Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתר מועדון החמש - עדכון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה, אתר מועדון החמש הוקם והינו עובר כעת משלב הפיתוח לשלב התוכן.

בכדי שנוכל להעלותו בהקדם, נבקש מכל אלו אשר ברשותם כתבות ומאמרים, תמונות ממפגשים, השקות, תערוכות, אירועים וכו' וכן כל מידע נוסף אשר עשוי לעניין ולהעשיר את תוכן האתר, להעביר אליי את הנ"ל במהרה.

כתובת אימייל למשלוח: [email protected]

אנא, לשלוח לכתובת הנ"ל בלבד, ידוע לי שישנם אתרים שונים של חברי המועדון אשר צילמו תמונות וכו', אך "איסוף" המידע והתמונות מאותם אתרים יהפוך את העניין למורכב ואורך מהמתוכנן.

תודה מראש,

ליאור.

נ.ב.

אני מקדים תרופה למכה לכל אלו אשר ישאלו "מתי יעלה האתר" ואומר, בקרוב :wink:

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ליאור שלום!

יש אצלי ב''מאגר'' עשרות תמונות מהרבה הרבה מפגשים.

להעביר את הכל במייל נראה לי קצת לא הגיוני.

אם תרצה,אוכל לצרוב לך אותם על דיסק ולהביא לך אותם באחד המפגשים.

אם אתה מעוניין,דבר איתי.

פורסם
והפורום אספנות יעבור לשם ?

יוגב

לא רואה סיבה לכך.

סה''כ יש כאן הרבה מידע והיסטורייה של שיפוצים,שחבל לפתוח מקום חדש.

מה גם שמרבית החברים באספנות נהנים גם משאר הפורומים של קארזפורום.

פורסם

אולי בכל זאת למצוא דרך לצרף את שני האתרים? תהיה כאן כפילות מיותרת לדעתי, למרות שבאמת היה רצוי שיהיה אתר של המועדון. אבל רובינו כאן, עם החומרים שרוצים לראות באתר כזה...

אולי שהפורום הזה יהיה איכשהו גם הפורום של אתר המועדון?

(יכול להיות שהרצון והשאלות שלי נאיביים למדי אבל מעניין לשמוע את דעתם של משתתפי הפורום האחרים)

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...