מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
פילטר אינבוקס חדש בקופסא לא היה בשימוש. מחליף את הפילטר המקורי בפילטר כותנה רב שימושי שמאפשר נשימה טובה יותר לרכב מתאים לעוד רכבים חוץ מאיביזה וגם למספר דגמים של פולו וסקודה רשימה מפורטת יותר ניתן לראות כאן מחיר : 350 ש"ח ליצור קשר בהודעה פרטית
הודעה אחרונה מאת WarDevil, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 3 אלף צפיות
סדרת NightBreaker של OSRAM הגרמנית. נורות א-י-כ-ו-ת-י-ו-ת. - עד 90% יותר אור בהשוואה לנורות מקוריות - אלומת אור ארוכה בעד 35 מ' - גוון לבן יותר בעד 10% - 100% חוקיות לשימוש בכבישי ישראל יש לי סט אחד של H4 ועוד סט H1. התקנתי אצלי ברכב H7. הגוון אמנם צהבהב (מאכזב קצת בהשוואה ל - MTEC לדוגמא) אבל כמות האור שהנורות האלה מפיקות מדהימה. בלי אמצעי מדידה מעבר לעין אנושית, אפשר לקבוע שישנו הבדל עצום בהשוואה למקור 100 ש"ח לסט. 054-555-7525
הודעה אחרונה מאת Hovav, -
- 5 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום רב, מדובר על אסקורט שנת 89, מרכב 3 דלתות, מנוע CVH 1600 הורכב מפירוק לפני כ4 חודשים מצב מכני מצויין סאן רוף מקורי - עם עמנואלה מזגן מצויין + מנוע פנימי חדש רב בריח + רדיו דיסק עם הרכב יימסרו חלקי חילוף נוספים, אעלה תמונות בהמשך, אורי 054-2445571
הודעה אחרונה מאת bizuna, -
- 0 תגובות
- 977 צפיות
מקורי במצב מצויין 450 ש"ח יוסי 0547830459
הודעה אחרונה מאת BILLABONG, -
- 1 תגובות
- 915 צפיות
ידנית 5 הילוכים, יד 3 (02 ברישיון), מנוע 1300 סמ"ק, שנת 1990. דגם gl עבר צבע ופחחות בשנת 2000, מאז הצבע בגג ובמכסה מנוע מקולף, וכנף ימין מקומטת שום תאונה רצינית ורק תאונות חנייה יש לי אפילו איזכרוים לכך מחברת הביטוח (כמובן של היד הקודמת.) ניתן לראות תמונות בחתימה שלי ללחוץ על הלינק. לי אישית חשוב היה יותר להשקיע במכלולים המכנים מאשר הקוסמטיים ולכן לא השקעתי בצבע ופחחות, מה גם שלא הפריע לי איך שהוא נראה כל עוד הוא נוסע, על אף שהחלק הקוסמטי לא הוזנח לחלוטין. הרכב אצלי 3-4 חודשים, הוא נקנה במטרה להיות אצלי תקופה קצרה וכעת נמכר בשל התחלת תקופת הבגרויות הגיוס הקרב וחוסר כסף. היד הקודמת החזיק בו מעל 14 שנה והוא שמר את כל הקבלות, היה מורה מבוגר בבית ספר שהיה נהג יחיד…
הודעה אחרונה מאת dj_dani, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המנוע הגיע מצרפת וירד מ-306 GTI6 , מגיע עם שטר מכר ו-3 חודשי אחריות. את הראש והסעפות לקחתי לפרוייקט קטן עבורי ומה שנשאר זה המנוע התחתון - בלוק, בוכנות, קראנק ותלתלים - הכל GTI6 מקורי. מעולה למי דרוצה להשתדרג או מעוניין בפרוייקט מעניין. המחיר - 1900 ש"ח בלבד - כולל שטר המכר והאחריות כמובן. ***רק לשם השוואה, מכסה לאגן השמן עולה בחברה מחיר דומה. יניב - 0544-939-930
הודעה אחרונה מאת ymalool, -
- 5 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
205.55.16 דירוג 94V Ultra high performance במצב טוב. לא ביקרו במנחתים. מוחלפים בעקבות צמיג חתוך שנתן לי תירוץ לשדרג לרביעייה יותר ספורטיבית. בני יותר משנתיים (אבל לא יבשים או סדוקים ועם הרבה בשר) ולכן המחיר בהתאמה: מחיר לזוג : 400 ש"ח.גמיש. (מחיר זוג חדש בפנצ'ריות: באיזור 1100-1200 ש"ח.) הצמיגים האלו מתאימים לרוב משפחת VAG וגם למזדה 3 : למי שרוצה לשים על רכב הליסינג שלו צמיג איכותי במקום הזבל הסיני שהוא מקבל מחברת הליסינג ובלי להשקיע יותר מדי כסף. מיקום : ראשל"צ או ת"א (תלוי בשעה)
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
למכירה גלאי Valentine 1 רדאר הטוב ביותר עם גירסה תוכנה "אירופה" המותאמת למכמונות בארץ הגאלי היחידי שמגלה את מלכודת ''דבורה'' את מצלמות מהירות וגם אקדחי לייזר. הגילוי מלכודת ''דבורה מטווח עד 3 ק"מ 0545602066 max
הודעה אחרונה מאת lapata, -
- 0 תגובות
- 714 צפיות
מכירה כול אביזרים לגלאי valentine-1. הכול חדש בקופסה. 0545602066 max
הודעה אחרונה מאת lapata, -
- 1 תגובות
- 782 צפיות
4 גלגלים ברזל במידה 15" לכל הצרפתיות 4*108 200 ש"ח 4 צמיגים BRIDGSTONE במידה 195/65/15 400 ש"ח זוג פנסי ערפל של רנו מגאן עם המנורות לכל המרבה במחיר! מוכן להחלפה על גלגלי ברזל 14"
הודעה אחרונה מאת ToRo205, -
- 0 תגובות
- 761 צפיות
שלום לכולם. מוכר רנו מגאן מודל 2002. 5 דלתות Ex. יד שניה, פרטי (גם הבעלים הקודמים). מנוע 1400 סמ"ק V16 - גיר ידני. 160000 ק"מ. שמור ומטופל היטב. הוחלף טיימינג + משאבת מים ב-120, והוחלף קלאץ' ב-150. מערכת קנווד בלוטוף' + 4 רמקולים. נמכר עקב בעיות כלכליות. מחיר מבוקש - 21000. גמיש. נא לפנות בטלפון: 057-8103448 או באימייל: [email protected] (קורא אותם רק בסופ"ש). איזור הקריות. פיטר.
הודעה אחרונה מאת Gecko, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מאזדה 3 1600 קומפורט,שנת 2005. שמורה במצב מצוין, יד 3, 58000 ק"מ, ללא תאונות,היד הראשונה הייתה חברה למשך שנה אחת בלבד. טיפולים במורשה. ברכב מותקנת אזעקת ביפר עם צג LCD ומצבר חדש של שנפ. בבעלותינו שנתיים וחצי, הרכב הוא של אימי שהיא הנהגת היחידה של הרכב. טסט עד 09/10. אפשר להתקשר אחרי השעה 14:00. איזור המרכז. מחיר נדרש 65000 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת NoBeLiuM, -
למכירה פונטו GT חזקה מאד מנוע בנוי מא ועד ת. GT28/71 לרציניים בלבד 60000 ש"ח דודו:0574804395.
הודעה אחרונה מאת DUDUSL2, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
כמו שרשום למכירה ידית הילוכים דמוי עץ עם שק עור בצבע בהיר (מגיע קומפלט). הזמנתי את זה לרכב שלי והגיע עם שק עור בצבע הלא מתאים. מתאים לכל הפולקסווגנים עם אינטריור בהיר. מחיר : 200 ש"ח. גמיש. המוצר חדש בשקית ולא הורכב. אייל.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 6 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה פורק HKS SSQV מהדור החדש. + מתאם לאימפרזה 900 ש"ח חדש בקופסא + קבלה מקורית של הרכישה 0525201193
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה טורבו SUPER 60 TURBONETICS חדש בקופסא 60 TRIM גלגל סטייג'5 פליטה 48. 5 ברגים. תומך 300 כ"ס עם הבית פליטה הנכחי. יותר גדול, יותר כח... 63. 82. 4000 ש"ח 0525201193
הודעה אחרונה מאת RACEPAK, -
- 3 תגובות
- 10.2 אלף צפיות
איביזה קופרה שנת 2008 רכב במצב חדש חדש עבר 17 אלף ק"מ לרכב יש צנרת מאוד שקטה+משאבה דלק וולברו 255 + פורק 007+קוילאוברים V-MAXX +בוסט קונטרול +צי"פ פתוח הרכב נוסע חזק מאוד פלאפון שלי 0549259262 שרון
הודעה אחרונה מאת קופרה, -
- 0 תגובות
- 841 צפיות
למכירה 205 94 מנוע תפוס! טסט לחצי שנה, 4 צמיגים בני חצי שנה, מזגן מצויין, מצב פנימי סביר בהחלט ח"ח פנסי ערפל מקוריים. המנוע לפני שנתפס לא אכל גרם שמן, גיר וקלאצ' גם מצויינים. הרכב בפ"ת. 1500ש"ח לא בשבת 0547710470
הודעה אחרונה מאת llaavvii, -
לנצ'יה תמה 1993
מאת אלקו- 0 תגובות
- 772 צפיות
למכירה לנצ'יה תמה 1993 נפח 2000 אוטומטית ,מטופלת ושמורה נמכרת בצער מחוסר שימוש , טסט עד יוני 2010 צבע כחול. מחיר 7000 ש"ח בלבד 0522652327
הודעה אחרונה מאת אלקו, -
- 0 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
למכירה שירוקו שנת 83 נפח 1800 GTI יד שניה מיבוא אישי טסט מאי 2010 כ-177,000 ק"מ. תוחזקה מכנית כל השנים בדקדקנות. ללא תאונות. התקלקלה לאחרונה. נחוץ צבע. חלקים רבים חדשים. מצבר בתקופת אחריות. צמיגים חדשים. 25,000 ש"ח. לרציניים בלבד. 03-5363278 לא בשבת.
הודעה אחרונה מאת שירוקו, -
- 7 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
מכונית זו הנה ברשותי משנת 84. בעוד שנה היתה נהפכת לרכב אספנות. לצערי "דפקו" אותה, והוכרזה כ"טוטל לוס". אין לי כוחות לשפצה ואני מציע אותה למי שיש. חלקים גדולים עדיין בצבע אוריגינלי, יש לי ספר "היינס"שלה, וקשה לי הפרידה. כמוצא אחרון אמכרנה כמות שהיא למי שזקוק לחלקי חילוף, או לגרוטאות. אנסה לפרסמה גם בפורום מכוניות אספנות, ואצפה לתגובה שתכלול הצעה, מרציניים בלבד.
הודעה אחרונה מאת שמעון שירזי, -
- 0 תגובות
- 838 צפיות
70 שח
הודעה אחרונה מאת ronadav, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ג'אנטים 15"+צמיגים 185/55 של פיאט ספייס HGT. שני צמיגים מצב בינוני ושני צמיגים מצב טוב. מחיר: 1500 טלפון: 0578163808 - מיכאל מחיר גמיש.
הודעה אחרונה מאת Michael K, -
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
קיה שומה 2001 נפח מנוע 1800 גיר אוטומט צבע לבן פנינה חלון גג מערכת PIONEER טסט לשנה אחרי טיפול תקופתי צמיגי CONTINENTAL חדשים מצבר חדש טלפון 0504484224 דודי
הודעה אחרונה מאת dudieee1, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
כן כן ,הקופה שלי למכירה לנותן ההצעה הגבוהה ביותר!!! מי שמכיר את הרכב יודע שעל מחיר מחירון אין מה לדבר....מה יש לנו שם בקצרה- דגם 98 שאני ההיתי יד ראשונה בהזמנה מיוחדת. היום האוטו יד 6 מתוכן יד5 ו6 גם אני -ככה ש6 שנים {ו4 האחרונות}מתוך חיי הרכב הוא היה ברשותי. מנוע מקורי שעשה 180 אלף קמ. הרכב עבר ישור קו טוטאלי מכני{כולל טימינג} וחיצוני ונראה ונוסע כמו חדש. הרכב עבר פחחות כללית ונצבע מחדש {אצל סדנת הנדסת חלומות}בגוון לבן בלון של למבורגיני{מאושר ברישון}החלונות עברו הצללה בתנור. וקורה C ובתי המראות נצבעו בשחור פסנתר. טורבו GT28R +אינטר קולר +צינור יחודי למסנן האוויר בהזמנה מיוחדת מאנגליה. תוכנת ניהול מנוע של "פרפקט-טאץ"{אנגליה} בהזמנה עפ דיינו. צ…
הודעה אחרונה מאת rubycoupe, -
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
למכירה בהזדמנות מנוע יבוא מדגם B18C משנתון ייצור 1998, המנוע לא הורכב על רכב מאז היבוא וישב אצלינו במחסנים למטרת פרוייקט שהתבטל. רוכש המנוע יקבל שטר מכר למנוע יבוא. המחיר הוא 5000 ש"ח
הודעה אחרונה מאת TIG-ART, -
- 0 תגובות
- 759 צפיות
אולדסמוביל אומגה מנוע 2500 מודל 83 מנוע חלש עובד. בודי יפה ... חייבים לחכות לאספנות הרישיונות לא הופקדו 0509009575 אבי
הודעה אחרונה מאת avihar59, -
- 1 תגובות
- 787 צפיות
דגם XS,בצבע אדום,5 דלתות,אוטומט(גיר תקול),המרכב טמבונים וכל חלקי הפח ללא מכות או שריטות.כל חלק יימכר בגרושים. יש גם את המנוע 1.6 דגםNFZ כולל ניירת נסע רק50K במחיר מציאה. לפרטים 0549717617 נתן. אני נמצא בתל אביב מי שמכיר ליד מוסך שאפט. http://img514.imageshack.us/i/photo0035m.jpg/
הודעה אחרונה מאת Oxcide, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
למכירה פורד מוסטנג מודל 96, מנוע 3.8. המון תוספות, מושקע בהמון כסף. פרטים בפלא: 0526840988
הודעה אחרונה מאת sagiv19052, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דוד ספורטיבי זרימה חופשית 2 יציאות מרובעות תוצרת "סברינג" SEBRING אוסטריה 100%נירוסטה מלאה,היה מותקן כשנה על גולף GTI ,במצב מצויין!אוניברסלי,מתאים כמעט לכל הרכבים. מחיר 1300 ש"ח. לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N,