Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתחיל מזה שרמת הידע שלי בכל הנוגע לצמיגים וגלגלים (ג'אנטים) שואפת לאפס אז לאחר מספר ימים שאני חבר בפורום הזה נראה שיש פה מספר אנשים שממש מבינים בנושא ,לכן אני מבקש את עזרתם.

לענייננו.

כרגע אני נוהג על מיצובישי קולט 1994 ומעוניין להחליף לה את הג'אנטים והצמיגים ,ההחלטה להחלפה נפלה כי הצמיגים הנוכחים יבשים מאוד והמליצו לי מספר פעמים על החלפתם ובנוגע לג'אנטים אמרתי אם כבר מחליפים צמיגים אז נחליף את הג'אנטים(האם יש יתרונות לכך?) ,דרך אגב צורת הנהיגה שלי רגילה למדי(פה ושם סיבובים חדים ) אני לא מתפרע(עברתי את הגיל הזה) וגם איני חושב שקולט היא אוטו ספורט ...אז בשורה התחתונה קיבלתי הצעת מחיר מחנות ברחוב המסגר שנקראת PIT STOP

ג'אנטים 14"-1700-1800 ש"ח, תלוי בבחירה שלי

צמיגים-185/60R14 בין 700-800 ש"ח

התקציב לג'אנטים היה מלחתחילה עד 2000 ש"ח אז כך שאני פתוח להצעות והמלצות עדיין (מקומות רכישה,שמות של חברות ומחירים)

לגבי הצמיגים אין לי בעיה להוסיף עוד כמה מאות כדי לקבל משהו יותר טוב ממה שהוצע לי (כי למען האמת לא ניראה לי שרבעיית צמיגים ב-800 ש"ח יכולה להיות הבחירה הכי מתאימה,ואולי אני טועה)

אז גם בנושא הצמיגים אני מעוניין לשמוע חוות דעת שלכם ,ואל תחסכו בפרטים כלומר,מחירים חנויות וכו...

אני ממש מחכה לתגובות ממכם כי לפי זה אני יבסס את הקניה שלי מפני שאולי לרובכם אין אינטרס אלא רק לטובתי.

תודה מראש לכל המגיבים

עומר.ה

פורסם

כדאי לברר, לפני הכל, איזה מידה מאושרת לקולט שלך.

חבל שתקנה ג'אנטים וצמיגים באלפי שקלים, רק כדי לגלות שאתה לא עובר איתם טסט.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי טסט אין לי בעיה

המידה של קולט היא 13 ואם אני ישים 14 לא יעשו לי בעיה (חבר שעובד במכון בדיקה יעביר אותי טסט)

פורסם

לגבי הג'אנטים - בספק אם אוכל לעזור לך.. קיבלתי את הרכב עם ג'אטים ואיתם אני נשאר.

לגבי צמיגים - אתה מחפש צמיג ספורטיבי, צמיג זול או צמיג "ירוק"?

איזה רביעייה הציעו לך תמורת 800 ש"ח? נשמע כמו מחיר של צמיג בינוני במיוחד...

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לגבי צמיגים אני מחפש משהו באמצע כלומר לא את הכי יקר אבל משהו שיתאים לאוטו גם מבחינת עמידות וגם מבחינת נהיגה.בכל מקרה בוא נגיד ב-1300-1400 איזה צמיגים היית ממליץ?

פורסם

עומר -

מקובל אצלנו בפורום לחפש את התשובה באופציית החיפוש של האתר לפני ששואלים שאלות, יכולת כבר לקבל את רוב התשובות שלך אם היית עושה זאת בלי לחכות לאף אחד :idea:.

הנה מספר שרשורים שייעזרו לך ללמוד קצת על צמיגים וגלגלים -

משחק הניחושים הגדול! - או - שאלות לפני רכישת צמיגים, נא לקרוא לפני ששולחים הודעה חדשה

בפעם הבאה שאתם חושבים על הגדלת החישוקים כדי לשפר את הביצועים...

התנהגות ומתלים – תיאוריה וכיוון לשיפור הביצועים(מכיל הרבה מידע רלבנטי בעניין גלגלים וצמיגים)

ואפילו מאמר מיוחד בנושא איך לכוון לחץ אוויר בגלגלים לשיפור הביצועים

כמו שתראה במידה ותקרא את המאמרים הנ"ל, יש הרבה מה ללמוד על הנושא לפני שהולכים וזורקים הרבה כסף על רכש לא מתאים.. חבל על הכסף שלך, קח את הזמן לקרוא ותרגיש חופשי לשאול פה בפורום אם לא הבנת משהו (עדיף מאשר בה"פ, ככה גם שאר חברי הפורום יכולים ללמוד במידה ולא הבינו את המדובר).

מוטי.

פורסם

מוטי שלום

קדם כל תודה רבה על התשובה שלך ועל הלינקים המצורפים(שאת רובם קראתי עוד לפני פרסום הת'רד שלי)

גם לאחר שקראתי אותם לא היה באפשרותי להגיע למסקנה מה באמת טוב לרכב הספציפי שלי(כפי שציינתי הידע שלי בתחום שואף לאפס ולא ניראה לי שמקום טוב ללמוד הוא אצל הפנצ'ריה בזמן התקנת הצמיגים :) ) ולכן פירטתי עד כמה שאני יכול על המקרה שלי כלומר מה התקציב שלי ,אופי הנהיגה שלי,סוג הרכב ועוד כמה פרטים שיוכלו לצמצם את האפשרויות למשתמש שמגיב לת'רד שלי,בכך לחסוך לו זמן ואנרגיה בהקלדת התגובה.

סה"כ ביקשתי את עצתך/ם במציאת מספר מצומצם של אופציות לגבי הצמיגים שיהיו רלוונטים לי (תקציב+התאמתם לרכב) כך שאני יוכל ללכת לפנצ'ריה ולהגיד להם אני רוצה את הצמיג "מה שהומלץ לי בפורום" וזהו אם יש לו יש לו ואם לא ,אז אני יעבור למקום אחר.

בשורה התחתונה אני מתנצל אם לא פעלתי לפי חוקי הפורום,זה לא היה במזיד.

ועדיין הייתי רוצה לקבל המלצות יותר ממוקדות לגבי רכישת הצמיגים המתאימים(שם ספציפי של חברה ומספר דגם ואם אפשר גם מחיר משוער) לכל מה שפירטתי מקודם.

שוב תודה ומקווה שהפעם הבהרתי את עצמי טוב יותר :).

• תוכן חדש...