מכירה - מכוניות ואופנועים בלבד
מיועד לפרסום הודעות מכירה לכלי רכב.
פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד. פרסום מודעות מכירה יתאפשר רק לחברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
כללי פורום מכירה
ברוכים הבאים לפורום!
- פורום המכירה נועד לשמש את חברי הקהילה הפעילים בלבד ויכולים לפרסם בו רק חברי אתר שפרסמו 30 הודעות ויותר בפורומים/מועדונים/מאמרים/בלוגים.
- הפורום נועד אך ורק לפרסום מודעות מכירה של רכבים מכל סוג.
- אין לפרסם מוצרים אחרים פרט לרכבים (מכוניות, אופנועים). מחשבים, פליסטיישנים, ברווזים מפוחלצים ושעוני קיר לא מתקבלים כאן.
- בהמשך לסעיף 2, אביזרים לרכב ניתן לפרסם כאן, כל שאר הפיצ'פקעס כאן.
- בהמשך לסעיף 3, מודעה שלא תפורסם במקום הנכון תמחק ללא הסברים נוספים.
- אין לפרסם הודעות מסחריות - רק רכבים פרטיים שלא במסגרת עסק מסחרי.
- אין לפרסם קישורים ללוחות מכירה אחרים.
- אם ברצונכם לפרסם מחדש הודעה שכבר פורסמה (ז"א להקפיצה) או לערוך פרטים יש להמתין שבוע (7 ימים) בין פרסום לפרסום. הקפצה שלא לפי הכללים תגרור מחיקת ההקפצה + התראת משתמש.
- הגולשים מתבקשים להמנע מדיונים לגבי רכב נמכר כזה או אחר ולגבי תצפיות. כמו כן, הנכם מתבקשים שלא לנהל ויכוחים ודיונים עם מוכרים וקונים לגבי מחיר, מצב האוטו וכדומה, בשביל זה קיימת מערכת ההודעות הפרטיות, אימיילים וגם תודה לאל תקשורת טלפונים משגשגת של בזק. לסיכום - אין להגיב להודעות שלא אתם פירסמתם.
- דיונים בנושא רכבים למכירה וקנייה יכולים להתקיים בפורום בפורום "ייעוץ ברכישת רכב" בתוספת קישור למודעה בפורום זה.
-
"פעמיים וחצי מעל המחירון. נא לא לזיין את השכל, מי שמתכונן להתקשר ולבלבל לי את המוח שלא יתקשר. לרציניים בלבד".
איך זה? כיף, אה?
מראה כמה אתם רציניים ואיזו מכונית נדירה ומדהימה ומלוקקת יש לכם. לא?
מה פתאום שיגזלו מזמנכם היקר? שיגידו תודה שאתם מרשים להם בכלל לקנות מכם.
חברים יקרים - אם יש דברים שמעצבנים בפורום מכירה - זה הנוסח הזה.
החלטתם לפרסם כאן? לבריאות, אבל נא להימנע מהצלפה בקוראים. יש לכם רכב סופר נדיר ומלוקק שאתם רוצים עליו מחיר יאה? בבקשה - פרסמו את המחיר, וציינו אם ברצונכם לקבל ה"פ, מייל או טלפון, אבל מספיק עם ה "תראו כמה אני מיוחד ואל תפנו אליי אלא אם אתם מוכנים לנשק בלחי הימנית של ישבני כדי שאסכים, אולי, למכור לכם במחיר X". - מס' טלפון יש לפרסם בשני אופנים - 05X-YYYYYYY או 05XYYYYYYY
- אם ברצונכם לערוך או להסיר מודעה יש לפנות בה"פ אל אחד ממנהלי הפורום בצירוף לינק למודעה.
- לכל רכב למכירה, מודעה אחת בלבד בשרשור אחד בלבד. כפל הודעות (שלא לדבר על יותר) יגרור מחיקת כל שרשורי המכירה של המפרסם!
הודעות שיחרגו מכללים אלו יימחקו ללא הסברים נוספים.
גלישה נעימה ובהצלחה במכירה. זכרו שמטרת הכללים היא לאפשר לחברי פורום אחרים להנות משירותי פורום קניה ומכירה, ולא על מנת להקשות עליכם.
בתודה, ההנהלה.
21,584 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
בעקבות קבלת רכב מהעבודה, אני מוכר את הרכב שלי בצער רב. קצת פרטים על הרכב : לאון 2005 יד 3 (02 ברישיון), 65 אלף קילומטר, צבע כסוף 0 תאונות, 0 צביעות שלדה נקייה לחלוטין בהתחייבות מלאה. הרכב עם טסט עד דצמבר שנה הבאה על הרכב יש: צמיגי TOYO T1R חדשים לחלוטין קוילאוברים של VMAXX צנרת מלאה, עם דוד קאסטום שנבנה עבור הרכב (יש את הצנרת המקורית בצד) בוסט קונטרולר B-SPEC2 אינטרקולר חזית אינלט, צ'יפ קאסטום, ופורק P007 כרגע יש מורכב על הרכב גם מצלמת רוורס + מערכת דיווידי הרכב ננהג אך ורק על ידי, והוא נמכר בצער רב אע"פ שלא הספקתי להנות ממנו והוא לא נכנס מעולם למוסך מאז שהיה אצלי. הרכב מסוגל לגדישות גבוהות (פיק 1.5-6 אבל ננהג על ידי ביום יום ב1.0). …
הודעה אחרונה מאת qil, -
-
למכירה מיאטה MX-5
מאת k_s- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שנת 97 צבע כסף. 210,000ק"מ.בעלים קודמים 07. על האוטו קשת התהפכות מקצועית (לא סטייל בר), בולמי KONI RACE קפיצים של GC,קיימת אפשרות לכיוון גובה. דיפרנציאל LSD TORSEN,קלאץ' מחוזק ACT +פליי וויל קל של FIDANZA. צנרת 2.25 מהסעפת+דוד של REMUS. קוויק שייפט של FIDANZA,הגה של SPARCO כולל מתאם לשליפה מהירה(מצויין נגד גנבות). דוושות של MOMO,גג בן שנה עם חלון זכוכית. ג'אנטים LENSO S2 15 + צמיגי TOYO T1R בקושי נסעו. אזעקת ביפר רב ברייח הרכב שמור ועובר טיפול כל 7500 ק"מ. זהו פחות או יותר.. 0505606006 קובי.
הודעה אחרונה מאת k_s, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
למכירה כול אביזרים לגלאי valentine-1. הכול חדש בקופסה. 0545602066 max
הודעה אחרונה מאת lapata, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
רכב פרטי מנכה מושקע במיוחד חובה לראות!!! +אופציה למערכת מנוע 2700 טיפטרוניק יד 2 27000 ק"מhttp://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=19&SubModelID=172&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=%E9%E5%F0%E3%E0%E9+%F7%E5%F4%E4&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand= גלילי מגנזיום, ספוילר ,קסנון, , חלונות כהים,צמיגים חדשים מישלין , טסט לשנה ,מטופל בחברה הטלפון 054-5226439 ערן
הודעה אחרונה מאת MAHAL, -
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הרכב הוא כאמור הונדה ג'אז שנת 2002, ידנית, יד שנייה, עברה 180K שמורה ומטופלת. קיימת בדיקה לפני קנייה שבצעתי לרכב, שמדברת בעד עצמה. הרכב אצלי שנתיים וכל הנסיעות היו בקו נהריה - חיפה. הרכב חסכוני מאוד ואמין! המחיר 42,000, לרציניים אפשר להתגמש בגבולות ההגיון הבריא. קיים רדיו-דיסק ומצבר חדש הוחלף לפני שבוע ימים. ניתן לראות את הרכב באיזור נהריה או בחיפה. נייד : 6945659 - 050
הודעה אחרונה מאת samg, -
- 13 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
שנת 97 . שלישית. 185000 ק"מ. טסט עד חודש 04 . שלדה נקיה. כל בעלים הקודמים נשים . מנוע מעולה,פנים הרכב שמור. לפני כשבוע עבר טיפול הכולל: שמנים פלאגים פילטרים הוחלף גם טרמוסטט וצמיגים קדמיים (כל החלפים מהסוג האיכותי) תוספות מקוריות: כריות אוויר,ABS ,ח.חשמל,נ"מ,מראות חשמל,ה"כ,וגם אזעקה מרים חלונות. המחירון 29000 אהיה גמיש לרציניים,ויש מצב גם בהחלפה. 0544779444 דודי בימי ראשון עד שלישי אני נמצא בר"ג ומשלישי עד מוצ"ש אני בעכו.
הודעה אחרונה מאת dudu g, -
- 0 תגובות
- 873 צפיות
זוג רתמות 4 נק' עגינה היו בשימוש פחות מחצי שנה על זוג מושבי ספארקו פרטים :0542366110 מאור
הודעה אחרונה מאת MaoRallye, -
- 0 תגובות
- 735 צפיות
למכירה, בליינדר M10 (זהה ל M20) שפורק היום ממכונית שמכרתי. הציל אותי לפני שבועיים, מתפקד מצוין. מחיר מציאה, 500 ש"ח בלבד סופי. כולל מתג הפעלה OFF\ON. 052-3946295 אלי
הודעה אחרונה מאת eli s, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 744 צפיות
למכירה, דיהטסו אפלאוז, שנת 94, ידנית, מנוע הזרקה. מזגן עובד, חלונות חשמליים, נעילה מרכזית, טסט לחודשיים, מצב מכני מצויין. מחיר בדיחה של 4500 ש"ח - רק היום פרטים נוספים בטלפון: 052-4207352 - עדו
הודעה אחרונה מאת skitsa, -
- 0 תגובות
- 722 צפיות
150 ש"ח הצמיג במצב חדש היה מורכב כשישה חודשים. פירמה: SONAR בהודעה פרטית בלבד.
הודעה אחרונה מאת yaron_z, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
במצב מכני וחשמלי מצוין!! יד 3 כחול כהה שנת 2002 מיה 0548300619
הודעה אחרונה מאת shagny, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם למכירה אימפרזה שנת 2005 יד שנייה (01 ברשיון) פרטית האוטו עבר 210,000 ק"מ אבל במצב כללי מעולה ללא בעיות כלל! האוטו מטופל בזמן וקבוע בחלקים מקוריים בלבד בשנה האחרונה הוחלפו כמה דברים כגון רדיאטור קומפלט ועוד.... האוטו נקנה עם מערכת תדלוק בגז עם מיכל 80 ליטר בבגז' פחות מ-3 שקלים לליטר וחיסכון עצום בהוצאות הרכב אמין מאוד!!! ונוסע מעולה לרכב טסט לכ-10 חודשים המחיר גמיש לרצניים בלבד מוכר כי רוצה להיתקדם לשנתון גבוהה אני מתל-מונד (אזור רעננה) לפרטים 0502153344 תומר
הודעה אחרונה מאת DJ_BITON_BIT, -
- 1 תגובות
- 916 צפיות
למכירה דוד אוניברסלי של חברת SEBRING בעל יציאה אובלית. היה מותקן על איביזה, הדוד במצב מצויין. עידן 0549955623
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם קניתי לאישתי גולף בכותרת צבע כסף מטלי מגנזיום וחלון בגג. צבע מקורי של האוטו ללא תאונות. החלפתי מנוע ממש עכשיו כולל מחזירי שמן ,כולל מצבר חדש , כולל רדיאטור חדש , תושבות מנוע , ממש הכל חדש באוטו הבעיה שאחרי שגם העברתי את האוטו טסט השבוע ושמתי לה רדיו דיסק פיוניר וחיישני רוורס , היא לא אוהבת את האוטו ורוצה משהו קטן יותר .דרך אגב הוחלף גם מדחס מזגן ורדיאטור חימום הכל חדש חדש. יש קבלות על הכל. אשמח לשמוע הצעות להחלפה ברכב אוט' קטן וחדש יותר. בא בחשבון סוזוקי סוויפט או איגניס, יאריס או יאריס ורסו או כל הצעה בסגנון הנ"ל. מכל הלב שווה שווה הודעות בפרטי בלבד. אני מאזור חיפה קריות. הרכב עשה 177000 ק"מ אבל אני מזכיר יש מנוע בייבוא ששמתי ממש החודש א…
הודעה אחרונה מאת arikhous, -
- 0 תגובות
- 789 צפיות
4 ג'נטים 17" של "לנסו" מהדורה מוגבלת(ללא צמיגים), 4X108 דגם SC01 במצב חדש!!! נרכשו ב PIT STOP לפני כ חצי שנה.ג'נטים במשקל קל, יפים ומיוחדים, מתאים לכל סוגי הפג'ו וסיטרואן, וגם לכמה מדגמי הפורד (4ברגים). מחיר מצחיק!!! לרציניים בלבד!!! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAcc...fde7ebbffb213e
הודעה אחרונה מאת uzi.g, -
- 1 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
4 ג'נטים 17" של "לנסו" (ללא צמיגים), 4X108 דגם SC01 במצב חדש!!! נרכשו ב PIT STOP לפני כ חצי שנה.ג'נטים במשקל קל, יפים ומיוחדים, מתאים לכל סוגי הפג'ו וסיטרואן, וגם לכמה מדגמי הפורד (4ברגים). מחיר מצחיק!!! לרציניים בלבד!!! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAcc...fde7ebbffb213e 4 ג'נטים 17" של "לנסו" (ללא צמיגים), 4X108 דגם SC01 במצב חדש!!! נרכשו ב PIT STOP לפני כ חצי שנה.ג'נטים במשקל קל, יפים ומיוחדים, מתאים לכל סוגי הפג'ו וסיטרואן, וגם לכמה מדגמי הפורד (4ברגים). מחיר מצחיק!!! לרציניים בלבד!!! http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicAcc...fde7ebbffb213e 4 ג'נטים 17" של "לנסו" (ללא צמיגים), 4X108 דגם SC01 במצב חדש!!! נרכשו ב PIT STOP לפני כ חצי…
הודעה אחרונה מאת uzi.g, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שנת 95 מקורית מהבודדות שנשארו. שיפורים: * ראש מנוע יחס דחיסה פורטינג 2 שסטומי טיטניום * וסת מקפיץ חצי באר * גלגל תנופה קל GTI6 שקוצץ עוד קצת * בלמי ברלינגו צינורות מסוככים לבלמים * צנרת- אגזוז סברינג עם תו תקן + מס' תו תקן * בולמי בילשטיין קפיצי אייבך הנמכה 35 ממ שן אחת * כסא נהג ספורטיבי הגה ספורטיבי * קודנית מקורית חלון גג (דרושה קונסולה) * חימום לא עובד (כמו ברובן) * נקייה מתאונות מצב מכני מעולה! מטופלת בשיר שיפורים * ג'אנטים של 307 ** מפרסם לחבר נא לא להשאיר הודעות! לפרטים 0547250194 נתן** ***לא בשבת***
הודעה אחרונה מאת Turbo HKS, -
- 1 תגובות
- 726 צפיות
מראת צד נוסע לפיאט בראבה. בראבו ומריאה. המראה בצבע גוף (בורדו, כרגע) חשמלית וכוללת חיישן טמפ' חיצונית. נחתה אצלי עקב טעות של מוכר באיביי. 150 ש"ח. בה"פ או טלפון 054-7587412 תל אביב או כפר סבא. שי
הודעה אחרונה מאת שי, -
- 0 תגובות
- 857 צפיות
למכירה: טורבו VF-35 במצב חדש חדש. מחיר 2500. 054-7347777
הודעה אחרונה מאת נתנאל, -
- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכם. לצערי אני עוד מעט מתגייס ככה שהרכב כבר לא ישרת אותי. אז ככה: סיטרואן וולקן שנת 93 צבע: לבן פנינה (האוטו אחרי צביעה ופחחות) - אצלי שנה במדוייק ועבר ישור קו ותוספות בסביבות 20אלף שקל קילומטר'ז : 186K פרטים: סיטרואן ZX וולקן מנוע 1998 סמ"ק שנת יצור: 1993. מנוע "סטנדרטי" - תלוי מה הסטנדרטים שלכם, לא אוכל שמן. תוספות למיניהם: פילטר אוויר פתוח JSV ממיר קטליטי מוסר מחשב ניהול מנוע משופר - ניתוק הצתה 7000סל"ד. (צי'פ) קוויקשיפט גריפית' 4 בולמי זעזועים פג'ו-סיטרואן ספורט קפיצים קדמיים OMP אדומים 35מ"מ הנמכה סטראט תחתון של OMP אדום מאחורה הנמכה שן אחת במתלה אחורי כיוון פרונט TOE פתיחה מעלה אחת וקמבר מעלה אחת. בושי…
הודעה אחרונה מאת R3load, -
- 2 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
היו לי המון התלבטות אם למכור או לא,וכואב לי למכור אחרי 4 שנים בבעלותי.ואני די מבסוט עליה ונהנתי לנהוג עליה. ואני מוכר רנו קליאו RSI סמק 1800 במטופל הרבה אהבה כמו בן שלי..ק"מ197000 שנת 94 יד 5.ברישון 04.אני לא טועה! במנוע: הכול מקורי!מעולם לא הוצאו ראש או המנוע.המנוע בריא!רק חוץ צנרת נירוסטה ופילטר פתוח,נשם וחוטי הצתה של 8 מ"מ.החלפתי לה טיימניג,מותחנים,מחזירים שמנים הכול מקורי בחברה.ורצועה למנוע לפני 185000 קמ.ועשיתי טיפול לפני החודשיים ל5000 ק"מ.השתמשתי קבוע בשמן MOBIL 10W40.במנוע אין שרוף או בוץ שפרקתי קרטר בשביל להחליף אטם חדש ומקורי.פשוט השמן שקוף צהובה של שמן המנוע.פילטר שמן רק מקורי.והשתמשתי בנוזל קירור איכות מעולה ולא עושה בעיות בשום דבר ולא מתחמם ב-4 שנ…
הודעה אחרונה מאת RSICLIO, -
- 0 תגובות
- 793 צפיות
למכירה גלאי Valentine 1 רדאר הטוב ביותר עם גירסה תוכנה "אירופה" המותאמת למכמונות בארץ הגאלי היחידי שמגלה את מלכודת ''דבורה'' את מצלמות מהירות וגם אקדחי לייזר. הגילוי מלכודת ''דבורה מטווח עד 3 ק"מ כל המוצרים חדשים בארגזים כולל שנה אחריות כולל שידרוגים. עם גרסה אחרונה 3.872 . ניתן לספק לכול חלקי ארץ משלוח בשירות גוביינא על ידי דואר ישראל .אספקה מיידית!! 0545602066 מחיר 2600 ש"ח
הודעה אחרונה מאת lapata, -
[מכירה] 406 קופה
מאת op21- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
406 קופה שנת 1998 (רק בשנה הזו הגיעו לארץ). מנוע 3000 סמ"ק, אוטומט. צבע צהוב. 179000 ק"מ. שמורה להפליא עם תוספות. מטופלת בזמן תמיד, מיומה הראשון במוסכים מורשים של היבואן. (תיעוד מלא). http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=33&SubModelID=295&FromYear=1998&UntilYear=1998&Auto=1&fromPrice=&untilPrice=&Info=&SubSubModelID=0&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=2100&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&ImgOnly=1 054-306-1995 עופר
הודעה אחרונה מאת op21, -
- 1 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה,הונדה טורבו,שנת 94 שמורה ומטופלת באהבה רבה, מושקעת מאוד,מתוחזקת רק עם החומרים הטובים ביותר וללא חסכון. שלדה נקיה! התחייבות בבדיקה על כל מכלולי הרכב! יד רביעית,03 ברשיון,טסט לשמונה חודשים. תוספות: טורבו סובארו TD05. סעפת טובולארית. צנרת + דוד אחורי בניה של גיא סרדין. קולר חזית מושחר,צינורות גדישה מושחרים גם כן. פורק HKS. משאבת דלק וולברו. ווסט לחץ דלק. מזרקים 600CC. קלאצ' של Clutch Masters. גלגל תנופה קל. קפיצים בולמים של Weitec שעון בוסט + EGT. ועוד הרבה. מחיר מבוקש:33000,גמיש לרצניים. לעוד פרטים : 0503303093 גידי. תמונות:
הודעה אחרונה מאת Optimus-Prime, -
- 1 תגובות
- 842 צפיות
למכירה מנוע של פיאט קופה עבר 160K ,למנוע קרנק דופק,דורש תיקון. מעולה לפרויקטים למי שרוצה לבנות מנוע מחוזק ולהמשיך לנסוע. כל החיישנים וסעפות קיימים. 2200 כיחידה לכל המנוע. או לחילופין יימכר בחלקים. 0547384005-אלכס איזור חיפה.
הודעה אחרונה מאת dabab, -
- 1 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
שלום, למכירה CIVIC TYPE-R מודל 2007, טסט עד מרץ 2011. מעט פרטים: הרכב מדהים ושמור בקנאות.. נהג יחיד, קילומטראז נמוך (56 אלף), מטופל בחברה בלבד (ספר טיפולים), אחריות על הכל מהיבואן הרשמי (מאיר) עד מרץ 2011. פרטים נוספים (לכאורה מובנים מעליהם, ובכל זאת): 6 הילוכים, מוט הילוכים קצר, 201 כ"ס, פנסי ערפל, בקרת שיוט, חימום מראות צד, רדיו דיסק מקורי קורא MP3, חישוקים "18, הגה כח חשמלי מתכוונן טלסקופי. לשאלות, תמונות נוספות, מחיר, או כל עניין אחר, הרגישו חופשי לפנות אליי במייל - [email protected] שבוע נעים!
הודעה אחרונה מאת wishmeheaven, -
- 14 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
למכירה רביעיית מזרקים SIEMENS DEKA 903CC בלחץ דלק של 3 באר, קצת יותר מ1000 CC ב4 באר. עובדים מעולה. 1500 שקל. 0547664555 לירן.
הודעה אחרונה מאת TIPOturbo, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
גלגל רזרבי בגודל 16 אינץ, לובש צמיג BRIDGESTONE TURANZA במידות 205/45/16, הצמיג נסע מעט מאוד. 150 שקל עידן 0549955623
הודעה אחרונה מאת taotao161, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עקב מעבר למנוע אחר מוכר חלקים ממנוע ישן בלוק(סדוקת אך כל החלקים פנימיים תקינים), סעפת יניקה, סעפת פליטה, מצערת, תשאלו לא זוכר את הכל. מחשב מנוע של פג'ו 309 GTI 16V + צמה שירדה מZX לפי הנתונים תואמים אחד את השני 200 ש"ח למחשב 200 ש"ח לצמה, 300 לשניהם ביחד. סעפת יניקה ו חנוקיה למנועים 8 שסתומים גודשים בניה מיוחדת ל 8(שמונה) מזרקים. 600 ש"ח שניהם טל. 054-4810458 או בה"פ
הודעה אחרונה מאת Filosoff, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
צמיגי מישלין פיילוט, הצמיגים בני פחות משנה, שלושה מהם במצב מעולה ואחד מהם עם קרע קטן. 054-5906054 קובי.
הודעה אחרונה מאת Allen1,
-
מי מחובר 30 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 1,607 אורחים (הצג רשימה מלאה)