Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכביש המכושף......

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8439 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום , לאחר שקראתי את טרד הזה, רציתי לדעת,

יש לי סוזוקי בלאנו וי16 טורבו ג'יטיאי אדטיאי ויאר6 איקס טי של אמא שלי עם מנוע 1.6 אדיר וכ 90 סוסים , הייתי רוצה לדעת איזה שיפורים אני יכול לשים כדי לקבל מקסימום סוסים בניוטרל ?

חשבתי על לשים 2 סקאדים מאחורה אבל אז לא יהיה לי מתמודדים שכן זהו כוח אדיר

יש למישהו הצעות ?

מה שאתה באמת צריך

זה כפתור טורבו

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם
שלום , לאחר שקראתי את טרד הזה, רציתי לדעת,

יש לי סוזוקי בלאנו וי16 טורבו ג'יטיאי אדטיאי ויאר6 איקס טי של אמא שלי עם מנוע 1.6 אדיר וכ 90 סוסים , הייתי רוצה לדעת איזה שיפורים אני יכול לשים כדי לקבל מקסימום סוסים בניוטרל ?

חשבתי על לשים 2 סקאדים מאחורה אבל אז לא יהיה לי מתמודדים שכן זהו כוח אדיר

יש למישהו הצעות ?

מה שאתה באמת צריך

זה כפתור טורבו

נהה.. היה לי כזה בסוזוקי סוויפט 86 התותחית שלי , לא עלה יפה,

עוד הצעות ?

פורסם

אז ככה,

באמת יש מקום כזה בירושלים וההכונה לשם היא:

נוסעים בכביש טיילת ארמון הנציב, מיד אחריה פונים שמאלה לכיוון בניןן האו"ם. לא נכנסים למתחם האו"ם אלא ממשיכים ישר עד שמגיעים לצומת T. בצומת הזו פונים שמאלה (בשלב הזה עוברים ליד בתי ערבים בתוך הכפר) וממשיכים עם הכביש בירידה.

לאחר שהכביש מתפתל שמאלה הירידה עדדין ממשיכה א ב ל היא לא באמת ירידה אלא היא עלייה!!!!!!!!

זה הכביש המכושף!!!

לא כל הירידה מכושפת, אלא רק קטע קצר של כעשרים מטר באמצע הירידה.

נחמד מאוד, למרות שלא הייתי ממליץ לסוע לשם לבד בלילה ע"מ להרשים את החברה...

ביום זה בהחלט בטוח.

תיסעו בזהירות, תנסו ולא תאמינו, האוטו בירידה בניוטרל נוסע לאחור!!!

בסה"כ זה סוג של אשליה אופטית, אבל אשליה מאוד נחמדה!

בהצלחה לכולם!!!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אבל יש דבר כזה, תצחקו כמה שתרצו.

לא יודע על הכביש בתוך ירושלים אבל יש עוד קטע דרך כזה על כביש מספר אחד בקטע הישר ליד הכניסה לנווה-אילן, ההסבר הוא באמת כיוון גדילה בהטיה של העצים שיוצרים אשליה אפטית.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אבל יש דבר כזה, תצחקו כמה שתרצו.

לא יודע על הכביש בתוך ירושלים אבל יש עוד קטע דרך כזה על כביש מספר אחד בקטע הישר ליד הכניסה לנווה-אילן, ההסבר הוא באמת כיוון גדילה בהטיה של העצים שיוצרים אשליה אפטית.

על הקטע הזה גם שמעתי, אבל לא הייתי ממליץ לנסות לעמוד בכביש מס' 1 ולהעביר את האוטו לניוטרל בירידה ולראות האם הוא נוסע אחורה.

סביר להניח במקרה הזה, האוטו דווקא ייסע קדימה מהר מאוד (וזו גם תהיה הפעם האחרונה שהאוטו הזה ייסע בכלל...) :wink:

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

• תוכן חדש...