Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עילה לביטול דו"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה/בוקר טוב,

קיבלתי לפני זמן קצר דו"ח (לא משנה כרגע על מה), ובו מצאתי שני פגמים שעשויים לפגוע בחוקיותו.

האחד הוא שבהעתק שקיבלתי (וכמובן שגם לא במקור) אין חתימה שלי על גבי הדו"ח במקום המיועד לכך.

השני הוא - השוטר רשם שלא הגבתי כאשר האמת היא שהוא לא נתן לי הזדמנות להגיב.

מה שקרה הוא - השוטר ביקש רישיונות וכו', ובינתיים כשחיפשתי נכנס לניידת. כאשר מצאתי, הבהבתי לו באורות על מנת שיצא מרכבו, וכאשר זה לא עזר (בשל השעה המאוחרת לא ציפצפתי) חברי יצא מהאוטו עם הרישיונות והביא אותם לשוטר. כאשר יצאתי אני וניגשתי לניידת, הגיש לי השוטר את הרישיונות יחד עם הקנס וזהו. יש לציין שהשוטר לא ציין בפניי בפירוש את מהות הדו"ח, זולת הערה שזרק כאשר עצר אותי (נעצר בכיכר, איפה שלכאורה זכות הקדימה היא שלו, פתח חלון, אמר לי את ההערה ואמר לעצור בצד), וגם לא נתן לי הזדמנות להגיב.

שאלתי היא - האם ההליך תקין והאם יש משהו בהליך שיכול לפסול את הדו"ח?

מה כדאי לי לעשות?

פורסם

1. מעניין למה אתה לא אומר למה השוטר נתן לך דו"ח... אני רק מנחש שזה על אי מתן זכות קדימה בכיכר ? (נקודה למחשבה לחברי הפורום)

2. לגבי זה שלא קיבלת הזדמנות לומר משהו, זה לא בסדר אבל לא עילה לביטול הדו"ח.

3. כנ"ל לגבי החתימה, אתה תקבל את הדו"ח אם תחתום ואם לא.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...