Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמל סטטי מהאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ח'ברה, טיפה רצינות:

1. אחרי מכות חשמל רבות וכאובות קניתי 2 מהרצועות גומי האלו וחיברתי אחת מתחת ללנצ'יה ואחת מתחת לטויוטה של אשתי. התוצאות היו:

א) הלך לי קאטר כשקיצרתי את הרצועה שבאה ללנצ'יה (החוט ברזל שרץ

באמצע הרצועה עשוי משאריות מרכבה סימן 3) וכמובן

ב) רעש מעצבן ביותר כשנוסעים רוורס, שהבהיל אותי מאוד בהתחלה.

ג) שום השפעה על מכות החשמל שהמשכתי לספוג.

כמובן שלא בזין שלי לרדת מתחת לאוטו ולפרק את השטויות האלו. למזלי זו שהייתה על הלנצ'יה חוברה בחובבנות (על ידי, כמובן) ונפלה מתי שהוא.

לכל מי שמעוניין בחוויה דומה, ניתן להשיג את זה בזול בחצי חינם בחולון. סדר גודל של שישה שקלים מיותרים לרצועה, ושתי דקות לחבר לאוטו. מיותר להפליא.

2. למי שכן אוהב חישמולים, מומלץ להרכיב כיסויים סינתטיים ללבוש כמה שיותר בגדי פליז, ולהתחכך במרץ במושב ביום יבש במיוחד. בדגש על פליז.

3. את הרצועות קרסול האלו לובשים אנשים שעוסקים באלקטרוניקה עדינה. עבדו איתי כאלו, וכשהם לבשו את הדבר המגוחך הזה קראנו להם פורסט גאמפים לזכר הברזלים שהיו לפורסט גאמפ ברגליים כשהיה ילד.

4. ולסיכום - פתרונות פשוטים להתחשמלויות מהרכב:

א. לנהוג בעירום מלא.

ב. לטרוק את הדלת עם התחת.

ג. לשים על הראש משחה ממיץ מרה של חיה מה עושה גורו גורו בלילה של ירח מלא. ולקוות לטוב.

• תוכן חדש...