מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 94 צבע כחול יד 17 מנוע חדש בריא מצויין,גיר מצויין. גג נפתח תקין. גנטים מגנזיום מקוריים. האוטו עם טסט העברת בעלות מיידית.. צריך להשקיע קצת בפרונט חוץ מזה הכל תקין. 3800ש"ח...סופי, אני סוחר והרכב נפל אצלי בעיסקה ואין לי כוח להתווכח עם אנשים לכן המחיר נמוך וסופי. 0528138790
הודעה אחרונה מאת asd20, -
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אז ככה, לסיום פרויקט, דרושים רציניים בלבד!! אלפא 75 TS שנת 90, 2ליטר טורבו . הנעה אחורית בלתי מרוסנת לדריפטים{שלוש נקודות} קצת תוספות: ניהול מנוע עצמאי D.T.A. שעוני EGT / BOST /יחס אויר דלק. כסאות ספורט WRX הדגם הישן והטוב. טורבו T3 GARRET. בולמי קוני צהוב. צנרת 3צול פתוחה. פילטר אוויר SIMOTA . בנייה של איטר קולר חזית . אינטר קולר שמן. גאנטים 15 מאושרים ברשיון. חצאיות TWIN SPARK. מחשב עם אפשרות חיבור ושינוי נתונים. חברים המנוע מאושר ברשיון!! מחיר עדכני 20K חבל לפספס! הרכב נוסע וגודש באדיבות. פרטים מלאים בטל: 054-2416364 מאור הבעיות שצריך לסדר הם 1. הרכב מניע עם כבלים.{כנראה מצבר} 2.הרכב מגמגם ונכבה ב…
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 1 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
סט ג'אנטים מקוריים SEAT ,במידה "17 של לאון טורבו FR 2005 נדירים ומיוחדים מאוד. מידת הצמיגים 225/45/17 במצב חדש שמורים מאוד, ללא שריטה! צמיגים במצב מצויין מרחק ברגים 5/100 מתאים לכל מגוון הוואגיות במידת הברגים הנ"ל. מחיר 3000 ש"ח. לפרטים 0528222686
הודעה אחרונה מאת K&N, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
זוג צמיגי ספורט 205-45-16 של חברת GOOD YEAR F1 מצב מצויין מחיר 400 ש"ח 0547509914
הודעה אחרונה מאת uzi c, -
- 0 תגובות
- 864 צפיות
למכירה קופרה סטנדרתית הרכב במצב חדש,שמור מאוד ללא תאונות ללא תיקון צבע חונה בחניה מקורה טופל אך ורק במורשה,נימצא עדיין באחריות יצרן מוכר עקב נסיעה ממושכת לחו"ל הרכב בצבע כסף מטאלי יד2 28000 ק"מ לפרטים נוספים:0546519696
הודעה אחרונה מאת gilleon, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היום לפי המלצה במוסך היחליפו לי תושבת מנוע ימנית ואמרו שזה יכול לשפר רעידות קטנות בהגה שיש לי. לצערי שילמתי 1600 ש"ח ולא עזר כלום. התושת שלי הייתה ממש חדשה כי רכב שלי עבר רק 50000. אני יכול למכור את התושבת ב 400 ש"ח ממש חבל לי.
הודעה אחרונה מאת iggo123, -
- 0 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
למכירה גולף GTI שנת 2006 . יד 2 צבע שחור 45000 ק"מ . הרכב הוא בגירסת 3 דלתות והוא ידני. הרכב מטופל אך ורק בצ'מפיון {יש ספר טיפולים מלא } הרכב ימכר מעל המחירון כלומר 125,000 אלף ש"ח שמחירון 117,000 אחרי שכלול של יד וק"מ . מי שרציני באמת יש על מה לדבר . 054-2344800 אני מבקש רק לרצניים בלבד .
הודעה אחרונה מאת ETAVZ3, -
- 1 תגובות
- 934 צפיות
3 צמיגי פירלי פיזירו נרו יבשים קצת אבל עם בשר ... 2 צמיגי דאנלופ ספורט מקס גם כן יבשים אבל עם בשר ... למי שמחפש צמיגים לגימקנות או לדריפטים או סתם בתור צמיגים זמניים ... רק כדי לסבר תאוזן עברתי עם הצמיגים טסט לפני כחודשיים אך הם יבשים ולכן פורקו מהרכב ... 100 ש"ח לצמיג.. 0504251604 בן
הודעה אחרונה מאת ben-fr, -
- 1 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
הכובע מיובא מאנגליה. חדש חדש באריזה שלא נפתחה. המוצר הינו מקורי ובעל מספר סידורי רישמי של חברת FERRARI. הכובע יפה, מרשים, איכותי מאוד ועשוי מחומרים איכותיים מאוד. מחיר - 400 ש"ח נקנה ב- 75 ליש"ט באנגליה.
הודעה אחרונה מאת בוריס א, -
- 0 תגובות
- 992 צפיות
שלום לכולם. ברשותי שני רכבי סיטראון ZX וולקן האחד מהם ידני 1900 והשני אוטומט. המנועים והגירים תקינים. הכללל תקין בשני הרכבים חוץ מאחד מהם שקיבל מכה מאחור והושבת. הרכבים עומדים בבאר שבע, לפירוק בלבד! נא ליצור אתי קשר למעוניינים בפל:0548062646 יוליאן
הודעה אחרונה מאת יוליאן, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ג'אנט 15 כולל צמיגים. מידה 15 55 205 מרווח ברגים 5 על 100 .
הודעה אחרונה מאת hagggg55, -
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טראנו פנסים אחורי בתוך הפגוש 100 שח י"ח
הודעה אחרונה מאת לוית, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
אהלן, אני מוכר את המאזדה שלי, MX5 שנת 2007 בצבע שנהב, 60 אלף ק"מ, יד 3. צמיגי TOYO T1R חדשים לגמרי, קלאץ' חדש מקורי של EXEDY לפני חודשיים ובאותה הזדמנות גם גלגל תנופה קל של EXEDY. מערכת סאונד מהרמה הגבוהה ביותר שיש להשיג - מגברים של SINFONI - אחד PRESTIGIO על מידים וטוויטרים ואחד SHADOW 100 על הוופרים רמקולים GENESIS ABSOLUT 2.3 מערכת 3WAY. HU של PIONEER COMBO P9. מערכת של 50 אלף שקל לא כולל התקנה. ניתן לקנות עם או בלי המגברים, תלוי במחיר. האוטו בת"א בחנייה מקורה, ללא מכות או תאונות. אפשר ליצור קשר בהודעה פרטית או טלפון עירא 0525415836
הודעה אחרונה מאת עירא מורסטין, -
מאזדה 3 2007
מאת erezz100- 0 תגובות
- 958 צפיות
מאזדה 3 שנת 2007 . מנוע 1600 דגם : אקטיב. ק"מ:117 יד ראשונה ליסניג אני יד שנייה מצב מעולה מטופלת במורשה עקב מעבר לדו גלגלי. אני מאשדוד . טלפון :0548358355 עידן
הודעה אחרונה מאת erezz100, -
- 0 תגובות
- 729 צפיות
שנת 98 ידני עברה 170 אלף כל הטיפולים בזמן מבחינה מכנית רדיאטור חדש טיימינג וסט רצועות משאבת מים וטרמוסטט ועוד' תוספות צמיגים בני שנה מגנזיום יפהפה אזעקת רב בריח מערכת של סוני אמ פי 3 ורמקולים ריפווד חדש. אוטו זול מפנק וחיסכוני פרטים נוספים בהודעה פרטית.
הודעה אחרונה מאת vrtk2599, -
- 0 תגובות
- 808 צפיות
למכירה מדרגות מיגון סף של אספיר מיגון מיכל דלק ומיגון גיר טרנספר הכל של אספיר פרטים בפרטי
הודעה אחרונה מאת rene, -
- 2 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז ככה מדובר ברובר 214 SI שנת 98 ABS, מזגן, 2 כריות אוויר,2 חלונות חשמל. אני יד 3 {02 ברשיון} הרכב אצלי קצת יותר משנתיים, יש הסטורית טיפולים מלאה במשך הזמן הזה. הרכב אחרי פחחות וצבע קישור לפרויקט {צבע X-POWER GREY מקורי של רובר} תוספות: בולמי KONI SPORT עם ברזים לכיוון הקשיחות {קישור לפרויקט}. קפיצי הנמכה 35מ"מ MAD. פילטר אוויר INBOX K&N. פלאגים NGK אירודיום. כבלי הצתה 9.5 מ"מ PROTEC RACING. גאנטים 15 מאושרים ברשיון. צמיגים: קדימה זוג TOYO T1R בני חודש. אחורה זוג DUNLOP LE MANS 702 בני שנה וחצי +-. ספוילר MG-ZR. מראות צד MG-ZR/25. ידית הילוכים MG-ZR. פנסי ערפל מקורי רובר. ברקסים: קדימה דיסקים מאווררים {262מ"מ}. אחורה…
הודעה אחרונה מאת MaorXXX, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
וולקן שמורה מאד!!!! ומיוחדת. יד 4 (03 ברשיון), האוטו במצב חדש, בפנים ובחוץ, טיפולים בזמן (חלקים מקוריים), החלפת שמן כל 5,000 ק"מ (סינטטי). הכל ברכב במצב חדש, טסט עד ספטמבר 2010. מנוע במצב מצויין עם 180,000 קמ'', גיר במצב מצויין קלאץ במצב מצויין, מזגן מקפיא חימום עובד. בקיצור הכל עובד כמו שצריך. תוספות: בולמים של בילשטיין B8 + קפיציי הנמכה של אייבך ספורט 50 ממ''. ג'נט 17'' LENSO D1R מאושר ברישיון + צמיגי TOYO R888 פילטר פתוח, סטראט, פנסים אחוריים מיבוא, מראות DTM, פאוור פלקס (במשולשים), קיט ביטול היגוי אחורי של פאוור פלקס, דוד אחורי של ANSA, הגה OMP, ספויילר חלון אחורי של 16V, איתותי צד שקופים, ידית הילוכים מקוצרת. בנוסף: מצב…
הודעה אחרונה מאת uzi.g, -
כננת WARN במצב מעולה, סולונואידים חדשים הוחלפו ממש לפני שפורקה, כולל שלט 1500 ש"ח מוריס 0506001360
הודעה אחרונה מאת moriseven, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המושבים חדשים לגמרי! פורקו עם הקניה מכיוון שהרכב שייך לנכה והותקן בו רובוט. המושבים המדוברים הם מס' 6 ו 7 הממוקמים בתא המטען וניתנים להסרה. 999 ש"ח.
הודעה אחרונה מאת itamareiny, -
- 2 תגובות
- 971 צפיות
שלום למכירה בליינדר M20 אקסטרים המכשיר נקנה כחדש לפני 3-4 שנים והותקן אך ורק על רכב אחד כך שכל החיווט/החיבורים במצב כ"חדש" הערכה כוללת: זוג עיניות מתג הפעלה HUB - קופסאת חיבורים מרכזית זמזם LED להצעות בה"פ תודה שי
הודעה אחרונה מאת Shays, -
- 1 תגובות
- 709 צפיות
גיר 4 הילוכים במצב חדש כולל קוויקשיפט-500 ש"ח גיר 5 הילוכים(type 9) במצב חדש- 500ש"ח 0526468272-בועז
הודעה אחרונה מאת boazYBT, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
שני שעונים של autometer מסדרת ultra light חדשים באריזה! אחד גדישה ב psi ,והשני לחץ שמן. המחיר לשניהם 600 ש"ח!! 0526468272-בועז
הודעה אחרונה מאת boazYBT, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מיוחדת מאוד! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicDetails.php?CatID=1&SubCatID=1&Expensive=&CarID=1418776&Code=47f611318703de82eefde7ebbffb213e
הודעה אחרונה מאת idango, -
- 0 תגובות
- 768 צפיות
למסירה ספר רכב (מדריך נהג) לפיג'ו 306. מתייחס לרכב שנת 2001 (הצורה האחרונה). מי שיגיע לאסוף, יקבל בנוסף מסגרת ללוחית זיהוי עם כתובית "פיג'ו 4 שנות אחריות" או שקר כלשהו אחר בסגנון. ה"פ או נייד: 0507868696. איוון.
הודעה אחרונה מאת iwalup, -
- 0 תגובות
- 697 צפיות
פיג'ו 306 דאימונד 5 דלתות מודל 97. 1.6, ידנית, כסופה, יד שלישית, 158,000 ק"מ, שילדה נקייה. שמורה ומטופלת בקביעות אצל "שאפט". טסט לשנה, אחרי טיימינג. הרכב נמצא בת"א. 054-5906054. קובי.
הודעה אחרונה מאת Allen1, -
- 0 תגובות
- 948 צפיות
למכירה סובארו אמפרזה 2004 יד שניה מליסינג מצב מיכאני מצויין גיר מנוע ושלדה בהתחיבות מלאה צבע ירוק מיטאלי מחירון 50 דורש 43 לפרטים יותר במיל או בטל 0545852159
הודעה אחרונה מאת kasemali, -
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
למכירה שני סטים: אחד נפתח , הותקן ומיד פורק - מחיר 100 ש"ח השני סגור וחתום. מחיר 150 ש"ח מחיר לשני הסטים יחד : 200 ש"ח. ניתן להשתמש בנורות הללו לתאורה פנימית של הרכב, נורות מספר (בחלק מן הדגמים) , אור חניה וכו'. הנורות הן נורות נעץ סטנדרטיות.
הודעה אחרונה מאת אייל, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
ספויילר צורה יפה,ובצבע שחור,נותן מראה קרבי ומייצב את הרכב. במצב סביר,יש לו כמה שריטות קלות שלא מפריעות לכלום, מי שמפריע לו יכול לעשות לו צביעה מחדש,וזה ממש מיותר אני חושב.העיקר שהבנתם על מה מדובר. ויש לו הכנה לתאורה (אור ברקס) היה מורכב על סובארו איפרזה טורבו,אבל הוא מתאים לעוד מכוניות.כמו בתמונות שפרסמתי. אין לי את התאורה!!! מחיר הנדרש : החלפה בלבד!!! תמונה: ההחלפה בעד דברים מעניינים,תציעו בפרטי. אני כעיקרון צריך ממיר מתח לרכב.מעל 800W. צרו קשר בהודעה פרטית,ואני אחזור אלייכם אם יראה לי,ותודה.
הודעה אחרונה מאת חזיז ורעם, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
למכירה לוח שעונים של דלתא אינטגרלה , עם לחץ שמן למעלה ולא בוסט , אם אני לא טועה שייך ל 89 , ספרות בצהוב . במצב מדהים ! אין תמונה , רציינים יבואו לראות . 500 שקל . 0528341447 אור
הודעה אחרונה מאת or444,