Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכביש וכוח המחשבה (וגם Z4)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ונפתח במסקנות - המחשבה משפיעה על מה שקורה בכביש. זה לא מדע בדיוני!!! מדובר בעובדות.

ולהלן ההוכחות (הכל אמיתי, מיותר לציין):

(א) בשבת, בעודי ממתין ברמזור בגשר ההלכה, אני קולט קצת לפני ב.מ.וו Z4 חדשה, פתוחה, מדהימה !!! כריס באנגל הענק שיחק אותה שוב, והאות Z שרשומה מאחור בענק, נראית כאילו כריס חרט אותה בקצה חרבו, סטייל "זורו".

הבוקר, איך שאני ברמזור בהרצליה פיתוח, אני חושב לעצמי "עם כל האודי TTים שהולכים פה, היה ממש מתאים לראות עכשיו את ה-Z4, שאני אוכל לתת בה עוד מבט" ואיך שהמחשבה הזאת עוברת לי בראש, לא עוברת שניה - בחיי - ואת הצומת מולי חוצה Z4. שככה יהיה לי טוב, למה לא חשבתי על מיליון דולר (לא שיש הבדל גדול כל כך).

(ב) קצת אחר כך, אני באיילון, בפקק החביב הרצליה-תל אביב. השלט האלקטרוני מודיע "עומס עד קק'ל". נו בטח, אתם חושבים - או עובדים בכביש, או שיש תאונה, או שיש איזה ארוע והמון מכוניות יורדות בקק"ל.

אז זהו שלא - בהגיעי לקק"ל, אין שם כלום - לא תור שפונה ימינה, לא תאונה, לא עבודות, אפילו לא ניידת משטרה. כלום. ובכל זאת, איך שעוברים את קק"ל, העומס נעלם. אבל מה - אלפי נהגים רואים את השלט וחושבים "עומס עד קקל", וזה מה שיוצא!!!

והמסקנה, לדעתי ברורה. כולם ביחד, לחשוב: "אין מצלמות מהירות... אין מצלמות מהירות..."

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בנוגע לחלק הראשון - שליטה במאטריקס!!

בנוגע לחלק השני - זה בהחלט עניין מוזר ובלתי מוסבר לחלוטין. תמיד בשעות שיש בהן תנועה ואני נוסע לכיוון קק"ל מצפון או מדרום, יש שם פקק. לדוגמא חזרה לכיוון הרצליה בשעות אחר הצהרים (אתם יודעים, חוזרים הביתה מהמוסך :wink: ) - תמיד תמיד התנועה מאטה בטירוף בסביבות קק"ל, ומיד אח"כ נפתחת שוב. אם מישהו יוכל להסביר לי את האנומליה הזאת, אני אשמח מאוד.

(יש לי כבר השערות, יש לציין, הצטרפות נתיב מימין, ירידה ואחריה עלייה - משום מה זה תמיד גורם לעמישראל להאט באופן מוגזם...)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אותו הדבר לגבי מחלף פולג בכביש החוף. ירידה ואחר כך עליה, וכל זה בתוך עיקול בצירוף מחלף, ויאללה היסטריה של נהגים!

:puzzled:
פורסם
בנוגע לחלק הראשון - שליטה במאטריקס!!

בנוגע לחלק השני - זה בהחלט עניין מוזר ובלתי מוסבר לחלוטין. תמיד בשעות שיש בהן תנועה ואני נוסע לכיוון קק"ל מצפון או מדרום, יש שם פקק. לדוגמא חזרה לכיוון הרצליה בשעות אחר הצהרים (אתם יודעים, חוזרים הביתה מהמוסך :wink: ) - תמיד תמיד התנועה מאטה בטירוף בסביבות קק"ל, ומיד אח"כ נפתחת שוב. אם מישהו יוכל להסביר לי את האנומליה הזאת, אני אשמח מאוד.

(יש לי כבר השערות, יש לציין, הצטרפות נתיב מימין, ירידה ואחריה עלייה - משום מה זה תמיד גורם לעמישראל להאט באופן מוגזם...)

רוני

ההשערות שלך נכונות בהחלט.

היום במקרה נסעתי לאניברסיטת ת"א וכרגיל עומס עד קק"ל עכשיו דבר ששמתי לב אליו הוא שכאשר אתה מגיע מהרצליה כל אלה שמשתלבים מימין חותכים 3 נתיבים שמאלה וכמובן מתברגים שם ואז מתחילים לזגזג ולנסות להיתקדם "יותר".

בקשר לנסיעה צפונה אחרי קק"ל אתה צודק נפתח שם עוד נתיב אחרי המחלף וסך הכל 4 זה כבר מרחב. לפני המחלף יש עומס כי מגני תערוכה ומאיילון יש סך הכל 5 נתיבים שמתקזזים ל 3, זאת כנראה הבעיה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...