Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב הוא כמה שיותר זול.

מה אני מחפש ?

פיוניר, MP3, תצוגות דולפינים, כל אחד מהדגמים הנ"ל.

איזה דגם מהם הכי זול ? אם אפשר גם קישור ?

גם יד שנייה מתאים לי.

תודה מראש :-)

פורסם

אני קניתי PIONEER MP3 עם דולפינים וכל השטויות.

3 יציאות למגבר.

בווקל

תעשה חיפוש בזאפ ל7700

~1600 ש"ח.

מבסוט ממנו.

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
התקציב הוא כמה שיותר זול.

מה אני מחפש ?

פיוניר, MP3, תצוגות דולפינים, כל אחד מהדגמים הנ"ל.

איזה דגם מהם הכי זול ? אם אפשר גם קישור ?

גם יד שנייה מתאים לי.

תודה מראש :-)

כשתגלה לנו מה זה זול בשבילך , נוכל לגייס לך איזו המלצה...

כי בשבילי זול זה גם יכול להיות 3000 ש"ח ולך 300ש"ח.

כמוכן לא אמרת כלום, פיוניר מייצרת כ15-20 דגמים חדשים מידי שנה, כמוכן ישנם סדרות שונות כמו פרימייר וכו',

ובקיצור שתסגר על עצמך , ננסה לעזור לך.

under construction..

פורסם

700 שקל.

ואיזה דגם אפשר להביא בתקציב, יד שנייה אפילו,

ואיזה דגם מבין כל הדגמים ??.... זה השאלה בשבילכם......

לא אני יודע לענות על זה.

פורסם

עדכון:

דיברתי עם אמא שלי והיא לא מוכנה לקנות רדיו משומש.

אז אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על חנויות באזור המרכז שמוכרים רדיו דיסקים במחירים טובים+אחריות והכל ?

פורסם

תודה, זה עוזר לי לראות מה האפשריות שיש לי בתקציב שלי וזה סביר.

אבל אתה יכול להמליץ לי גם על חנויות ??

פורסם

תבחר רדיודיסק שאתה רוצה מהאפשרויות שיש שם ותלחץ עליו ולמטה יש לך חנויות שונות והמחיר שלו בהן...

ליד החנויות יש לך גם דירוג של הגולשים... בנוסף אתה יכול לבדוק כל חנות איפה היא נמצאת ולפי זה לדעת אם יש משהו בסביבה שלך...

פורסם

בתקציב של 700 ש"ח חדש ולא משומש.

אני יכול רק להמליץ לך על JVC KDG310.

זה המכשיר הכי אמין במחיר הנ"ל.

רק קח בחשבון את היציאות למגברים ותצוגות וכו'.

אין מה לעשות מכשיר כמו שתיאר עם תצוגות של פיוניר זה רק סדרה 6/7/8, וזה יעלה לך בערך פי 2 מהתקציב.

או שתחליט להשקיע יותר או שתתפשר על מכשיר פחות מפנק מבחינת פיצ'רים, אבל לא פחות איכותי.

סה"כ, מדובר על יחסית תקציב זעום והברירות הם לא בשמיים.

אבל חשובה כאן האמינות ויש אותה בJVC עם 3 שנות אחריות על העינית שזה מאוד חשוב, ועוד משהו שלי אישית מאוד חשוב זה שהמכשיר יקרא MP3 מהר ולא תצתרך להכין קפה בין שיר לשיר.

under construction..

פורסם

אם כבר מדברים על רדיודיסקים במחיר הזה...

(פתחתי על זה שרשור לפני כמה זמן http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=86424 )

חבר שלי גם מתלבט (הרבה זמן) בקשר לקניית רדיודיסק עד 700 ש"ח רק שהוא רוצה גם שאיכות הסאונד תהייה טובה עד כמה שזה אפשרי בתקציב הזה...

האם הKDG310 הוא בעל איכות סאונד טובה יחסית לאחרים (KDG 300 SONY CDX 2210) שכן לפי הביקורות בZAP חלק לא מרוצים מהצליל שלו...?

פורסם
ועוד משהו שלי אישית מאוד חשוב זה שהמכשיר יקרא MP3 מהר ולא תצתרך להכין קפה בין שיר לשיר.

וה- JVC KDG310 עושה את זה כמו שצריך יותר מהאחרים ? והוא גם יותר איכותי מהאחרים ??

פורסם

האם הKDG310 הוא בעל איכות סאונד טובה יחסית לאחרים (KDG 300 SONY CDX 2210) שכן לפי הביקורות בZAP חלק לא מרוצים מהצליל שלו...?

אני מזמין את כל הלא מרוצים להשוות את המכשיר הנ"ל על FLAT מול מכשיר במחיר כפול על אותו סט אפ אצלי ברכב, ושיגידו לי איפה הם מרגישים את האיכות.

הסאונד משתנה כאשר הפיצ'רים של אופציות החיתוכים והאקולייזר נכנסים לפעולה, כאשר המכשיר על FLAT ומשמש כנגן CD/MP3 בלבד, אני לא חושב שמישהו ירגיש בהבדל.

ובלי שום קשר, המכשיר קורא MP3 מאוד מהר יחסית למכשירים יותר "איכותיים" כמו פיוניר ודומיהם...

under construction..

• תוכן חדש...