Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

ברצוני להחליף את הפנסים הקדמיים שלי עקב הגוון הצהבהב ובגלל הצורה הלא יפה שלהם.

מצאתי זוג פנסים של קליו ספורט מאותה שנה. אבל אני לא בטוח שהם מתאימים. האם מישהו עשה את המלאכה הזאת בעבר או מכיר את שני הרכבים ויכול להגיד לי בוודאות שהם יתאימו.

תצלום של קליו ספורט שנת99-98 עם מכסה מורם גם יעזור הרבה.

תודה ושבת שלום.

פורסם

קליאו B קיימת החל ממודל 99 ואילך, ב-98 עדיין שווק בארץ הדור הקודם.לקליאו ספורט פנסים דאבל אופטיים, שאינם זהים לקליאו ששווקו בשנים 99-2000.

הדגמים 1.2, 1.4, 1.6 ו-1.9 צויידו בפנסים בעלי עדשת פלסטיק אחידה.

בשלב מסויים גם דגמי ה-1.4 וה-1.6 קיבלו את העדשה הדאבל אופטית.

לפני ההחלפה, עליך לבדוק האם רכבך מצוייד במערכת לכיוון גובה פנסים חשמלי מתוך הרכב, ואם הפנס שמצאת אכן מאובזר במנוע חשמלי שמותקן עליו.

צירפתי דוגמאות לפנס בעל העדשה האחידה של הקליאו B מהשנים הראשונות.

אם תזדקק לעזרה נוספת, או תצלומים נוספים של פרוקים הרכבות וכו' - אשמח לעזור.

אפי.

a.jpg

b.jpg

c.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

תודה אלי.

נכון כמו שציינתה הפנסים בקליו שלי הם עם עדשה אחידה. ולא כמו בספורט שהם דאבל אופטיים.

אכן רכבי מצוייד במרים פנסים חשמלי ואם עיניי לא מטעות אותי גם זוג הפנסים שאני רוצה לרכוש.

בנסוף לקח עשיתי חיפוש באינטרנט ומצאתי קליו דומה לשלי (גם משנת 99) עם שידרוג לפנסי קליו ספורט.

אני אשמח לתמונות נוספות מההרכבה פירוק.

אם התמונות נלקחו מהלינק הזה:

http://jester.com.ua/renault/Clio/

אז לא צריך.

יש לך את הPDF הזה על המחשב?

מה שיותר מתריד אותי זה מעין תופסן שישנו בחלק העליון של הפנס שלי שלא ראיתי בדגמי הדאבל אופטי.

פורסם

שמי אפי (לא אלי...).

התמונות לא נלקחו מהאתר, אלא מה- TIS של רנו שברשותי.

שלח לי את קוד הדגם המדוייק של רכבך (ואם תוכל להשיג גם את קוד הדגם של הקליאו ספורט כדי שאוכל להציג לך את כל האיורים וההבדלים בין הדגמים - מה טוב).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

מצטער ידידי בפעם ה70 בערך אני קורא אלי ולא אפי. שוב סליחה :oops:.

מה זה TIS?

RC2BBOC

דגם של הקליו ספורט אין לי רק יודע לי שהיא נראת בדיוק כך. לפי מה שנראה לי שהפנסים יתאימו לי.

dsc000159ce.jpg

yellowhoses21eu.jpg

פורסם

TIS - Technical Instruction System (ספרות שהיצרן מפיץ למוסכיו המורשים לצורך אחזקת הרכבים).

מקביל ל- MIDAS בעולם התעופה, אם אתה מכיר.

לגבי הפנס: צירפתי 2 איורים של 2 סוגי הפנסים וחלקיהם.

אמנם נתת לי את קוד הדגם BB0C, אך כדי לדעת במדוייק לגבי סדרת היצור אליה משתייך רכבך, עליי לדעת את הקוד המלא, שחלקו מורכב מ- VFN - Vehicle Fabrication Number.

זאת משום שלפעמים קיימים הבדלים מינוריים בסדרות ייצור שונות (מה שאולי יגרום להבדל קטן בפנסים שאתה משווה).

עפ"יהאיורים הפנסים זהים בתושבותיהם ואתה יכול להחליף ביניהם (שוב, בהנחה שמספר סדרת היצור של רכבך שהזנתי בתוכנה הוא נכון. נסה לבדוק ברכב ולשוב עם תשובה).

אם תזדקק למידע נוסף - בשמחה.

אפי.

double optic.jpg

Regular.jpg

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי אני לא ידוע איך להודות לך. זאת תמונה שחיפשתי אתמול כל היום הפכתי את האינטרנט ללא הצלחה.

זה בדיוק הפנס שרציתי להתאים. אז צדקתי וצדק זה שרוצה למכור לי אותם. הם אכן מתאימים.

אני לא יודע איך למצוא את הVIF.

תודה ויום טוב :wink:

פורסם

שמחתי לעזור.

ה- VIF מופיע עלגבי תווית זיהוי הרכב, המופיעה בקליאו (למיטב זכרוני) על גבי אחד מהמשקופים של הדלתות.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

• תוכן חדש...