Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שנאמר רכשתי היום פאסאט מודל 2002 צבע כחול פחם מטאל (ואין לי מושג מה עוד... אבל צבע כזה מוזר).

בכל אופן אוטומט מנוע 2000, עברה 96K ק"מ.

יד ראשונה.

הרכב נרכש מאוטו-דיל.

הרכב עבר נקי בבדיקה ללא שום דבר משמעותי.

פרט למכה מאוד מאוד קלה בכנף הקדמית הרכב נקי לחלוטין. וללא נזילות ושאר ירקות :) .

קיצר בובה.

זהו נגמר תקופת רכבי הספורט שלי בכל אופן לזמן הקרוב.

אני יחזור לתחום רק בעוד שנתיים לפחות.

אני מאחל לכם ולי נסיעה טובה ובטוחה! :) .

עידן שחזר לפני שבועיים מקולומביה וחוטף כפות שרק ישראל יכולה לתת!

נ.ב

תמונות בהמשך... למרות שאני לא חושב שיש צורך, טוב אז קבלו ביטול אין תמונות כי אין צורך. מי שרוצה שילך ל www.vw.co.il.

פורסם

ברכותיי על הצטרפותך למעגל בעלי המשפחות בני ה-40+ :wink:

אחח.. ולחשוב שפעם הייתה לך קליאו ספורט 8)

תתחדש!!

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

קודם כל מזל טוב!

לא נורא יש מכוניות גרועות יותר.:smile:

עכשיו שאלה... אם אני נוהג כבר שנתיים בפאסאט הרכב הבא שלי זה קליאו ספורט?

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

לפי מה שאני זוכר, זה משהו בסגנון 306 GTI

והמבין יבין :wink:

מזל טוב ג'וקר!

איך הגעת לשדרוג/ירידה שכזאת ברמה?

וואלק אתתתתה

פורסם

עד שתגיע המגאן אני יהיה סבא...

כן הקליאו נמכרה באשקלון. "בר המזל" שיזכה למצוות...

אחלה רכב פרט לעובדה שהוא זויין בצורה לא נורמלית שאני הייתי בחו"ל לכן הוא נמכר. (סיפור ארוך , עצוב , כואב עד עמקי נשמתי, ולמדתי לקח לחיים).

בכל אופן הרכב נמכר לסוכנות ומשם זה הכאב ראש שלהם ככה שלי אישית לא יצא לנסות לעבוד על אנשים וכו'....

חבל זה קורה, אבל החלטתי ללכת על רכב גדול הפעם לכן קניתי את הפאסאט, גדול נוח, יפה (טעמי) , מנוע סביר (אחרי 5 חודשים בלי נהיגה כל ג'אסטי נראת לי מהירה טילים... או שזה הסמים שעשו את זה וגרמו לי לשכוח..)

אז כן ויתרתי על תענוג אחד , אבל ממשיכים הלאה בחיים.

להרעיד זגוגיות אני עדיין ירעיד כי המערכת עדיין נשארה והיא תשודרג, מה שיהפוך את הפאסאט הזאת לחיית SPL עד כמה שניתן :) (בתכנון 3 סאבים של COMPVR 12" - כרגע יהיו 2)

פרט לכך אני יקנה רכב ספורט אבל לפחות בעוד שנה שנתיים. (תלוי עד כמה הפאסאט תבוא לי טוב).

אני יחזור לכיף בעוד שנתיים ככה אני משער. אבל אז זה יהיה כיף כבר ברמה אחת למעלה (והמבין יבין).

בהצלחה לי ולרכב החדש שעומד להתמודד עם רעידות קשות וכאב ראש לא נורמלי (אני).

אוייי אוייי אויייי .... קולומביה איפה את!!!!

פורסם

תתחדש חבר.

בקשר למה שקרה, אני מנחש שהשארת לחבר שלך לשמור על האוטו, טעות טעות ושוב טעות!

במיוחד לא אוטו עם כ"כ הרבה פלפל, אתה צריך לאמר תודה שלא עשה טוטאלוסט.

וחוץ מזה שאני הייתי מסרס אותו, אני מקווה שהוא לא ברשימת המועדפים שלך עדיין ;).

בכל מקרה-לא נורא, מטעויות לומדים, ועוד שנה שנתיים מצפים לראות איזה וילדה חייה (חיה רעה).

שיהיה לך לבריאות מהפאסאט!

פורסם

אני מעדיף לא לדבר על הנושא הזה.

הרכב עבר התעללות. לא היתה תאונה וכו', אבל המכלולים השונים סבלו בחודשיים שהרכב היה אצל הבחור.

אני חושב שזה מספיק אינפורמציה בשביל לדעת מה קרה.

• תוכן חדש...