Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

על צמיגים משוחזרים...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משיגים אותם בפנצ'ריות

אבל מה הקטע בלקנות צמיג משומש?!

אתה קונה צמיג שהיה מורכב וקרוב לוודאי שהוא נמצא במצב בלאי מתקדם ויסים את חיו בקרוב.

ושוב פעם תיהי חייב להחליף אותו בזמן הקרוב כך שלא תחסוך כלום ...

המצב היחיד שאני רואה את עצמי קונה צמיג משומש זה רק בשביל הגלגל הרזרבי.

צמיגים זה לא משהו להתקמבן איתו ולא כדאי לחפש תחליפים זולים שבדיעבד זה רק יעלה לך ביוקר ןיכול להיות מאוד מסוכן

פורסם
המצב היחיד שאני רואה את עצמי קונה צמיג משומש זה רק בשביל הגלגל הרזרבי.

או אם אתה מוכר את הרכב, ויש לך צמיגים טובים חדשים שהיית רוצה להעביר לרכב הבא.

פורסם

הנה אני קניתי צמיגים משומשים שהייצור שלהם היה לפני חצי שנה, ולא היה להם כמעט בלאי, וקיבלתי אותם כולל הרכבה ואיזון, בחצי מחיר. הם מרכב שפורק.

כך שיש יוצאים מן הכלל, ותמיד אפשר לשקול את האפשרות.

פורסם

שיחזור צמיגים זה דבר שעושים במשאיות

אבל ממש לא ניראה לי שזה קיים בצמיגים במידות קטנות כמו של מכוניות.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

היה מפעל בירוחם לחידוש צמיגים (חידוש, לא שחזור ,אנחנו לא ארכיאולוגים).

העסק נסגר לפני כמה שנים.

אם מצאת כאלה , אל תקנה.

פורסם

במשאיות חלוקה הנוסעות בעיר בלבד יש המתקינים צמיגים מחודשים.

בנסיעות בינעירוניות וביחוד בקיץ כשחם, צמיגים אלו נוטים להתקלף ומהווים ממש סכנה גם לרכבים

אחרים הנוסעים בכביש העלולים להתקל בשכבת הצמיג שהתקלפה.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
או אם אתה מוכר את הרכב, ויש לך צמיגים טובים חדשים שהיית רוצה להעביר לרכב הבא.

לא הייתי רוצה להיות קונה של רכב שלך. ואם כן, הייתי מוריד לך 3000 לפחות מהמחירון על חשד לעוד כל מני "חסכונות" או "העברות חלקים".... :twisted:

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

עפה לי פעם חתיכת גומי מקולפת על הרכב בנסיעה באיילון. ימח שמם.

פורסם

חבר'ה.. לא הבנתם אותי.

אני קניתי צמיגים דאנלופ חדשים לחלוטין!! (אני לא חוסך בצמיגים!). אבל מה, בא חבר שלי ואמר לי שהיום כבר אי אפשר להבחין בין צמיגים חדשים לממוחזרים... הדבר שהעלה את חשדו הוא שכשני סנטימטר מסוף הסולייה יש כזה סימן של חיבור (פס גומי דק מאוד בולט בכשלושה מ"מ)... אני מפחד שעשו עליי קומבינה. נראה לכם? (האם אני סתם פרנואיד?).

ד"א, כשהייתי בחנות הגיעה משאית של "דאנלופ" והביאה אותם במקום, אם זה אומר משהו...

פורסם
לא הייתי רוצה להיות קונה של רכב שלך. ואם כן, הייתי מוריד לך 3000 לפחות מהמחירון על חשד לעוד כל מני "חסכונות" או "העברות חלקים".... :twisted:
אולי לא היית רוצה להיות הקונה הבא של הרכב שלי כי הוא עונדה סיויק. ;-) אני בדברי בטיחות לא חוסך שקל!
פורסם

באמת לא הייתי קונה (שוב) סיויק, אפילו ידנית (אולי רק VTI).

בני דודינו אוהבים אותן.

אם כבר, הייתי קונה פרלוד ומייבא גיר ידני. אבל אנחנו סוטים מהנושא. כרגע אני בקטע של סיבובים. :)

• תוכן חדש...