Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביצעתי ניקוי קרבורטור. איפה מומלץ בירושלים לבצע את מה שדרוש לסיום? בד"כ אני הולך לדני בץ ליד מוסך מאזדה, מישהו יודע אם הוא באמת מבין כראוי בקרבורטורים?

פורסם

יש שם שני ברגי כיוון, את הבורג הקצר סגור עד הסוף ופתח 3 סיבובים בדיוק

תניע את הרכב,

עכשיו תשחק בבורג השני , סגור קצת ופתח עד שבסרק המנוע לא ירעד.

פורסם
ביצעתי ניקוי קרבורטור. איפה מומלץ בירושלים לבצע את מה שדרוש לסיום? בד"כ אני הולך לדני בץ ליד מוסך מאזדה, מישהו יודע אם הוא באמת מבין כראוי בקרבורטורים?
יוסלה האם בעיית כבוי הרכב בסרק נפתרה בשעה טובה?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אשר קרבורטורים-רחוב התעשיה בתלפיות מאחורי התחנת דלק(מצד ימין),הבנתי שהוא הכי טוב באיזור ירושלים לנושא.

יוסי.

פורסם

אני אראה. אז מקוה להיכנס אליו מחר, או שאכנס אל מוסך הירנזון-סגל אם אני כבר שם. מה גורם לך לחשוב שהוא הטוב ביותר? והאם הוא גם זול? לא שזה מכריע, אבל שיקול.

וצביקה, תודה, אני אעדכן הכל בסוף..

ואולי אוכל לפתור לבד, לא נראה לי, אני חושב שאלך למוסך, אבל אולי בכל זאת, אולי זה פשוט: כעת הכל פועל מצויין, אלא, שלפעמים, קורה כאילו שכיוון הCO נפל, או לא יודע מה, כך שיוצא עשן שחור, והמנוע מקרטע, ואחרי התנעה נוספת או אחרי כמה זמן גז, זה נעלם. יכול להיות שזה סמפטום של משהו ספציפי?

פורסם
אני אראה. אז מקוה להיכנס אליו מחר, או שאכנס אל מוסך הירנזון-סגל אם אני כבר שם. מה גורם לך לחשוב שהוא הטוב ביותר? והאם הוא גם זול? לא שזה מכריע, אבל שיקול.

וצביקה, תודה, אני אעדכן הכל בסוף..האם הרכב כבה בעת עצירה/ בלימה חזקה ?ואולי אוכל לפתור לבד, לא נראה לי, אני חושב שאלך למוסך, אבל אולי בכל זאת, אולי זה פשוט: כעת הכל פועל מצויין, אלא, שלפעמים, קורה כאילו שכיוון הCO נפל, או לא יודע מה, כך שיוצא עשן שחור, והמנוע מקרטע, ואחרי התנעה נוספת או אחרי כמה זמן גז, זה נעלם. יכול להיות שזה סמפטום של משהו ספציפי?[/QUOTE]

בהחלט כן זהו סימפטום של קרבורטור מציף/ או תערובת עשירה, גם יחד!

בברכה

צביקה

פורסם

זאת אומרת שזה סך הכל דורש כיוון CO? ולמה אם כן זה קורה רק לפעמים? זה קורה גתגובת שרשרת כשהמנוע מוצף?? או שמשהו בקרבורטור בפנים לא יושב נכון(מקוה שלא..)?

ולא, הרכב לא נכבה בסרק,מהבחינה הזאת המצב תקין. וגם, לא מרגיש פחות כח מלפני, ואולי גם יותר. מה, תערובת לקויה רק תגרום לצריכת דלק ולזיהום, אבל לא תמיד לאיבוד כח? כנראה הבנתי משהו לא נכון!

פורסם
זאת אומרת שזה סך הכל דורש כיוון CO? ולמה אם כן זה קורה רק לפעמים? זה קורה גתגובת שרשרת כשהמנוע מוצף?? או שמשהו בקרבורטור בפנים לא יושב נכון(מקוה שלא..)?

ולא, הרכב לא נכבה בסרק,מהבחינה הזאת המצב תקין. וגם, לא מרגיש פחות כח מלפני, ואולי גם יותר. מה, תערובת לקויה רק תגרום לצריכת דלק ולזיהום, אבל לא תמיד לאיבוד כח? כנראה הבנתי משהו לא נכון!

בהחלט נכון!

בברכה

צביקה

פורסם
לא ממליץ לך על אשר,מניסיון!
ולמה?

והאם מישהו יודע מה לגבי מוסך הירשנזון-סגל בנושא קרבורטור?

ומחר מקוה שאוכל לעדכן מה היה, אחרי שאחליט אל מי אלך..

פורסם
בהחלט נכון!

מה נכון, שהבנתי לא נכון? ויש לך הסבר לזה? איך יהיה אותו כח אם התערובת לא נכונה? ככה זה?? ובכל אופן, אני חושב שיוצא שאני צריך ללכת למוסך. (ומוסך בירושלים, כי אני לא אמור לצאת מהעיר במצב לא תקין.)
פורסם
מה נכון, שהבנתי לא נכון? ויש לך הסבר לזה? איך יהיה אותו כח אם התערובת לא נכונה? ככה זה?? ובכל אופן, אני חושב שיוצא שאני צריך ללכת למוסך. (ומוסך בירושלים, כי אני לא אמור לצאת מהעיר במצב לא תקין.)
אין קשר לכח ותערובת , מכאן אי הבנתך נובעת, אתה מיחס כוח לתערובת, ואני מנסה להסביר לך שאפשר לנקות קרבורטור, והבצועים יעלו, אך התערובת תיהיה עשירה, זה לא סותר אחד את השני, ויתכן גם להפך ביצועים ירודים ותערובת ענייה!

בברכה

צביקה

פורסם
יש שם שני ברגי כיוון, את הבורג הקצר סגור עד הסוף ופתח 3 סיבובים בדיוק

סתם מעניין אותי, זה הכיוון CO? והאם זה נכון?

ולעצם הסיפור, היה לי חיים קשים מאד, בקיט שקניתי לא היה תרשים קרבורטור, ולא מצאתי בשום מקום. היו דברים שיצאו לי פתאום ולא ידעתי מאיפה, כמו גולות, והרכבתי בסוף הכל לפי היגיון.הרבה זמן.. הבוקר מצאתי תרשים באינטרנט, תחת השם קרבורטור היטאצ'י באנגלית,/תמונות. נראה היה שעשיתי הכל נכון, חוץ מאיזה חלק שלא מופיע בתרשים משום מה, והוא יצא מהמקום בלי שאוכל לדעת מאיפה. הרכבתי, וכעת נוסע טוב יותר מאשר לפני הניקוי, והמנוע לא נכבה בסרק. לקח לי 6 שעות עבודה!! אם יצא נכון, היה שוה, אבל לכתחילה לא היה מומלץ.. בינתיים הלכתי לדני בץ, הוא כיוון CO, ודיברנו איזה רבע שעה על כל מיני דברים ואיך עשיתי וכו', ויצא שכנראה עשיתי הכל נכון, כולל הדברים שעשיתי מסברא, והדברים שהסתבכתי איתם. בינתיים אין בעיות, נראה שצדקת צביקה.

פורסם

בעצם בסוף לא, כשאני מניע יש משהו תפוס, כשאני מניע הוא מונע מיד, אבל אז מתחילים קשיים, ויוצא עשן שחור, ואחרי דקה כל העניין נגמר. כנראה בסך הכל נגעתי בצ'וק, וכעת הקפיץ מתוח יותר מידי, ואצטרך לשחרר אותו קצת, ואם לא אצליח, אז ללכת שוב לדני בץ מחר.

פורסם

אז עדכון וסוף העניין,

הרי ברור! אם הבעיה בתחילת הנסיעה וכשהמנוע מתחמם הבעיה עוברת, זה צ'וק מתוח מידי! פשוט שיניתי אותו קצת בטעות במהלך הטיפול בקרבורטור; אז פתחתי, כיוונתי, וכעת הכל בסדר. פרויקט ניקוי הקרבורטור הסתיים בהצלחה.

:beerchug:

• תוכן חדש...