיוון הצתה לא נכונה, והטורים המומלצים בסרק הם 0.9 יציבים

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
לי הייתה בעיה דומה במיצובישי לנסר שהייתה לי, ואצלי זה היה בעיה בהצתה

לא נראה לי כל כך בכיוון של התערובת הכי הגיוני שזה מכיוון הצתה לא נכונה, והטורים המומלצים בסרק הם 0.9 יציבים

תודה על התגובה!

יכול להיות בהחלט, עכשיו שאמרת את זה נזכרתי שמוסכניק נגע בכיוון תערובת וגם הצתה!

מה נראה לך סיבת הבעיה קידום או איחור?

בתודה

דניאל

• תוכן חדש...