Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7669 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יום ראשון הולך להוסיף חצאיות לאוטו ושני אגזוזטים מאחורה ! מיציאה אחת של האגזוזט הוא מוציא Y

(מפצל)... האגזוזט נמצא בצד שמאל של האוטו והוא צריך להגיע גם לצד ימין מה שאומר שהוא מלחים לי צינור באורך איזה מטר... האם זה יפגע בצריכת דלק או משהו ... תודה רבה !

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

בצריכת דלק זה לא יפגע לך.

דודי פליטה ובכלל צנרת הפליטה בנויה כך שהתהודה שנוצרת בה מסננת רעשים מכיוון המנוע...

ריתוך צינור עלול לפגוע בסינון הרעשים של המערכת.

ולמה לא רכשת חצאית המותאמת לרכבך ויציאת האגזוז שלה יושבת בצד הנכון?

או לשלם עוד כמה גרושים שיעשו גימור טיפה שונה לחצאית האחורית כך שהחור בצד הנכון.

רד מהעץ, למה אתה צריך שתי יציאות?

פורסם

בצריכת דלק זה לא יפגע לך.

דודי פליטה ובכלל צנרת הפליטה בנויה כך שהתהודה שנוצרת בה מסננת רעשים מכיוון המנוע...

ריתוך צינור עלול לפגוע בסינון הרעשים של המערכת.

ולמה לא רכשת חצאית המותאמת לרכבך ויציאת האגזוז שלה יושבת בצד הנכון?

או לשלם עוד כמה גרושים שיעשו גימור טיפה שונה לחצאית האחורית כך שהחור בצד הנכון.

רד מהעץ, למה אתה צריך שתי יציאות?יש אגזוז ביציאה הנכונה בצד שמאל אבל גם מימין - וזה ליופי !

אני לבין שזה לא פוגע בכלום ! ושילמתי הרבה ואני מבין שהוא עושה עבודה טבה - הוא שם לי חלקים של ריגר בהארכת צינור ! אז אני מבין שחוץ מרעש (אולי) אז כלום לא ישתנה - לא סחיבה ולא כלום ?!

*** עריכה - תפסיק לצטט את ההודעות שמעליך, מי שרוצה לקרוא פעמיים כל הודעה מצליח גם בלי העזרה שלך ***

פורסם

לא יפגע ברכב בשום דבר, שים גם דמוי 7 אגזוזים לא יקרה כלום.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
לא יפגע ברכב בשום דבר, שים גם דמוי 7 אגזוזים לא יקרה כלום.

זה לא דמוי - הוא מאריך את האגזוז וזה יעבוד ולא דמוי

לא אגזוז דמו !!! (שישאר נקי)

פורסם

הארכה של הצינור אגזוזט פוגעת במדרכה בחניה

תודה !!! כנראה שאתה כותב סתם הודעות כדי לצבור הודעות בפורום !

תודה - אם לא הית אומר לי לא היתי יודע חמוד ! :) "טוב" שיש אנשים כמוך בפורום

פורסם

זה לא פוגע בשום דבר זה לא שהוא נוסע ב דוד עצמו הוא פשוט מחבר מעין "צומת" שמטרתה היא להוסיף שני יציאות הוא לא חוסם ולא פותח כלום אין בזה שום בעיה!.

תחיה את הרגע , כי יש רגעים שלא יחזרו לעולם אז בפעם הבאה שאתה רואה את הבלונדה במעבר חציה תילחץ כמו מטורף ותן לצמיגים להישרף :wink:

פורסם

אם הוא פותח לך חור בצינור שיוצא מהדוד, זה עלול לפגוע, בגלל שיברחו יותר מידי גזים, די נדמה לי שהיה עם זה דיון.

אם הוא רק מרתך צינור דמי שיתפוס את היציאות בצד ימין, אין בעיה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה משנה את כל מבנה האגזוז ואת יעודו וכו.....

תראה שהוא שם לך מפצל שמשתלב בלינאריות ולא משהו אגרסיבי כי אז רק תפסיד כוח....

אם הכל ליופי אז תשים צינור עד לאזור הצינור המקורי בלי חיבור וזהו!!!

• תוכן חדש...