מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,585 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
2001 יד רביעית, ללא תאונות. 155 אלף ק"מ. מושקעת למבינים. 85000ש"ח. 0526567325 יריב.
הודעה אחרונה מאת BIG Y, -
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
אהלן, למכירה 106 ראלי יפהפיה שנת 96 עם מנוע 1.6 (במקור 1.3), רשום ברישיון, עם מומנט מופרע. אוטו זריז מאוד וחזק מאוד. ג'אנטים 15 יפהפיים לבנים עם צמיגי T1R מעולים עליהם, ברקסים מוגדלים של WILLWOOD ועוד שתי רפידות ספייר של WILLWOOD. בנוסף דיפרנציאל מוגבל החלקה של QUAIFE, הגה של MOMO וכסא ריקליינר OMP. תמונות מצורפות. מבקש 25K. ניתן לראות את האוטו בתל אביב באזור שונצינו. יש עוד תוספות שניתן לדבר עליהן. עירא 05254158363
הודעה אחרונה מאת עירא מורסטין, -
- 1 תגובות
- 804 צפיות
ק"מ 158 אלף יד שנייה מנוע 1300 אוטומט צבע לבן שמורה ביותר, מטופלת רק במוסך המרכזי תמיד במצב תקין לחלוטין מחיר 34,000 עופר 0545492151
הודעה אחרונה מאת op1984, -
- 0 תגובות
- 738 צפיות
מציעה את הרכב שלי למכירה במחיר פעוט של 2000 ש"ח דרוש תיקון.
הודעה אחרונה מאת אורליס, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
מושבים של קליאו ספורט משנת 2002 מצב מעולה ללא קרעים או שבורים.חצי עור ובד ואחלה של מושבים. יש לנהג מתוכנן לגובה ולנמוך.וראש משענת אחלה. רוב מתאיים לרנו,קליאו או מגאן,ועוד. המושבים ירדו מקליאו RSI. המחיר של זוגי ב2500 שקל רק סמס בלבד 0545428043 או אפשר בה"פ
הודעה אחרונה מאת RSICLIO, -
- 1 תגובות
- 9.1 אלף צפיות
אני נעלץ למכור תרכב עקב עזיבת הארץ, אז ככה. לכל מי שמכיר ולכל מי שלא, http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=35971 הרכב אימפרזה WRX (לפחות התחיל כ-WRX את חייו ) שנת-2001 קילמוטרז'-"ברצפה" באמת ברצפה הרכב עבר פרוייקט של 3 חודש בפרוייקט נכנסים הדברים הבאים: חיצוני : לייפ קידמי,פנסי אנגל אייז' (הזמנה מחו"ל אם קבלות 2100 ש"ח) גריל סטייל STI של JDM,כונס עליון של STI02 נדיר ביותר חצאיות צד STI2004 ,ספויילר עליון לגג סטייל EVO פנסים אחורים 2005 ,טמבון אחורי 2005 גנטים חדשים STI ,אם צמיגים בני חצי שנה של דונלופ 225\45\17 פנימי: סלון STI 2004 שחור\כחול סמש' ידית הילוכים ואמברקס אם תפירה אדומה על עור שחור דיפוני דלתות STI שחור\כ…
הודעה אחרונה מאת yanwrx, -
- 11 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
למכירה מושבים קדמיים של גולף MK4. ירדו מגולף שנת 2000, תקינים לחלוטין וכוללים כריות אוויר מקוריות. הורדו מהרכב עקב מעבר למושבים ספורטיביים יותר... כאמור, במצב מצויין ותקינים לחלוטין. 700 ש"ח גמיש. 054-4435385 או בה"פ. רפי.
הודעה אחרונה מאת Joecamel, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הגה כחדש! היה בשימוש כחודש בלבד והוסר עקב היותו קטן מדי לטעמי. קוטר ההגה 350 מ"מ (320 מ"מ בחלקו השטוח). מתאים לרוב המתאמים בעלי 6 ברגים (momo, omp ועוד...). ההגה מגיע עם הברגים ועם מתג צופר. מחיר מבוקש 450 ש"ח. http://www.ompracing.it/detail.html?productcode=CROMO ניתן לרכוש בתוספת של 100 ש"ח מתאם אוניברסלי לאלפא רומאו (ייתכן שמתאים למכוניות נוספות). רפי 054-4435385
הודעה אחרונה מאת Joecamel, -
- 0 תגובות
- 769 צפיות
70 שח פרטים בפרטי
הודעה אחרונה מאת ronadav, -
- 0 תגובות
- 782 צפיות
טורבו TD04 - במצב מצוין, לא מעשן וללא חופשים - 1300 ש"ח אינטרקולר עליון מקורי - 1000 ש"ח כולל y-pipe. צנרת מקורית כולל דוד אחורי מקורי. - 1000 ש"ח מזרקים כחולים, 380 cc מקוריים - 500 ש"ח. משאבת דלק מקורית - תקינה לחלוטין - 200 ש"ח up-pipe מקורי כולל ממיר - 250 ש"ח כל החלקים ירדו מ wrx שנת 2003 לאחר 75,000 ק"מ. ליעוז 050-4561324
הודעה אחרונה מאת lioz_vtr, -
הגה ספורט למכירה איכותי מאוד חדש לא הורכב אף פעם מחיר 450 אזור המכירה באר שבע טלפון:0546343057 רן
הודעה אחרונה מאת blakbmw, -
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
למכירה הונדה האצ'בק בין השמורות שנשארו. הרכב מושקע ושמור ברמות מטורפות. הרכב צבע שחור הדגם עם הסאנרוף יד : 4 (03 ברישיון) קמ : 161K שנה : 1996 האוטו מטופל בקפדנות נעשה לאחרונה: ישור קו פרונט, ציריות חדשות, לגרים חדשים ,ברקסים חדשים, צלחות ברקסים, טיפול 10K ,טיימיניג , משאבת דלק , צמיגים חדשים (לפני כחודש) תוספות: סקאלה מוארת(כחולה) , פילטר פתוח , אגזוז + דוד בניה עצמית , ג'אנט 15' OZ שחור מאושר ברישיון , חלונות שחורים , סאנרוף מושחר ,וינקרים מושחרים , אנג'ל אייז קדימה , גריל מעוצב , החלקת סמלים מאחורה , מערכת שמע איכותית . הרכב מושקע ושמור ברמות , וימכר במחיר הראוי לו 30K הרכב לא שלי לא לפנות בה"פ לרציניים בלבד!! ירון - 0574445754
הודעה אחרונה מאת shai_m, -
- 0 תגובות
- 989 צפיות
מפרסם בשביל חבר, לא לשלוח ה"פ! אופל קורסה, שנת 2003, יד 3, צבע לבן, מנוע 1200 סמ"ק, גיר ידני (לא איזיטרוניק/לא רובוטי). טסט לשנה. 120K ק"מ. שמורה ומטופלת (טיפול אחרון לפני שבוע). ללא תאונות. חיישני רוורס. 052-5999343 אסף.
הודעה אחרונה מאת BMW, -
- 0 תגובות
- 940 צפיות
מצב מכני טוב ידנית ,ללא טסט שנה. מחיר 1400 ש"ח. 054-6435504
הודעה אחרונה מאת polov16, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
למכירה הרכב שבכותרת. יד 2, הסטוריית טיפולים מלאה במוסך טויוטה עפולה מיום העליה על הכביש. שימש כרכב של נהגת יחידה בעבודה שלי. כך שהוא רשום על העמותה. טסט 04\10 321304 ק"מ. בה"פ או 0506701430. צביקי נ.ב. מחיר מבוקש 26000 ש"ח. גמיש.
הודעה אחרונה מאת צביקי, -
- 1 תגובות
- 965 צפיות
צ'יפ אפסולוט לוואגיות. התקנה תתבצע ב e&a בתיאום מראש. 1000 ש''ח מחיר אחרון לרציניים בלבד. היה מותקן אצלי בקופרה חזק מאוד מעלה הספק ל212 כ''ס,לא תכירו את האוטו. אורון 0547707577
הודעה אחרונה מאת oron70, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סט ג'אנטים מקוריים SEAT ,במידה "17 של לאון טורבו FR 2005 נדירים ומיוחדים מאוד. מידת הצמיגים 225/45/17 במצב נדיר שמורים מאוד, ללא שריטה! צמיגים במצב מצויין מרחק ברגים 5/100 מתאים לכל מגוון הוואגיות במידת הברגים הנ"ל כך ניראה הג'אנט: מחיר: 3500 ש"ח לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 0 תגובות
- 931 צפיות
טורבו של חברת גארט. מיועד למנועי 1600 עד 1800. נקנה משומש אך במצב חדש ומעולם לא הורכב. מחיר הקניה הוא אלפיים ש''ח וזה גם מחיר המכירה. 0504-202122 אוראל.
הודעה אחרונה מאת buchak, -
- 0 תגובות
- 893 צפיות
רנו מגאן שנת97 במצב מעולה הרכב עומד בחניה בגלל רכב אחר מהעבודה. ניתן להתקשר בכל שעות היום והערב. 050-8845339 *לא להשאיר הודעה בפרטי- נרשם כטובה לחבר. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 0 תגובות
- 721 צפיות
דייהו סופר רייסר 95 1500 ידנית מצב מכני מעולה++ טופלה מרגע היציאה עד לרגע האחרון אך ורק במוסך המרכזי של דייהו. יד 1 עם זה מעניין מישהו. עדיפות למכירה שלמה. אני מדגיש ואומר למרות שהרכב(מנוע+גיר+הכול במצב מצוין++) הרכב לפירוק בלבד! לפרטים בה"פ או 0526891645.
הודעה אחרונה מאת no-speed-limet, -
- 0 תגובות
- 992 צפיות
למכירה גולף ג'נרשיין 2001 - גיר רגיל מנוע 1600, 100 כ"ס. יד שנייה מפרטי, צבע חציל כל התוספות המקוריות (sunroof, כסאות אורטופדיים, גלגלי מגנזיום וכו'), ללא תאונות שמורה מאוד ומטופלת רק במוסך המרכזי של פולספאגן, כולל ספר טיפולים. טסט עד לספטמבר 2010 אזור המרכז, מחיר מחירון-גמיש כפיר - 050-7628787
הודעה אחרונה מאת polypo, -
אופל פרונטרה
מאת iley- 0 תגובות
- 942 צפיות
הרכב הזה http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=289856&highlight=%D7%A4%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%94 למכירה בצער.. אני בצבא ויש לי שינויים בהם אני נדרש למכור.. אז ככה: אופל פרונטרה, במצב שמור, 183500 ק"מ יד9 מערכת אודיו בשווי 1000 ש"ח. מחיר, גמיש בגבול הסביר, לפי ערכו בשוק. נייד - 052-54546-90
הודעה אחרונה מאת iley, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כנ"ל שלושת הרכבים מיועדים לחלקים,מוכר רק חלקים ואין אפשרות למכור את האוטו איך שהוא... מי שמעוניין יכול להתקין אצלי כל חלק רצוי במחירים מאוד נוחים ועבודה ברמה גבוה. יש לי גם גיר אוטומט של סופר לנסר 0528138790
הודעה אחרונה מאת asd20, -
- 2 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אני מוכר את הטמבון שאתם רואים בתמונה, הרכב בתמונה הוא שלי ככה הטמבון יושב על הרכב. הטמבון נקנה בחו"ל ועולה 2200 שקל להביא אותו לארץ, בנוסף לזה מאוד קשה לאשר אותו דרך משרד התחבורה, לכן זה באמת מציאה, אני רוצה הרבה פחות, פתוח להצעות. על טמבון עצמו יש הכנה לפנסים של האודי ואפשר לראות שהם יושבים עליו בצורה מושלמת, אחרי שעשיתי התאמה. הפנסים עצמם גם הם נקנו באודי בגרמניה, יש להם 5 לדים חזקים מאוד כול אחד, בגוון 6.1K מבחינת חיצונית זה לוקח את הרכב צעד אחד קדימה, נמכר לצערי הרכב כי אני לא יכול להכנס איתה לחנייה שלי בבית. במידה ולא עונה להשאיר הודעה או לשלוח SMS 0546-456915
הודעה אחרונה מאת בוגדני מגעיל1, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
חדש 0546-456915
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
דוושות חדשות אוניברסליות.יפייפיות, ציפויי גומי מלאה. סופית אליפסה יפייפיה חדשה 0546-456915
- 0 תגובות
- 998 צפיות
מפרטי!! WRX נדירה!!! מצב מכני מצויין!!! שמורה ביותר. טסט לשנה שלמה. ללא תאונות!!!. מטופלת בקביעות במוסך סובארו. צבע כחול. שנת 2004, 66,000 ק"מ בלבד. תוספות: חלון בגג וספויילר מקוריים, חיישן רוורס ומערכת סטריאו. 054-4888888 ערן.
הודעה אחרונה מאת confino, -
- 1 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
למכירה להצעה הגבוהה ביותר,פיאט קופה 5 ציל טורבו שנת 98,אחת מחמש שנותרו בישראל,קלאסיקה מודרנית. מי שמכיר את הרכב הנל יודע מה וכמה הושקע בה מבלי לחסוך כלום...בסקר יופי והשקעה שנערך באתר -פיאט קופה אנגליה הרכב זכה במקום החמישי מתוך מאות שהשתתפו. הרכב במצב מכאני וחיצוני מושלם,מושקע בתוספות וחלקיים יעודיים ומיוחדים לדגם הנל ספציפית,צבע בהזמנה,הספק מנוע כ-300 כס,ריקארו עור,בולמים קפיצים,חישוקים,ועוד ועוד ....הרכב ימסר עם חלקים רבים ,לרכב טסט עד אוקטובר 2010. מחירון יצחק לוי 78 אלף שח....מחיר מינמום 120 אלף שח והאוטו ימכר כאמור להצעה הגבוהה ביותר או בכלל לא !!! פרטים מלאים בפרטי לרציניים בלבד ! תמונות -http://s330.photobucket.com/albums/l410/robyadi/?sta…
הודעה אחרונה מאת rubycoupe, -
- 0 תגובות
- 822 צפיות
עקב שלילה התמא המדהימה הזאת יוצאת למכירה. לנצ'יה תמא טורבו שנת94 אני יד4 צבע כללי חדש לכל הרכב כחול. מנוע חדש מיבוא+שטר מכר מנוע לא מזמן סיים הרצה! כמו כן טורבו חדש קלאצ' חדש גיר כמו חדש כל המכניקה ברכב חדשים ומקורי לחלוטין אין שום שיפור ברכב! נוסע מדהים! וגם נראה ככה! לרכב יש טסט לשנה שלמה המחיר המבוקש הוא25Kשקל. לרצינים ומבינים בבקשה בלי שאלות מיותרות מי שמחפש רכב כזה יודע במה מדובר 0526664084 מתחייב שזה בין הרכבים מהסוג הזה השמורים בארץ. נ.ב:המודעה לחבר.
הודעה אחרונה מאת idan2000, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הדגם MVP#650 רב בריח, מגיע עם שני שלטים דו כיוונים LSD מערכת אזעקה דו כיוונית. אזעקת ביפר מתוצרת רב בריח!! גלאי זעזועים דו שלבי. שני שלטים רחוקים דו כיווני עם מוניטור בטווח של עד 1000 מטר,הכולל תצוגה של מצב הרכב, חיווי קולי ורטט. טכנולוגית שידור של קוד משתנה המונעת שיכפול והעתקה של השלט. נעילה ופתיחת דלתות ואופציה לפתיחת תא מטען מהשלט. בדיקת טמפרטורה ברכב ותצוגה על גבי שלט המוניטור. עקיפה אוטומטית של אזורי גילוי בעייתים והתראה בשלט המוניטור. מצב PANIC לאיתור הרכב בחניה. מצב מוסך באמצעות השלט. הפעלת ערוצים אקטיביים נוספים מהשלט. אופציות רבות לתכנות. נורית ביקורת קריסטלית להתראה על מצב המערכת. דריכה פאסיבית המונעת שכחה של ד…
הודעה אחרונה מאת pupsik,
-
מי מחובר 38 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 798 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Satori
- OranKimhi
- Supertigre
- יבגניפ
- Ldh_88
- mazda2011
- ofralon
- Tibbyle
- Golf_91
- yoav911gt2
- roeecohen01
- samg