Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

ב- 15.4.06 (עוד כחודש) מסתיים תוקפו של רישיון הנהיגה שלי (וגם מסתיים הנהג חדש).

נכון להיום בבוקר, לא קיבלתי עדיין את טופס חידוש רישיון הנהיגה.

האם יש טעם להתקשר למשרד הרישוי ביום א' בבוקר או לחכות עוד שבוע?

תודה מראש.

גיא.

פורסם

גם לי נגמר הרשיון ב15.4.06 יחד עם "נהג חדש" לכן קפצתי היום למשרד הרישוי והנפיקו לי בשעה טובה רשיון חדש.

פורסם

אני עברתי טסט ב- 02.04.2004.

הדפיסו לי את הרישיון ב- 04.04.2004.

לכן מה- 4.4.06 אני יוכל סוף סוף להעיף את השלט מאחורה או רק ב- 5.4?

תודה מראש!!

פורסם

גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל- V8_וחצי אומר שלא.

טכנית, אני יכול כבר מחר בבוקר ללכת להוציא רישיון זמני חדש ולשלם אותו ואז אני יוכל להעיף את השלט של "נהג חדש"? אם שוטר תופס אותי אני מקבל קנס?

פורסם

איך בדיוק תקבל קנס עם ברשיון החדש שלך אתה לא נהג חדש?

בקיצור תוציא את הרשיון החדש, תעיף את השלט באוטו ומזל טוב.

פורסם

החוק הזה לא חל עליי.

אם עברת טסט אחרי נובמבר 2004 אז אין קשר לסיום הנהג חדש. עד גיל 21 אסור לך להסיע יותר משני נוסעים ברכב, אלא אם כן יושב לידך מלווה.

פורסם

אם עברת טסט אחרי נובמבר 2004 אז אין קשר לסיום הנהג חדש. עד גיל 21 אסור לך להסיע יותר משני נוסעים ברכב, אלא אם כן יושב לידך מלווה.

טעות.

לשון החוק היא "נהג חדש עד גיל 21 לא יסיע ברכב יותר משתיי נוסעים ללא מלווה". משמע, אחרי שנגמרת תקופת הנהג החדש, והיא לא הוארכה עקב עשיית עבירה זו או אחרת, אתה חופשי להסיע יותר מ-2 נוסעים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טעות.

לשון החוק היא "נהג חדש עד גיל 21 לא יסיע ברכב יותר משתיי נוסעים ללא מלווה". משמע, אחרי שנגמרת תקופת הנהג החדש, והיא לא הוארכה עקב עשיית עבירה זו או אחרת, אתה חופשי להסיע יותר מ-2 נוסעים.

אז מתי שניגמר הנהג חדש, אפשר לסיע 3,4?

האם אתם שומרים על החוק של 2 נוסעים?

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם
אז מתי שניגמר הנהג חדש, אפשר לסיע 3,4?

האם אתם שומרים על החוק של 2 נוסעים?

במילים אחרות - כן, כשנגמר הנהג החדש, מותר להסיע יותר מ-2 נוסעים.

אני שומר טוב מאוד על חוק ה-2 נוסעים, חבל לאבד את הרישיון בגלל שטויות.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...