Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב שבאתי לצאת עם הרכב בערב ניסיתי להדליק את הרכב והוא נתן סטרטר קטן ולא הצליח להניע.

לאחר מכן עם ניסיון נוסף להניע את הרכב הוא הפסיק לתת סטרטר בכלל והמתח שהמנורות בשעוני המחוגים הראו כי המצבר ממש גמור(הם נחלשו עם ניסיונות ההתנעה).

ניסיתי להניע את הרכב בירידה(יש לי גיר ידני) עם שילוב של הילוך שני והאוטו עדיין סירב להניע, הגעתי כבר לסוף הירידה והאוטו לא הניע לי לאחר מספר של נסיונות.

ביקשתי עזרה מחבר שלי שבא עם רכבו ונתן לי עזרה של כבלים ניסינו להניע את האוטו עם כוח עזר מהמצבר שלו(כמובן שעם לחיצה על הגז אצלו לעלות טיפה את הטורים) והאוטו עדיין לא הניע ואפילו לא נתן סטרטר .

חברים שלי הכניסו לי לראש שאולי הסטרטר הלך.

אני חושב שזה המצבר פשוט חלש(לא פעם ראשונה שהמצבר עושה לי בעיות)

חשוב לציין שבצוהריים שטפתי את האוטו ציחצוח אמיתי עם מוזיקה(בערך שעה) האם אתם חושבים שזה מצבר חלש או יכול ליהיות שהסטרטר באמת הלך?

כי זה מאוד מוזר שגם בירידה עם שילוב להילוך שני האוטו לא הניע.

אשמח אם תעזרו לי........

תודה ושבת שלום.

עריכה: שכחתי לציין שברשותי גולף sdi 2002 ידנית כמובן...

פורסם

אולי המצבר שלך התפרק סופית ולא ניתן להטעין אותו, תחליף עם מישהו מהחברים שלך מצבר רק לבדוק אם זה מתניע, אם כן, קנה חדש וזהו.

אני די בטוח שהבעיה במצבר. גם לחבר שלי פעם קרה דבר כזה, דחפנו את האוטו המון, לא הצליח להתניע בשום מצב, ניסינו עם כבלים גם לא עזר, רק מצבר חדש.

יכול להיות שגם הכבלים שהשתמשת בהם דפוקים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כשאין סטרטר , זה או סטרטר, או מצבר (ואז צריך לבדוק למה- האם התפרק מחשמל או שהוא "מת"), או אחד הניתוקים, ויש עוד אפשרויות, אבל נעצור כאן.

כשלא מניע בירידה , זה כבר לא סטרטר , זה עלול להיות מתח נמוך במיוחד במצבר שאינו מספק מספיק מתח למחשבי הרכב ולמערכת ההצתה וההזרקה של הרכב ועוד.

נסה להחליף מצבר, לחילופין אם אין אפשרות כזו, לחבר כבלים טובים, וכפי שרשמו קודמי לא של 20 שח, ולתת לאוטו שמזין את המצבר שלך (למנוע שלו) לפעול ב 1500 סלד 1/4-1/2 שעה ושוב לנסות.

אם יש סיבוב קל של הסטרטר ולא מספיק, לתת לו עוד 1/4-1/2 שעה, או לקרוא פשוט לשגריר או מי שאתה מנוי אצלם במסגרת הבביטוח של הרכב.

בברכה

דני מחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני דווקא לא הייתי ממליץ לתת למצבר לעבוד ע"י כח עזר חיצוני של רכב של חבר בחיבור כבלים גם לא עם כבלים מזהב על מנת לטעון, מפאת אפשרות לאי-יציבות במתחים דבר שלא מומלץ למערכות המחשוב של הרכב.

אם הרכב לא הניע בדחיפה זה לא סטרטר אלא באמת כמו שדני אמר לך, מדובר על מצבר גמור לחלוטין.

נסה להביא מצבר חלופי זמני אפילו מהחשמלאי שלך, ובמידה ואתה לא מצליח להניע גם איתו, השתמש בשירותי הגרירה של הביטוח שלך, או לחילופין פשוט להזמין גרירה לחשמלאי רכב מוסמך.

ואגב, כן, צחצוח הרכב במשך שעה כאשר המערכת דולקת במלא הדרה זה הגורם לבעיה...נסע להמנע מדברים כאלו בעתיד, אומנם מצבר יכול להחזיק אבל גם לו יש גבול, ו"בערך שעה" זה המון..

לצורך הדוגמא:

מצבר אופטימה(אני מתייחס למצבר הנעה ולא פריקה עמוקה), בעל אמפ"ש של 110A יכול להחזיק 94 דקות כאשר הוא טעון במלואו.

under construction..

פורסם
אני דווקא לא הייתי ממליץ לתת למצבר לעבוד ע"י כח עזר חיצוני של רכב של חבר בחיבור כבלים גם לא עם כבלים מזהב על מנת לטעון, מפאת אפשרות לאי-יציבות במתחים דבר שלא מומלץ למערכות המחשוב של הרכב.

אם הרכב לא הניע בדחיפה זה לא סטרטר אלא באמת כמו שדני אמר לך, מדובר על מצבר גמור לחלוטין.

נסה להביא מצבר חלופי זמני אפילו מהחשמלאי שלך, ובמידה ואתה לא מצליח להניע גם איתו, השתמש בשירותי הגרירה של הביטוח שלך, או לחילופין פשוט להזמין גרירה לחשמלאי רכב מוסמך.

ואגב, כן, צחצוח הרכב במשך שעה כאשר המערכת דולקת במלא הדרה זה הגורם לבעיה...נסע להמנע מדברים כאלו בעתיד, אומנם מצבר יכול להחזיק אבל גם לו יש גבול, ו"בערך שעה" זה המון..

לצורך הדוגמא:

מצבר אופטימה(אני מתייחס למצבר הנעה ולא פריקה עמוקה), בעל אמפ"ש של 110A יכול להחזיק 94 דקות כאשר הוא טעון במלואו.

מפלצת ירוקה, יש חוקים בחשמל ויש עוד מלא משתנים שלא מאפשרים לזרוק הערכות כמו שלך, כשאתה כותב שמצבר של 110A\H מחזיק 94 דקות, אתה חייב לציין מה הפעלת, וכמה הוא צרך, אם המצבר תקין, אז הוא יכול לספק 110 אמפר למשך שעה, תאורטית,

המערכת לא צורכת 60 אמפר בזמן פעולה, לא צריך להגזים, אם המצבר היה תקין, הוא לא היה מתרוקן בצורה כזאת, מה גם, שאם מפעילים את ההגיון, אם המערכת עבדה לאורך כל הזמן הזה בלי להחלש, ואחר כך לא היה חשמל בכלל, מן הסתם זה לא קשור למערכת, יכול להיות שהוא הרטיב איזהשהו חיבור, שגרם או לקצר ופריקה, או לקצר סתם.

פורסם

עריכה: שכחתי לציין שברשותי גולף sdi 2002 ידנית כמובן...

בנוסף על מה שדני כתב (אימובילייזר/אזעקה עם ניתוקים) .

דיזל - כיוון שאין לך חימום מוקדם (מצבר מת), קשה למנוע להניע גם בירידה. (בהנחה שכל הניתוקים נוטרלו).

החלף מצבר או טען אותו ונסה שוב.

פורסם

כן כנראה שזה באמת המצבר גמור.....

זה לא בעיה של איתוראן כי אם זה היה בעיה של איתוראן הוא היה נותן לי סטרטר ולא מניע....

לפי המתח המשתנה שהמנורות באוטו קיבלו זה באמת כנראה המצבר....

היום אני ינסה להטעין אותו....

תודה לכולם, הרגעתם אותי שזה לא הסטרטר כי הייתי קצת מודאג מהוצאה של עוד 500 ש"ח על תיקונו גרירה למוסך וכו'.

• תוכן חדש...