Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה לירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7423 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

היום נסעתי לירושלים.

מה שמפליא זו העובדה שגם בהלוך וגם בחזור לא ראיתי אפילו רכב אחד משנות ה- 80 בעליות/ כביש מספר 1 .

יותר ויותר מכוניות חדשות מתוצרת ליסינג השתלטו לנו על הכבישים:?

יכול ליהיות שפשוט בעלי המכוניות הישנות פוחדים ליסוע בעליות???:wink:

הנחמד שבסיפור שדווקא אני הרגשתי שונה מכל החדישות שעל הכביש כי הייתי היחידי עם אוטו שנת 88 , תאמינו לי...

אורן

Img_1677.jpg

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

1. יתכן שבשל העליות אזי בעלי המכוניות הישנות כדבריך, מעדיפים לנסוע דרך כביש 443.

2. הרבה חב' הייטק וכיו"ב ממוקמים בהר-חוצבים וגבעת-שאול בכניסה לעיר מבחינת נגישות ולכן זה די הגיוני לראות הרבה רכבי ליסינג בשני צידי כביש מס' 1.

3. אולי העליות לי-ם הן בכלל חלק מקונספירציה של רשויות המדינה שמיועדים למנוע ממיעוטי היכולת במדינה להגיע ברכב למחות בבירה :?:wink:.

פורסם

ברשות חברי הפורום אני אעלה שאלה שמטרידה אותי מזה זמן רב.

הבה ניקח לדוגמא דרך הדורשת מאמץ רב ביותר כגון העלייה לירושלים, כביש ים המלח-ערד, או העלייה מטבריה (בחרו נא את זו הדורשת מאמץ רב ביותר מבין השלושה). הבה ניקח לדוגמא רכב לא מוגדר שתוחזק בצורה תקינה וכל מרכביו תקינים ונבצע עמו נסיעה ניסיונית בכביש המ?א?מ?ץ ביותר מבין השלושה עם מזגן מופעל. מה הן דרישות הסף (יחס בין המשקל הנישא לנפח המנוע, לכוחות הסוס או למה שלא יהיה) שהרכב יעמוד בנסיעה זו ללא התחממות מנוע ושאר תקלות, ויצליח לסיימה בצורה תקינה?

פורסם

avisofy, ללא להיכנס לענייני נפח משקל וכיו"ב אני יכול לומר לך שסקסו דיזל מצליחה לעלות את העליה לי-ם בממוצע של כ80 קמ"ש עם מזגן מופעל וללא התחממות (ובכלל בסקסו דיזל לא נתקלתי במצב שבו הרגשתי שהמזגן השפיע לרעה). אני מאמין שגם סקסו/106 1.4 יבצעו באופן דומה. עם זאת במקרה של ה1.1 אני חושב שהמזגן בהחלט ישפיע.

פורסם

מה יכולה להיות הפאשלה הכי גדולה בכזה מצב?

שאצטרך להזמין גרר?

שאחכה בצד 15 דק' עד שחום המנוע יירד?

ולאיזה רכבים צפונה כזו סכנה?

אם משהו יודע נתון מדויק של יחס בין משקל לכוח והוא ישתף אותי בנתון זה, הוא יעשה לי את מלאכת הבחירה לקלה בהרבה!!!

פורסם

אם זה הכיוון אזי ראוי שתפתח הודעה בפורום יעוץ (מן הסתם כמה אנשים בטח יגלגלו את עיניהם לנוכח השאלה...במידה מסויימת, בצדק. לכן רצוי פשוט לבקש המלצה על רכב שיצליח לשרוד עליות שכאלו או משהו פשוט בסגנון).

פורסם

אנשים עושים מזה סיפור גדול מדי, עם קורסה ידנית 60 כ"ס ומזגן דולק כל העלייה בכביש 1 לירושלים על 80 קמ"ש בכיף וברוגע, והאוטו חלש אבל אין שום בעיה להשתנע איתו ממקום למקום גם בעליות "מטורפות" אז נכון לא תוכל להגיע כמו השפיץ-גבר-גבר ל160(??) אבל אני לא מאמין שישנו אוטו מתוחזק היטב ותקין (נוזל קירור-שמן-לחץ אוויר וטיפולים איכותיים) שלא יצלח בעליות הנ"ל.

אבי.

פורסם

כמו שזה נראה, צילמת את הלוח שעונים שלך בזמן שנהגת 160 קמ"ש ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אורן - הגעת לכמעט 160 קמ"ש ב 3700 סל"ד, בטח צילמת את זה בירידה (לא שזה בסדר כאילו בסדר), ובכלל מה הסיפור עם עליות ירושלים ? מי אומר שצריך לעלות את הקסטל ב 160 או אפילו ב 120 (שתיהן מהירויות לא חוקיות) ואם תיסע שם בשקט בצד ימין (יש הרי 3 נתיבים) ב 80 קמ"ש יקרה לך או לאגו שלך משהו ? תגיע לירושלים (בעצם לפקק בגינות סחרוב) 5 דקות מאוחר יותר אז מה ?

ובנוסף, אין דבר כזה תוצרת ליסינג - ולפי התיאור שלך אז הליסינג טוב למדינה (מיסים) ולאזרחיה (מחליפים למכונית חדשה) וכמעט כולם נוסעים כל הזמן במדינות חדשות (למרות שאין לי כוונה להתחיל את הויכוח בנושא ליסינג בעד ונגד מחדש)

• תוכן חדש...