Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה עדיף לדעתכם?אני יודע שהפולו היא פחות ספורטיבית ויותר יקרה. האם זה עדיף מבחינת האמינות שלה?בעיקרון אני מחפש רכב קטן בעל אופי ספורטיבי עם כח במנוע. ומצד שני שיהיה כמה שיותר אמין כי אני שונא מוסכים.. או שפשוט עדיף לי יפנית קטנה שלא תעשה בעיות וזהו? האירופאיות באמת עושות הרבה בעיות? או שזה סתם שמועות? או שבאמת שווה לשלם על טיפולים אבל להינות מהחיים?? התקציב שלי בסביבות 30K וודאי שאם אמצא משהו טוב ב 40K אלך על זה..יש לציין כי אני נוהג בערך 3500 קילומטר בחודש.אשמח מאוד לקבל תגובות רציניות כי בינתיים אני מפרנס את חברות ההשכרה.. ( עד היום נהגתי על ב.מ.וו. 330 שנת 2001 ביזזבתי עליה כמעט 50K בפחות משנה רק במוסכים אז נאלצתי למכור.לעומת זאת לפני זה הייתה לי לנטיס 2003 ובמשך שנה וחצי חוץ מברקסים וטיפולי עשר לא ראתה מוסך)

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

פורסם

את השיקול אם זה באמת שווה לך או לא רק אתה יכול לעשות.

בדיוק כמו שאתה לא יכול לענות על השאלה , "האם שווה לי ללכת למסעדה שאני נורא אוהב".

עם 3500 ק"מ לחודש לא הייתי מחפש לי ספורטיבית ישנה ומצפה שלא תעשה בעיות .

פורסם

לכן התעניינתי מהם עלויות האחזקה?בשביל לעשות חישוב האם זה משתלם. בוודאי שעם כל הקילומטרים שאני נוסע עדיף משהו שלא יעשה בעיות בכלל. אבל לא איכפת להוציא עוד כסף על טיפולים בשביל שאני יהנה יותר(כי אני נוסע המון) השאלה בערך כמה?

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

פורסם

זה כמו שאתה שואל:

פוזה\רושם\בעיות\תקלות\מוסכים\חיישנים\צרות\בזבוז זמן במוסך\ ...או שקט נפשי ופחות הנאה בנהיגה.

עכשיו תחליט בעצמך.

פורסם

יש עליות וירידות עד היום היתה לי חברה להשכרת רכב שהכניסה הרבה כסף והיום היא לא קיימת.. אני בשלבי הקמה של עסק חדש אז בינתיים יורדים ברמה..

PASSAT 1.8T GOOD LIFE

• תוכן חדש...