Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקולים שנכנסים במקור הם 5.25"

מה צריך לעשות בשביל לדחוף 6.5" ?

מספיק להוסיף טבעת עץ או שצריך לחתוך את הפח ?

מי שעשה פרויקט דומה ויכול לעזור עם תמונות או קצת פרטים זה יעזור מאוד

תודה רבה.

פורסם

אם אתה שם טבעת עץ, סביר להניח שלא תזדקק לחתוך את הפח.

השאלה היא אם יהיה לך מספיק מקום בין הרמקול לפאנל של הדלת ואם העומק של הרמקול לא יגיע עד לחלון של הרכב... לגבי זה אני לא יכול לענות כי אין לי בלאנו.

לדעתי, יכנס 6.5 על טבעת עץ -עד כמה שאני זוכר לבלאנו יש פאנל עם כניסת רמקול עמוקה לתוך הרכב ולא פאנל שטוח.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בבאלנו יש בעייה (אני לא זוכר במדוייק אם המודל שלו נכלל אבל נראה לי שכן.)

השאלה איזו רמה אתה רוצה מקדימה? כי יש רמקולים את מגנטים קטנים שלא תהיה לך בעיה מיוחדת.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זה בדיוק מה שאני רוצה לדעת

איזה רמקולים יכנסו ואיזה לא

ובהתאם לכך להחליט מה לקנות.

חשוב לציין שהרמקולים יתחברו לרדיו דיסק ללא מגבר

• תוכן חדש...