Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת צופר ב205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי זוג צופרים, נמאס לי לחכות מאחורי מכוניות שבעליהן עסוק בלקרוא עיתון בפקק או ברמזור :)

המקורי שבק חיים..

בקופסא שקניתי יש, ריליי, זוג צופרים, פלאחים וברגים.

שאלות:

1.למה הריילי?

2. האם הריליי חייוני לעבודת הצופרים?

3. איפה אני שם אותו בקופסאת הפיוזים?

4. הכל הותקן , זוג חוטים + אחד לכל שן בצופר , ומינוס הצופרים מקבלים כשהם מחוברים יחדיו על אותו בורג שעליו יש טבעת מינוס לשלדה.

אבל...

עדיין אין צפצוף.

מה לעשות?

נ.ב.

הכל הותקן ללא הרייילי שאין לי מושג מה לעשות איתו. (ידית האיתות\צפירה חדשה מקורית).

פורסם

אמנם לא התקנתי צופרים בצורה הזאת, אבל אני יכול להניח כי הריליי נועד למנוע העברה של זרם גבוה דרך המפסק שבהגה, כלומר, המפסק שבהגה מפעיל את הריליי שמפעיל את הצופרים.

יכול להיות שהעברת סרם גבוה מידי וניתך הפיוז שבעצם נועד לצופר אחד קטן, ולא שניים.

בדוק את הפיוז וחבר דרך הריליי, החיבור מאוד פשוט.

פורסם

מכיוון שהצופר שבק לפני שלושה חודשים..(המקורי)

ואין לי מושג אם לצופר המקורי היה ריילי... יכול להיות שהוא (הריליי) של המקורי היה דפוק..

לכן אני צריך לדעת מה תפקיד הריילי הזה ואיפה הוא נתקע בקופסאת הפיוזים וכמה הוא הכרחי לפעולת הצופרים.

פורסם

זה לא חשוב היה לא היה, החיווט הקיים במידה והוא תקין אמור לתת מענה לצופר הזה.

הרילי למקרה שבונים מעגל חדש

הסיכוי שהרילי הלך יותר נמוך. לחץ על הצופר וחבר רב מודד לחיבור הצופר ובדוק האם מגיע מתח, אם כן עזוב את הריילי והזוטות והתקן הצופר על החיווט הקיים, שים לב למינוס ופלוס

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

לדעתי חשוב שיהיה ריליי.

אחרת הלחצן של הצופר במתג המקורי ישבוק מחייו מוקדם יותר.

את הצופרים חיברת נכון.

וודא רק שההתקנה (מבחינה פיזית , לא חשמלית) היא בעזרת שני הפסי מתכת המבריקים שמגיעים וכי שאין הם נוגעים בדבר פרט לבורג החיזוק, אחרת הצופר ישמע צרוד.

חבר את הממסר כדלקמן

למס' 85 את החוט המקורי שמגיע לצופר המקורי. ובתנאי שמגיע מתח בזמן לחיצה על לחצן הצופר.

למס' 86 חבר מתח הפוך ממה שמגיע ב85 כלומר אם מגיע ל 85 פלוס, חבר ל86 מינוס ולהפך.

למס' 30 חבר פלוס קבוע / או פלוס אחרי סוויץ' אבל מחוט "חזק" , וזאת אחרי נתיך של עד15אמפר.

מס' 87 חבר לחוטים של הצופרי ם שצריכים לקבל פלוס.

בהצלחה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...