Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיופים סינים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סינים מזייפים הכל.

עכשיו הם התחילו לייצר מכוניות והם מזייפים גם מכוניות.

2006 Jianghuai (Jac) SUV זיוף של יונדאי סנטה פה.

2006 Shuanghuan CEO חצי טויוטה לאנד קרוזר וחצי BMW X3

מבחוץ ומבפנים

2006 Hainan Family מזדה 6

jac_suv_2.jpg

Shuanghuan_Ceo.jpg

46_12.jpg

Shuanghuan_Ceo_5.jpg

hainan_mazda_6_10.jpg

hainan_mazda_6.jpg

אייל

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
סינים מזייפים הכל.

עכשיו הם התחילו לייצר מכוניות והם מזייפים גם מכוניות.

2006 Jianghuai (Jac) SUV זיוף של יונדאי סנטה פה.

2006 Shuanghuan CEO חצי טויוטה לאנד קרוזר וחצי BMW X3

מבחוץ ומבפנים

2006 Hainan Family מזדה 6

תרשה לי להוסיף משהו אחד..

ה ceo הוא שילוב של לאנד קרוזר מקדימה ולקסוס rx300 מאחורה..

rx300.jpg

מה שזה אומר זה שהם מזייפים מכוניות מהמזרח הרחוק בלבד... ומה שזה אומר.. טוב אין לי מושג מה זה אומר..

בכל מקרה, x3 אני לא רואה כאן..

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

לא להעתקות עיצוב אני דואג במכוניות הסיניות, אלא לאיכות הירודה של הרכב עצמו וחוסר הבטיחות המוחלטת שיש ברכבים האלה.

ובכלל MADE IN CHINA זה לא משהו שאני רוצה לראות מוטבע על מכונית.

פורסם

חברים,קודם כל לא לזלזל, הסינים היום עושים הכל וטוב,לא כמו פעם, טלויזיות = הכל מסין, פלאזמות,סטריאו,בעצם הכל, סין היום שולטת בכל מה שקשור לייצור\אלקטרוניקה\רכיבים\חלקי חילוף\רוב חלקי החילוף לכל סוגי המכוניות, החלקים התחליפיים = כולם מסין.

לגבי העתקת מכוניות, מדובר בהעתה מדוייקת עם חלקים באיכות טובה כך שזה לא כמו הדאצה המתפרקת שהייתה ונכחדה לה, מדובר ברכבים איכותיים ועמידים לאורך זמן, אז אוקיי הבטיחות לא משהו אך, איכות החלקים, אני משוכנע , באיכות סבירה עד טובה ואף מעבר לזה.

הזמן יגיד.

פורסם
חברים,קודם כל לא לזלזל, הסינים היום עושים הכל וטוב,לא כמו פעם, טלויזיות = הכל מסין, פלאזמות,סטריאו,בעצם הכל, סין היום שולטת בכל מה שקשור לייצור\אלקטרוניקה\רכיבים\חלקי חילוף\רוב חלקי החילוף לכל סוגי המכוניות, החלקים התחליפיים = כולם מסין.

לגבי העתקת מכוניות, מדובר בהעתה מדוייקת עם חלקים באיכות טובה כך שזה לא כמו הדאצה המתפרקת שהייתה ונכחדה לה, מדובר ברכבים איכותיים ועמידים לאורך זמן, אז אוקיי הבטיחות לא משהו אך, איכות החלקים, אני משוכנע , באיכות סבירה עד טובה ואף מעבר לזה.

הזמן יגיד.

די,אוקי פשוט די.

אתה מדבר שטויות ומטעה את כולם.

הסינים לא עושים כלום טוב,נקודה.

אחת משתי הסיבות שמשהו טוב יוצא משם היא כי חבורת בעלי עסקים(גדולה למדי) גילתה שלייצר בפחות כסף שווה עוד כסף בשבילם(!!!)

אז מה עושים?!

מעתיקים מפעלים שלמים עם טכנולוגיה מערבית לא סינית לסין ומתחיל ומתחילים לרדות בפועל של פחות מדולר ליום.

הסינים מייצרים הרבה ובזול,וזהו. איכות- בטוח שלא.

"פלאזמות,סטריאו,בעצם הכל", אתה מצחיק.

הסינים הם לא יפן עם מיליארד איש.

אין להם אלפית מהמוסר של היפנים או החשיבה ויכולת ההמצאה שלהם.

ובנוגע למכוניות, איך אתה יודע באיזה איכות הן לעזאזל?

נסעת באחת כזאת? לא!

עד כמה שאתה יכול לדעת הם החליטו לחסוך בקורות תמיכה בדלתות ועוד כמה דברים "שוליים".

והפלדה הסינית היא ממש לא מציאה, וזה כן מניסיון.

*דבר אחרון,

בנוגע לטלויזיות, בפעם האחרונה שבדקתי, Loewe עדיין מייצרת בגרמניה,אז זה כבר לא הכל.

סתם, בשביל הקטנוניות.

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

אין בזה הפרת זכויות או משהוא כזה ?איך חברות ענק ,סובלות את העתקות האלה ?

לדעתי זאת חוצפה לקחת עיצוב של רכב ולהעתיק אותו לרכב שלך מבלי לשלם אגורה.

חוץ מזה באחד מפירקי TOP GEAR הראו קורבט (או NSX) שעשו ממנה פרארי ....וג'רמי אמר שחברת פרארי רודפת אחריו כדי לתבוע אותו (לא יודע אם זה נאמר בצחוק או ברצינות).

פורסם

אכן, כמעט הכול מיוצר בסין אולם לא תוכנן על ידם; התיכנון נישאר יפני/גרמני/אמריקאי אולם עלויות הייצור בסין גרמו להרבה אנשים להעביר את הייצור לשם. מה גם שהרפורמות החדשות יחסית בסין מעודדות את אותם עסקים, משתי סיבות: האחת היא כמובן תעסוקה למספר האנשים הקיים בסין והוא רב מספור... והשניה היא שבגלל שלסינים אין עדיין הידע והניסיון - הם יירצו פשוט "לקום על יוצרם" יום אחד ויעשו הכול בעצמם, מההעתקה וזהו בעצם תהליך אותו אנו רואים מתחיל כבר עכשיו. הם יודעים זאת והעולם יודע זאת. ראו מה קרה ביפן ובטאיוואן, פעם הכיתוב Made in Japan היה גורם לכולם לנחור בבוז ובצדק, אולם היום הם מן המובילים. אני אישית הייתי ניזהר לא לרכוש עבור רכבי תוצרת סינית, בעיקר בתחום הבלמים. אם יש בקליט לפנס תוצרת סינית - אז לא כול כך נורא: מקסימום הוא יידהה יותר מהר אבל עם בלמים או מערכת המצמד לא הייתי מסתכן (עדיין).

יבוא יום והענק הסיני יהיה הדבר הבא בעולם, ביחד עם ההודים!

פורסם

אוקי ככה אני רואה את זה:

בוא נגיד כזה דבר : בציוד אלקטרוני ביתי , הסינים מייצרים ציוד זול שאין לו תחרות , ולרוב הוא גם שומר על רמה מסוימת של איכות לזמן מסוים , מתאים לרוב האוכלוסיה .

כל מה שקשור למיכשור תעשייתי/צבאי שדורש דיוק ואמינות לאורך שנים , אין לסינים סיכוי מול מתחריהם האמריקאים/יפנים/גרמנים , לא היה ולא יהיה , לכן ההתמקדות היא לפלח הביתי שזה בעצם רוב העולם

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אפשר לצחוק על הסינים כמה שאנחנו רוצים...

אבל יש לי הרגשה שברגע שיהיה אפשר לייבא את המכוניות האלו לארץ יהיו עליהן הרבה הרבה קופצים...בין אם אלו יהיו חברות השכרה/ליסינג ובין אם זה יהיה הדוד חיים שירצה לקנות בפחות רכב שיראה ליצחק השכן כמו הדבר האמיתי.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...