Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בנושא ביטוח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני להקפיא את הביטוח, כאשר צילצלצתי לביטוח ישיר אמרו שאי אפשר להקפיא ביטוח ואמרו שגם בזמן שהוא בקיפאון הזמן שלו ממשיך לרוץ.

השאלה שלי האם משהו פעם הקפיא את הביטוח פשוט הרכב שלי לא במצב נסיעה ואני רוצה לתקן אותו ואני לא יודע כמה זמן זה ייקח לי. אני מתגייס בקרוב אז אם אני יקפיא אותו זה יעזור לי די בתשלומים לביטוח בזמן השירות.

תודה לעוזרים

סובארו פשע 1983 דגם אמריקאי קופה

פורסם

למה להקפיא? פשוט תיבטל, וכאשר תצטרך שוב - תעשה! מה הבעיה? אין יותר קל מזה! זה לא רישיון רכב - אין לזה "חובות"...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

1.כאשר מבטלים ביטוח מפסידים כסף.

2.אפשר להקפיא, רוב החברות מקפיאות למינימום של 45-60 יום, זה לא אומר שסוף הפוליסה משתנה,

פשוט כש"תפשיר" את הביטוח אז תקבל החזר על התקופה שלא השתמשת בו.

3.אם נגמר הביטוח ולא הפשרת אז מקבלים החזר.

4.הם חייבים לתת לך, אבל ככה זה כשעושים ביטוח עם הישירים למיניהם - אין עם מי לדבר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

נו, אז מה זה משנה - אתה במיקרה כזה לא מפסיד כסף? -קשה לי להאמין... בכל מיקרה - אם מדובר בביטוח, שגם ככה לקראת הסוף התקופה- אז לרוב כבר לא שווה לגעת. אבל, אם מדובר בהתחלתו/חצי הראשון - לדעתי, אם לא מעוניינים להישתמש ברכב תקופה ממושכת (יותר מחודש)- שווה לבטל ולקבל החזר. אגב, אותו הסיפור עם רישיון רכב! גם על זה קיים החזר, ככל הידוע לי!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
רק להוסיף שאם הביטוח כבר הופעל מאז שהוצא (קרה מקרה ביטוח), לא תקבל החזר גם אם תבטל.
זה במקרה שהשתמשת כמו שאמרת, אבל אם לדוגמא לא היו נזקי גוף ,אז על החובה תקבל את כל ההחזר.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

• תוכן חדש...