Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

Mitsubishi Rules

לדעתי הרכב שלך מהמם! עם כל התוספות שבנית לבד אתה צריך להיות גאה בעצמך!!

כל הכבוד, ובהצלחה בפרוייקט הבא שלך .

אבי.

פורסם

לדעתי יש פה רמאות ...

הריי כולנו רואים ... שלא מדובר בתמונה מהארץ ... מישהו יכול לנחש למה ??

התשובה נמצאת במחוג בצד שמאל ... זה ממש למעלה....

זה שמראה... אתם יודעים ... דבר שנדיר למצוא בארץ הקודש ברכב פרטי....

טנק מלא.. :)

פורסם
כי לי דווקא נראה שיותר קשה אפילו להעביר הילוכים עם ידית כזאת דוגמא מצורפת.
זו במקרה תמונה הלקוחה מ Mitsubishi?

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם
אלון...

זהו מוט הילוכים!!!

מה אתה רציני?!?!?! :roll:

זה פשוט בנאדם שהמוט המקורי גרם לו להרגיש שלא בנוח כאשר חברה שלו נכנסה לאוטו ואמרה.. "ואוו.. איזה מוט הילוכים גדוווול.. כמו מנופי אבי"

אז הוא החליט לעשות "קיצוצים" בחברת המנופים :)

יום טוב

אלירן

לפני שאתה זורק שטויות עלי ועל הידית ההילוכים שלי ועל החברה שלי קודם תסתכל על החתימה שלך :-D:lol: "בהמתנה למיני שלי",בפעם הבאה אל תתאר את הבעיות האישיות שלך עם החברה שלך על הרכבים וחברות של אנשים אחרים בפורם.
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כפותח השרשור הזה רציתי לוצר כי MITSUBISHI RULES יכול לשמש דוגמא לכולנו בהחזקת רכב !! באמת בכל הכנות. וזה שיש כמה שצוחקים שיעשו מה שהם רוצים במכוניות שלהם.

אולי בקרוב תהיה לי סופר לנסר ואשמח לקבל טיפים ממנו

פורסם

קוקו באמת תודה רבה לך מכל הלב על התגובה ותודה גם לכל שאר האנשים שהגיבו לטובה ולא עשו צחוק מהרכב שלי,ולכל אלו שלא מוצא חן בעיניהם העיצוב של הרכב שלי והגיבו כמו בני אדם גם תודה,אבל את כל אלו שניסו להצחיק פה כמה אנשים אני ממש לא מבין כי גם אם אתם לא אוהבים את מה שאתם רואים פשוט תגידו לא יפה או שלא אהבתי או שאל תגיבו ביכלל,לא צריך לרדת עלי או על הידית ההילוכים שיש לי באוטו זה רק מראה על הרמה והאיכות של האנשים שיש לנו פה בפורם,יש פה חוסר כבוד גם לאנשים שבפורם וגם למכוניותיהם.

ושוב על טעם וריח אין לנו על מה להיתווכח.

ותמיד תיזכרו את החתימה של מנהל הפורם בשם שלומי(http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=25032)

סלבה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

לא להתעצבן ידידי...

לא ראיתי את מוט ההילוכים שלך (לא של הרכב ולא זה שאתה מחזיק במכנסיים) אלא דיברתי על התמונה המצורפת..

אל תפגע כי באמת שלא היתה כוונה רעה פה!!!

באם והרגשות שלך נפגעו קבל נא את התנצלותי..

אבל לבהא.. תברר לפני שאתה מציע לי בפרטי לבוא ולראות/להתרשם מה"כלי" שלך במציאות ;)

קח הכל ברוח קלילה :) בריזה מה שנקרא :)

ובקשר לרכב...

דע לך שאני מעריך אותך מאד ואנשים כמוך על ההשקעה, אהבה והמסירות שאתה משקיע ברכב.

ושיהיה בהצלחה.

אלירן..

נ.ב.

1)אורן... הדם המרוקאי שלי התקרר מעט לא?!

נכון אתה גאה בי?! :)

2) בחור המיצובישי.. אם התמונה שצירפת היא במקרה של הרכב שלך אז מצטער.. היתי בטוח שהיא מגוגל או משו כזה. (ח"ח על הטנק דלק :) )

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

פורסם
סלבה, בכמה קיצרת את ידית ההילוכית?

(לדעתי זה נראה קצת מוגזם מדי, אבל נחמד בכל מקרה)

ממש קצרתי במקצת עד איפה שהגולה נגמרת(מי שמכיר את המוט יודע על מה אני מדבר),הידית ניהיתה כזו קצרה עקב זה שהחלפתי את הידית עצמה כלומר מקודם הייתה לי ידית הילוכים(ניקל) אחרת והעומק שלה היה ממש קטן כך שלבסוף הגובה שלה היה סביר למדי,אבל לבסוף לא אהבתי את הידית עצמה והחלפתי באחת אחרת(שחור+כסף) אבל אז הגיעה הבעיה כי הידית החדשה ממש עמוקה בפנים וכתוצאה מכך היא יושבת בהרבה יותר נמוך ולכן נוצר המראה כימאט ואין ידית ביכלל ביגלל השק מעור שתפרתי.

בשתי התמונות מוט ההילוכים הוא אותו אורך!!! ההבדל בגובה כמו שאמרתי נוצר עקב החלפת הידית ההילוכים.

01-07-05_1548.jpg

10092005(004).jpg

פורסם
לא להתעצבן ידידי...

ובקשר לרכב...

דע לך שאני מעריך אותך מאד ואנשים כמוך על ההשקעה, אהבה והמסירות שאתה משקיע ברכב.

ושיהיה בהצלחה.

אלירן..

נ.ב.

2) בחור המיצובישי.. אם התמונה שצירפת היא במקרה של הרכב שלך אז מצטער.. היתי בטוח שהיא מגוגל או משו כזה. (ח"ח על הטנק דלק :) )

סבבה אני נרגעתי אבל באמת יש גבול לכל דבר צריך לדעת את הגבול ולכבד אחד את השני!

ותודה על הכל!

פורסם

כאחד שנוהג כרגע עם מוט שצריך להגיע אליו עם סולם ובילה שבוע עם רנו 5 עם מוט מקוצר. ממש מקוצר! אני רוצה לציין שמוט מקוצר זה דבר שלא רק נראה טוב אלה גם יותר נוח!

לפחות לטעמי...

:)

פורסם
סבבה אני נרגעתי אבל באמת יש גבול לכל דבר צריך לדעת את הגבול ולכבד אחד את השני!

ותודה על הכל!

שטויות.. ;)

עם הצרות שיש לנו במדינה המזופטת הזאת, אלו הם באמת צרות של עשירים.

לכל דבר יש גבול אתה צודק.. אבל לא מזיק לברר.. לפעמים יכול להיות טעות בהבנה והסבר קצרצר יכול להבהיר הכל.. :)

יום טוב שיהיה.

אלירן, שכרגע אין לו מוט לקצר.. רק כאלה שיש להם כפתור בראש המוט ומשום מה אפשר לגרור אותם מעלה מטה בלבד... :(

אלירן לוק

Citroen ZX Volcane

למכירה :(

0526599998

• תוכן חדש...