Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה לאחרונה היצטבר לי באזור החיבורים בקטבים של המצבר גרגרים כאלה לבנים!! האזור של המצבר די ייבש ז"א אין עליו ווזלין או גריז . רציתי לדעת אם מומלץ לשים שמה איזה חומר? ומה זה הגרגרים הלבנים האלה( אם מישהו יודע למה אני מיתכוון)?

:roll:
פורסם

אתה יכול לנקות הקורוזיה בלי לנתק החיבורים אל המצבר וזאת ע"י הנחת סמרטוט טבול במיים על קוטב המצבר למשך כשעה ולאחר הסרתו נקוי נוסף של השאריות עם מברשת צבע רטובה במיים.

לאחר התייבשות המקום מרח בגריז דק או וזלין.

באותה הזדמנות בדוק כבר אם לא חסר מיים בתאי המצבר.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

לפי דעתי זאת מין אבנית שמצטברת על המצבר אם לא מנקים את האיזור...

תנתק את הכבלים של המצבר תנקה היטב...ותחזיר ..(אין לך ממש לחשוש.)..

מקווה שעזרתי

פורסם

הצעה שלי, לקטבים מלוכלכים מגריז וקורוזיה:

תרתיח מים, שים מים חמים בתוך כוס, תוציא את הקוטב מהמצבר ותתבול אותו בתוך הכוס

למשך 15 דקות! הקטבים יצאו כמו חדשים! מניסיון.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

טוב, אם לכולם היה מה להגיד...

קח 3 כוסות חד פעמיות, שים כפית אחת של "סודה לשתייה", מלא את הכוס בזהירות במים רותחים, טבול

את הקטבים בכוס ותוך 20 שנית יש לך קטבי מצבר חדשים.

נסו ותהנו.

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:
  • תוכן חדש...