Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לכוון הצתה לBMW

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי BMW 318 שנת יצור 1984 האוטו מוזרק מנוע כמו ב 2002 אני צריך לכוון הצתה ואני לא יודע איך מבצעים זאת אם תוכלו לעזור לי

תודה מראש

פורסם
שלום יש לי BMW 318 שנת יצור 1984 האוטו מוזרק מנוע כמו ב 2002 אני צריך לכוון הצתה ואני לא יודע איך מבצעים זאת אם תוכלו לעזור לי

תודה מראש

שנת 84 היא השנה הראשונה של הE30 לא?

בכל מקרה, ההזרקה היא מכאנית, מה שאומר שיש לך שליטה מסויימת על תזמוני ההצתה - אני לא מומחה בעניין [או מכיר את מנועי הM10] אבל אני כן ממליץ לך להכנס לפורום BMW בקלאסיקארז -

שם יש את שמוליק [הוא מבקר גם פה לפעמים] ואם יש משהו שמבין דבר או שניים בב.מ.וו בכלל או במנועי M10 בפרט - הרי זה הוא.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

ה E30 הוצגה בסוף 1982.הדגם היחיד שצוייד בהזרקה מיכנית בE30 היה ה318I עד 1983 (סדרת הייצור הראשונה).

בשנת 1984 מע' ההזרקה הינה אלקטרונית.

כיוון ההצתה במנועי M10 הינו תהליך פשוט למדיי: נשאלת השאלה למה לכוון? האם תוכל להצביע על הבעייה?

מומלץ למי שלא מבין לא לגעת יותר מדיי:

בכל אופן, לשאלתך, מתחת למפלג ישנו בורג ציר. פותחים אותו (שני מפתחות 10), ומכוונים - עם כיוון השעון לקידום, נגדו לאיחור.

הייתי מעוניין לדעת יותר מה הסימפטום ע"מ למצוא את הפיתרון.

בברכה,

שמוליק.

bmw e21 320i (318i) 1982

1971 bmw 1800

BMW 3.0 CSI 1973

פורסם

שלום שוב

פשוט החלפתי את המפלג מאחר והישן הלך לעולמו.

הרכב לא מניע עכשיו, יש ניצוץ לפלאגים לפעמים הוא תופס(הסטארטר) לכמה שניות, לפעמים יש בק-פייר מהאגזוז או מהמנוע, כל פעם משהו אחר.

אולי מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? אמרו לי שזה כיוון הצתה.

• תוכן חדש...