Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דלק DRAGON

רז לוי
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שומע פירסומות ברדיו של דלק דרגון (משפר ביצועי המנוע, מעלה את ההספק, חוסך בדלק ומנקה את השסטומים וכו')

אומנם אני מתדלק רק בחברת דלק (98 DRAGON) ואני מתדלק רק באותה תחנה כי היו לי ניסיונות מאוכזבים לדוגמה מנוע מזייף פיתאום הרכב לא סוחב כמו ליפני התידלוק ודברים דומים בתחנות אחרות.

השאלה שלי זה האם יש הבדל בין 98 רגיל לבין 98 DRAGON ?

ואם יש מהוא התוסף הזה שמוסיפים ?

ואיך יכול להיות שיש תוסף ללא תוספת תשלום ?

תודה רז...

פורסם

אמת בפרסום אעלק...:evil:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

התחנה הקבועה שלי היא של דלק.

אין הבדל בביצועי המנוע מול הדלק בתחנות אחרות (ואני לא מדבר כרגע על תחנות מוהלות), גם בנתוני תצרוכת דלק וגם מבחינת הרגשת המנוע (לפחות לא באופן מורגש).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מתוספים אמרתם

אני אומר שהמים הם מרכיב עיקרי בתוסף

אתם לא חושבים?

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7547 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...