Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר כתבתי פה הודעה לפני חודש ועדיין לא פתרתי את הבעיה ,

המתאם של הברגים נחרש וכנראה שגם שני ברגים נחרשו ,בכל פנצ'ר מכער שהייתי יותר ויותר מלחיצים אותי שהסיפר באמת קשה ,בגלל סוג המתאם והרגים שקשה לחלץ אותם ,ואני באמת נואש כמעט לחלוטין ולא יודע מה לעשות ..אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע

תודה

פורסם

משהו שהיינו עוים במוסך שבו עבדתי שהיה לנו בורג חרוש לחלוטין זה לרתך אל הבורג החרוש בורג אחר במצב טוב ולפתוח את הבורג בצורה כזו אבל אז אתה חייב למצוא בורג תואם

אז אתה יכול ללכת למוסך שיש לו רתכת CO או ארגון

בדרך-כלל מוסכי אופנועים מחזיקים כאלה כי הם מרתכים שלדות עם זה

זו שיטה טיפה חאפרית

אבל יעילה ועובדת

אני ספק אם יקחו לך על זה יותר מ100 שקל בהגזמה זה עניין של 10 דקות עבודה

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם
כבר כתבתי פה הודעה לפני חודש ועדיין לא פתרתי את הבעיה ,

המתאם של הברגים נחרש וכנראה שגם שני ברגים נחרשו ,בכל פנצ'ר מכער שהייתי יותר ויותר מלחיצים אותי שהסיפר באמת קשה ,בגלל סוג המתאם והרגים שקשה לחלץ אותם ,ואני באמת נואש כמעט לחלוטין ולא יודע מה לעשות ..אז אם יש פה מישהו שיכול לעזור אני אשמח לשמוע

תודה

ברררר לא הבנתי כלום ממה שכתבת! תנסה לכתוב ברור יותר בבקשה ואולי נוכל לעזור לך.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אפשר לנסות לרתך בורג אחר על הבורג האכול.

אפשר לנסות להבריז אל תוך הבורג הברזה הפוכה, להבריג לשם בורג מתאים ואז להוציא את שניהם יחד.

גש לבעל מקצוע שיוכל לעזור לך, לפני שתתקע עם פנצ'ר ובלי גלגל רזרבי.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אין אפשרות לקנות איפה שהוא סט ברגים + כלי חדשים?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...