Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מיצובישי סופר לנסר 97 ובזמן נסיעה במהירות של 50קמ"ש ומעלה ישנם רעשים מהספידומטר כמו דפיקות כאלה.....מי שיודע איך לסדר את זה שיעזור לי בקשה (מישהו פעם אמר לי שזה כבל קילומטרז או משהו כזה)

HU: PIONEER DEH-3950MPRAER: lightning audio B4.69.3 AMP1: JENSEN 2CH 200WAAT AMP2:JBL GTS180 2CH SUB:sundstreem xs12 250RMS

פורסם

הספידומטר ברכבך מורכב ממערכת מורכבת של גלגלי שיניים המונעים ע"י כבל הספידומטר.

אם אתה אומר שיש רעש אז כנראה שיש איזושהי בעייה בגג"שים או בכבל.

מאחר והעסק קצת מסובך לפתיחה, אבחון ותיקון עצמאיים - גש למכון ספידומטרים ותן להם לטפל בבעיה.

אם אתה רוצה המלצה - בשמחה. מהיכן אתה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שלום.

איזה גששים ואיזה נעלים.

הלך לך ידדי הכבל ספידומטר והוא עומד להקרע.

גש למכון ספידומטרים שיחליפו לך כבל אם תלך לחברה תקבל הלם ממחיר הכבל.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

גם לי היה תרעשים *** תרעשים = פרעושים *** האלה מכמה רכבים שהיו ברשותי אל תדאג אומנם נקרע לך סיב אחד או שניים אבל זה לא אומר שהכבל עומד כל רגע להיקרע אני סחבתי עם הרעש הזה 3 שנים סע ככה עד שייקרע ושייקרע תחליף!, חבל עכשיו להחליף

פורסם
יש לי מיצובישי סופר לנסר 97 ובזמן נסיעה במהירות של 50קמ"ש ומעלה ישנם רעשים מהספידומטר כמו דפיקות כאלה.....מי שיודע איך לסדר את זה שיעזור לי בקשה (מישהו פעם אמר לי שזה כבל קילומטרז או משהו כזה)
קבל ספידומטר מתפורר, תחליף אותו והרעש יתפוגג יעלם כלא היה .:-)
:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...