Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חרטה.. יש לי רישיון לקטנוע הרבה לפני הרישיון לאוטו ועכשיו אני מחכה שייגמר המלווה כמו כולם (עוד חודש)

ובקשר לנהג חדש שמתקצר זה גם לא נכון.. בדקתי את זה

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חחחחחחחחחחחחח

בואנה איזה מצחיק זה נשמע.

מה הקשר לעזאזל? לא שאני מאשים אותך.

שלא תבין לא נכון.

אבל זה הכי מצחיק בארץ.

ברור שצריך מלווה. אף אחד לא פטור ממלווה גם זה שיש לו רישיון על דרגהב 1(כלומר טרקטורון)

אני רואה שחלק אמרו שטרקטורון מוריד מהנהג החדש זה לא ידוע לי.

אתם בטוחים בזה?

פורסם

איזה פאדיחות לקרוא את השרשורים האלה.

די כבר רבאק.

שוב - רשיון מלגזה פוטר אתכם מכל רשיון אחר, ומותר לכם אפילו להטיס מטוס.

די כבר.

פורסם

ההנהלה עומדת להוסיף שורת טקסט בראש כל שרשור , ובה יצויין :

בשרשור זה הועפו עוד X משתמשים למעקב. בוא והצטרף גם אתה . כדאי !

פורסם

אוקי... קצת סדר.... זה נכון אבל זה עוד לא ניכנס.... זה אמור להכנס השבוע....

הנה משהו שהעתקתי מהאתר הזה:http://www.i-drive.co.il/ {זה רשום שם בחדשות המיתגלגלות בצד}

חדש חדש חדש חדש

נהג שיש ברשותו רשיון לאופנוע או טרקטור פטור "מנהג מלווה".תלמיד שלומד נהיגה לרכב פרטי ויש ברשותו רשיון נהיגה לאופנוע או לטרקטור או למכונה ניידת פטור" מנהג מלווה." ממשרד הרשוי נמסר שיצטרכו לעדכן את המחשבים בכדי שברשיונות הנהיגה שמנפיקים לנהגים החדשים בעלי רשיונות לאופנוע או טרקטור לא יהיה רשום "נהג מלווה".

הנהגים החדשים שקבלו רשיונות ורשום להם "נהג מלווה "יצטרכו להגיע למשרדי הרשוי ולהחליף את רשיונות הנהיגה ולקבל פטור "מנהג מלווה".

הערה:

1)לכל הנהגים בעלי רשיונות לטרקטור או אופנוע ויש ברשותם רשיון נהיגה לרכב פרטי ורשום ברשיון הנהיגה " נהג מלווה " חייבים לנסוע עם מלווה עד לתיקון רשיון הנהיגה במשרד הרשוי.

2) אין ללכת למשרדי הרשוי רק לאחר עידכון המחשבים של משרדי הרשוי, אם המחשבים של משרד הרשוי לא יהיו מעודכנים לא תוכלו לקבל פטור מנהג מלווה.

3) אנחנו נפרסם באתר האנטרנט מתי יעודכנו המחשבים עד אז אין מה ללכת למשרדי הרשוי

4) בשיחה שנערכה היום 08/01/2006 עם ראש אגף הראשוי במשרד התחבורה נימסר שהעניין נימצא בבדיקה אצל היועצת המשפטית של משרד התחבורה והממצאים יפורסמו בהמשך. באתר זה.

5) בשיחת בירור שנערכה היום 19/01/2006 עם סגן ראש אגף הרשוי במשרד התחבורה מר חנן נימסר שביום ראשון הקרוב בתאריך 22/01/2006 ימסרו מכתבים למנהלי המחוזות של רשות הרשוי והם יעודכנו כיצד אפשר לתת באופן זמני רשיונות לנהגים חדשים בעלי רשיונות לטרקטור אופנוע ומכונה ניידת ללא נהג מלווה כל זאת עד שהמחשבים יעודכנו לבצע זאת באופן אוטומטי.

6) בהמשך נודיע מתי אפשר ללכת למשרדי הרשוי להחליף את הרשיונות.

http://www.benko.co.il

בנקו - יבוא תאורת לד

פורסם

אכן כן צריך מלווה.

כשאתה מקבל את הרישיון מצויין לך למטה את זמן תקופת המלווה

:idea: אנשים לפני שאתם פותחים שירשורים כאלו תקראו מה כתוב בתחתית ברישיון באותיות הקטנות..

עדיף לאבד רגע בחיים ואת לא את החיים ברגע... :snipersmi

פורסם
אוקי... קצת סדר.... זה נכון אבל זה עוד לא ניכנס.... זה אמור להכנס השבוע....

הנה משהו שהעתקתי מהאתר הזה:http://www.i-drive.co.il/ {זה רשום שם בחדשות המיתגלגלות בצד}

חדש חדש חדש חדש

נהג שיש ברשותו רשיון לאופנוע או טרקטור פטור "מנהג מלווה".תלמיד שלומד נהיגה לרכב פרטי ויש ברשותו רשיון נהיגה לאופנוע או לטרקטור או למכונה ניידת פטור" מנהג מלווה." ממשרד הרשוי נמסר שיצטרכו לעדכן את המחשבים בכדי שברשיונות הנהיגה שמנפיקים לנהגים החדשים בעלי רשיונות לאופנוע או טרקטור לא יהיה רשום "נהג מלווה".

הנהגים החדשים שקבלו רשיונות ורשום להם "נהג מלווה "יצטרכו להגיע למשרדי הרשוי ולהחליף את רשיונות הנהיגה ולקבל פטור "מנהג מלווה".

הערה:

1)לכל הנהגים בעלי רשיונות לטרקטור או אופנוע ויש ברשותם רשיון נהיגה לרכב פרטי ורשום ברשיון הנהיגה " נהג מלווה " חייבים לנסוע עם מלווה עד לתיקון רשיון הנהיגה במשרד הרשוי.

2) אין ללכת למשרדי הרשוי רק לאחר עידכון המחשבים של משרדי הרשוי, אם המחשבים של משרד הרשוי לא יהיו מעודכנים לא תוכלו לקבל פטור מנהג מלווה.

3) אנחנו נפרסם באתר האנטרנט מתי יעודכנו המחשבים עד אז אין מה ללכת למשרדי הרשוי

4) בשיחה שנערכה היום 08/01/2006 עם ראש אגף הראשוי במשרד התחבורה נימסר שהעניין נימצא בבדיקה אצל היועצת המשפטית של משרד התחבורה והממצאים יפורסמו בהמשך. באתר זה.

5) בשיחת בירור שנערכה היום 19/01/2006 עם סגן ראש אגף הרשוי במשרד התחבורה מר חנן נימסר שביום ראשון הקרוב בתאריך 22/01/2006 ימסרו מכתבים למנהלי המחוזות של רשות הרשוי והם יעודכנו כיצד אפשר לתת באופן זמני רשיונות לנהגים חדשים בעלי רשיונות לטרקטור אופנוע ומכונה ניידת ללא נהג מלווה כל זאת עד שהמחשבים יעודכנו לבצע זאת באופן אוטומטי.

6) בהמשך נודיע מתי אפשר ללכת למשרדי הרשוי להחליף את הרשיונות.

זה רציני?? יש סיכוי שהשבוע אני יוכל לקבל פטור ממלווה?

פורסם

אני יעשה עוד טיפה סדר,

הכל התחיל מהאתר של איחוד מורי הנגיה הזה או מה שזה לא יהיה בית ספר לנהיגה או ווטאבר - idrive

אנשים שמו לב שרשום שם כביכול שנהג בעל רישיון נהיגה על טרקטורון או אופנוע יקבל פטור מנהג מלווה על אוטו.

עד כמה הידיעה נכונה אין לי מושג,

אבל כשהתקשרתי ל"קו החם של משרד הרישוי" או איך שהם לא נקראים,

דיברתי עם מישהי ושאלתי אותו על הנושא והיא אמרה לי שהדבר -לא- נכון,

אין פטור ואין בטיח.

זה מה שאמרה לי הגברת, לפני כמה ימים התקשרתי בעקבות ההודעה הזאת ששמעתי עליה.

זהו, עד כמה שעזור לכם להבין, אני התקשרתי לשאול ואמרו לי שלא נכון קיצר,

אולי השתנה משהו מאז, למרות שאני לא מאמין, ממליץ לכם להתקשר לאתר של משרד התחבורה/רישוי

להתקשר לקו "החם" שלהם, ולשאול שם כל אחד בשביל עצמו, אל תסתמכו על מה שרשום באתר אינטרנט הזה ואל תסתמכו על מה שאתם שומעים בשמועות, זאת דעתי וככה פעלתי.

פורסם
אני יעשה עוד טיפה סדר,

הכל התחיל מהאתר של איחוד מורי הנגיה הזה או מה שזה לא יהיה בית ספר לנהיגה או ווטאבר - idrive

אנשים שמו לב שרשום שם כביכול שנהג בעל רישיון נהיגה על טרקטורון או אופנוע יקבל פטור מנהג מלווה על אוטו.

עד כמה הידיעה נכונה אין לי מושג,

אבל כשהתקשרתי ל"קו החם של משרד הרישוי" או איך שהם לא נקראים,

דיברתי עם מישהי ושאלתי אותו על הנושא והיא אמרה לי שהדבר -לא- נכון,

אין פטור ואין בטיח.

זה מה שאמרה לי הגברת, לפני כמה ימים התקשרתי בעקבות ההודעה הזאת ששמעתי עליה.

זהו, עד כמה שעזור לכם להבין, אני התקשרתי לשאול ואמרו לי שלא נכון קיצר,

אולי השתנה משהו מאז, למרות שאני לא מאמין, ממליץ לכם להתקשר לאתר של משרד התחבורה/רישוי

להתקשר לקו "החם" שלהם, ולשאול שם כל אחד בשביל עצמו, אל תסתמכו על מה שרשום באתר אינטרנט הזה ואל תסתמכו על מה שאתם שומעים בשמועות, זאת דעתי וככה פעלתי.

מה המס' של הקו החם?

והם פתוחים עכשיו בכלל?

פורסם

לפני שעשיתי רשיון חיפשתי באינטרנט בקשר למלווה, לחבר שלי יש רשיון לחמישים וגם הוא חשב שלא יהיה לו מלווה.

בקיצור גם אני חשבתי כמוהם, שאין לו מלווה זאת אומרת.

הם כתבו שם שלא יהיה לו מלווה על אופנוע\טרקטור.

כנראה מפיץ השמוע גם קרא את זה והבין ככה.

s80 T6 . C5 . leon Turbo

פורסם

אנשים זה נכון החל מהיום!!!!!!

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_211&actionType=browse#7_0_CS

נהג חדש - חובת מלווה החל מ- 1.11.04 חלה חובת "מלווה" לכל נהג חדש, למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון. "נהג חדש החייב מלווה" מי שנוהג ברכב מנועי (רכב פרטי, משא, אוטובוס זעיר) בידיו רשיון נהיגה לרכב זה שהוצא החל מתאריך 1.11.04.

פטור מחובת מלווה למי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד.

נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.

הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.

פורסם

biker boy , אם הבנתי נכון מה שרשמת אז למי שיש רשיון לקטנוע אז הוא גם יכו להסיע יותר מ -2 אנשים ברכב לפי גיל 21 ?

פורסם
אנשים זה נכון החל מהיום!!!!!!

http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_CI/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_9E/.ce/7_0_CS/.p/5_0_9E/.d/1?PC_7_0_CS_subject=HE_RISHUI_211&actionType=browse#7_0_CS

נהג חדש - חובת מלווה החל מ- 1.11.04 חלה חובת "מלווה" לכל נהג חדש, למשך 3 חודשים מיום הוצאת הרשיון. "נהג חדש החייב מלווה" מי שנוהג ברכב מנועי (רכב פרטי, משא, אוטובוס זעיר) בידיו רשיון נהיגה לרכב זה שהוצא החל מתאריך 1.11.04.

פטור מחובת מלווה למי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע, טרקטור או מכונה ניידת בלבד.

נהג חדש - הסעת נוסעים נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים וחלפה לגביו התקופה שבה חלה עליו חובת הליווי, לא יסיע ברכב מנועי יותר משני נוסעים עד שימלאו לו 21 שנים, אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה.

הגבלה זו אינה חלה על מי שהיה בידו רשיון לנהיגת אופנוע, תלת אופנוע, קטנוע או מכונה ניידת.

זה נכון זה נכון התקשרתי לשאוללללל

מדהים!!!!

גם בלי 3 חודש מלווה וגם בלי הגבלת נוסעים!!!!

איזה יופי!!!!

אבל תבדקו אם אין איזה קטצ' או משהו שצריך שנה רישיון על אופנוע 50סמ"ק בשביל שזה יהיה אפשרי.

כאילו פשוט מספיק שיהיה לי את הרישיון?!

פורסם
זה נכון זה נכון התקשרתי לשאוללללל

מדהים!!!!

גם בלי 3 חודש מלווה וגם בלי הגבלת נוסעים!!!!

איזה יופי!!!!

אבל תבדקו אם אין איזה קטצ' או משהו שצריך שנה רישיון על אופנוע 50סמ"ק בשביל שזה יהיה אפשרי.

כאילו פשוט מספיק שיהיה לי את הרישיון?!

לי יש כבר שנה זה לא משנה.

ולא יכול להיות שנה בדיוק מכיוון שלא כולם מוציאים בדיוק ביום הולדת 16 על אופנוע ואז בדיוק ב-17 על אוטו.

מחר אני הולך למשרד הרישוי לעדכן תרישיון נקווה לטוב!!!

:-P

וכן החוק זה גם פטור ממלוה וגם אין תהגבלת נוסעים של 2 עד גיל 21, יענו אפשר לנסוע 5 באוטו.

• תוכן חדש...